Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Највећа туга је што су људи изгинули, дај Боже да нема беба и деце.. људи остали без домова.. биће избеглице у властитој држави. Сада и наравно после ове трагедије СВА Србија и дијаспора мора да помогне људима да куће саграде, да имају поново безбрижан дом.. Док се и последња кућа не изгради и људима купи намештај СТАЈАЊА не сме да буде!

Večeras kad sam se vraćala sa posla, prolazi autobus pored FMP-a gde su između ostalog dovodili ljude, a unaokolo, razbacano na desetina flaša, flašica što praznih, što polupunih a neke i skoro pune što gazirane, što negazirane vode.
Toliko o tome. :roll:
Inače počeo je da se naliva deo useka na kom počinje bisiklistička staza

Večeras kad sam se vraćala sa posla, prolazi autobus pored FMP-a gde su između ostalog dovodili ljude, a unaokolo, razbacano na desetina flaša, flašica što praznih, što polupunih a neke i skoro pune što gazirane, što negazirane vode.
Toliko o tome. :roll:
Redovno viđam ljude da bacaju smeće na pod. Sinoć neki momak jede 7 Day Croissant i ladno baca ambalažu na pod.

To mi je dalo ideju da i ja vratim dug otadžbini.

Srbija je preminula 2012, i svi pametni ljudi će nastojati da se odreknu državljanstva Vučićlenda.
Poslednjih godina i Afrika mi deluje kao obecana zemlja.

Највећа туга је што су људи изгинули, дај Боже да нема беба и деце.. људи остали без домова.. биће избеглице у властитој држави. Сада и наравно после ове трагедије СВА Србија и дијаспора мора да помогне људима да куће саграде, да имају поново безбрижан дом.. Док се и последња кућа не изгради и људима купи намештај СТАЈАЊА не сме да буде!
Sve ce to ici sporo, presporo. A pitam se i je li pametno trositi novac i trud na obnovu, a da se ne uradi nista na sprecavanju ili bar prevenciji ovakvih stvari. Sta ti vrede nova kuca i pokucstvo, ako ces da drhtis svaki put kad zagrmi i padne kap kise.

А МИ БЕЛОРУСИЈИ УВЕЛИ САНКЦИЈЕ.
БЕЛОРУСИЈА ПОСЛАЛА ДВА ХЕЛИКОПТЕРА, СПАСИОЦЕ И ОПРЕМУ.
По наређењу председника Белорусије Александра Лукашенка, летом преко Украјине и Румуније, у Србију стижу два хеликоптера МИ-8 са по шест спасилаца и три моторна чамца, рекао је данас Тањугу саветник председника Србије Марко Ђурић.
Ђурић је додао да ће из Белорусије у понедељак у Србију слетети транспортни авион ИЛ-76 са четири агрегата од 100 кw, 20 генератора, 30 пумпи, 20 шатора за по 20 људи, 5.000 ћебади и 20.000 месних конзерви.
Напоменуо је да му је то потврдио амбасадор Белорусије у Београду Владимир Чушев.

Можемо ми да се правимо колико хоћемо, али се зна и види ко нам је ко!

Kako stavri stoje imamo narod koji ne okleva da pomogne..dobrovoljaca ko pleve....i imamo vlast megatrend sa organizacijom NULA. Za koju godinicu sledeca vec vlada ili posle te garantovano svi ministri ce biti megatrend ,singidunum i slicna sra.nja. Tek onda slede kataklizme za ovaj narod i zemlju kad ti debili preuzmu kormilo.Ovo je mislim poslednje upozorenje pred totalni krah.

Kako stavri stoje imamo narod koji ne okleva da pomogne..dobrovoljaca ko pleve....i imamo vlast megatrend sa organizacijom NULA. Za koju godinicu sledeca vec vlada ili posle te garantovano svi ministri ce biti megatrend ,singidunum i slicna sra.nja. Tek onda slede kataklizme za ovaj narod i zemlju kad ti debili preuzmu kormilo.Ovo je mislim poslednje upozorenje pred totalni krah.

Не пада снег, тј. киша да покрије брег...

Bn2f8s3CIAAg5W8.jpg

Go Spidey, Go! i op op...

E ne da mi idu na živce ovi KGB-ovci, nego je to užas.

150 miliona Rusa poslalo 76 spasilaca.

Kakvi ste vi mentoli to je sramota.

U stvari, kako vas bre više nije sramota da pljujete po drugima koji su pomogli ili će pomoći sutra i prekostura.
Ili u "četvrtak".
Apropo ruske pomoći, došla bi dan ranije da Ukrajinci nisu zaebavali za prelet, pa su morali da lete preko Bugarske ujutru.

Према проценама стручњака када се очекује да ће разина река почети да опада?

Bila su dva meteorologa na RTS veceras. Misle da cemo duze vremena (7-10 dana) da imamo neprijatno visok nivo Save. A uskoro nam stize period kada je Dunav uobicajeno visok. Sveukupno misle da cemo 3 nedelje da gledamo visoke vodostaje.

Како нам се догодио „Потоп”

Боримо се против пирата у Индијском океану и против терориста у Малију, а овде нам људи чекају спас на крововима својих кућа

Народ цени своју војску по ономе што она чини за народ, народ добро зна да би она учинила и више, али да нема средства. Зашто нема средства, то је питање за политичаре. Влада Србије је затражила помоћ од Русије, ЕУ и Словеније. Из Русије и Словеније већ су стигле екипе. Да видимо шта ће да пошаље ЕУ као помоћ. Или ће нам помоћ послати НАТО? Зашто да не. Ево им прилика да окају грехове.

На крају, можемо ли веровати икоме да се ова ситуација неће поновити идуће године?

Мирослав Лазански
објављено: 17.05.2014.

Послао је ЕУЛЕКС 1 хеликоптер. А Белорусија 2 и оволику помоћ, сиромашна Белорусија.

Малопре Крстић каже да преговарају око кредита са некима из ЕВРОПЕ... :sad2:

Ovi vise ne znaju gde teraju. A Gospodara nigde na vidiku, ne bi me cudilo da je doziveo nervni slom i nema blage veze sta da radi, pa se nabio u neku tmusu i rida ko klinac. Bemti drzavu, ko nas vodi.

21:08 - Poziv na odbranu Drmna i Kostolca

23:35 -Apel nadležnih: Ne idite u Kostolac

Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić rekao je za RTS da situacija nije toliko kritična kako se činilo u prvi mah.

Reka Mlava probila je ranije nasipe kod Bratinca, Maruljevca i Bradarca, nakon čega je ministar energetike Srbije Aleksandar Antić izjavio je da je termoelektrana "Kostolac" u opasnosti zbog izlivanja.

Poslednja izmena:
Послао је ЕУЛЕКС 1 хеликоптер. А Белорусија 2 и оволику помоћ, сиромашна Белорусија.

Малопре Крстић каже да преговарају око кредита са некима из ЕВРОПЕ... :sad2:

Ovaj ce nas saraniti kreditima, povoljnim uobicajeno... ali ne gine nam to kako god

Ovi vise neznaju gde teraju. A Gospodara nigde na vidiku, ne bi me cudilo da je doziveo nervni slom i nema blage veze sta da radi, pa se nabio u neku tmusu i rida ko klinac. Bemti drzavu, ko nas vodi.

21:08 - Poziv na odbranu Drmna i Kostolca

23:35 -Apel nadležnih: Ne idite u Kostolac

Načelnik Sektora za vanredne situacije MUP-a Srbije Predrag Marić rekao je za RTS da situacija nije toliko kritična kako se činilo u prvi mah.

Reka Mlava probila je ranije nasipe kod Bratinca, Maruljevca i Bradarca, nakon čega je ministar energetike Srbije Aleksandar Antić izjavio je da je termoelektrana "Kostolac" u opasnosti zbog izlivanja.

Уживај у СНС-мегатренд представи...

- - - - - - - - - -

Ovaj ce nas saraniti kreditima, povoljnim uobicajeno... ali ne gine nam to kako god

Економски геније је смислио план на свом нивоу да нас извуче. Задуживање код ММФ-а... :roll:

Back