СрбинПодгорица
Domaćin
- Poruka
- 3.244
То што је дошло из земаља ЕУ је дошло јер смо тражили то од тих земаља, а помоћ ЕУ као организације није стигла.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ajde ovako-bilo kakva pomoc je bolja nego nikakva.
Meni je licemerno bednih 100.000 dolara od Amerike.Jedino to mi je potpuno jadno i bedno jer 99.-tu nece moci da nam izbrise nista.Oni ne treba nikada da "pomazu" Srbiji jer su "Milosrdnim Andjelom" pokazali kako "pomazu" .
То што је дошло из земаља ЕУ је дошло јер смо тражили то од тих земаља, а помоћ ЕУ као организације није стигла.
Држава треба да одбије од пореза свим приватницима који помажу.
Svaka pomoć je dobrodošla ali koliko znam do sad s izuzetkom Rusije niko nije uputio pomoć koja uistinu može da pomogne u spasavanju ljudi.Vidimo da ima nekih najava iz Bugarske ali iz drugih zemalja EU nema ni najava.Kako to misliš "nisu pomogli"? Čitaj redom, ne selektivno. Niko nije bio dužan da pomogne i bilo bi makar civilizovano, zahvaliti se svakome ko je na bilo koji način pomogao.
šta ti nije jasno. centar u Nišu nije ušao u funkciju jer su amerikanci našoj vladi zamerili da dozvoljavaju Rusima da naprave vojnu bazu pod izgovorom da prave centar za vanredne situacije. tamo nema više Rusa, niti ruske tehnike
evo. vi ste ti koji vladate već 14 godina i Srbiju ste okrenuli gde ste je okrenuli. što ne dođoše makar američki vojnici iz Bondstila da pomažu kad vam Rusi ne valjaju... oni su na 200km? ili makar da su poslali tehnikuToliko o velesili kojoj se okrećete.
Nije tačno, upravo su oranizovani da pošalju pomoć kao geografski najbliži.
Jel neko gledao sada na rts-u gosti su bili strucnjaci i ljudi su rekli da nista nije gotovo, najmanje 3 nedelje ce jos biti vode..ludilo. Ja ne znam koga vise oni lazu da sve prolazi.
evo. vi ste ti koji vladate već 14 godina i Srbiju ste okrenuli gde ste je okrenuli. što ne dođoše makar američki vojnici iz Bondstila da pomažu kad vam Rusi ne valjaju... oni su na 200km? ili makar da su poslali tehniku

Пукао насип у Хрватској и то може да спаси Србију, каже Гашић.

ЕУ и НАТО пакт треба протерати са свих српских простора од Пелистера до Крке.
.
Pa da, onda ce mnogi da se prave "humani" samo da bi izbegli porez.
Ako dajes, daj od srca i ne trazi protivusluge.

Пукао насип у Хрватској и то може да спаси Србију, каже Гашић.
Amerikanci su udaljeni 10000 milja i nisu dužni da izdržavaju nacije koje ih mrze. Uprkos tome, donirali su beskonačno mnogo više para nego Rusija. ($100.000 podeljeno sa 0)evo. vi ste ti koji vladate već 14 godina i Srbiju ste okrenuli gde ste je okrenuli. što ne dođoše makar američki vojnici iz Bondstila da pomažu kad vam Rusi ne valjaju... oni su na 200km? ili makar da su poslali tehniku