Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Kako to misliš "nisu pomogli"? Čitaj redom, ne selektivno. Niko nije bio dužan da pomogne i bilo bi makar civilizovano, zahvaliti se svakome ko je na bilo koji način pomogao.
Прочитај твоју властиту ,,захвалност".
Ко да те је покојни Инагадавида инструисао.

E ne da mi idu na živce ovi KGB-ovci, nego je to užas.

150 miliona Rusa poslalo 76 spasilaca.

Kakvi ste vi mentoli to je sramota.

U stvari, kako vas bre više nije sramota da pljujete po drugima koji su pomogli ili će pomoći sutra i prekostura.
Бтв да не буде да те ја турирам теоријама завере, ако приватно знаш кога у нпр Батуту, ко је вршио анализу кише(то се и иначе ради)... реакција је алкална што је немогуће, сем ако неко све ово није потпомогао.

u svjetlu ovoga što je đoković izjavio http://www.kurir-info.rs/dokovic-kr...-ne-pokrivate-poplave-u-srbiji-clanak-1373019

ja sam prebacio na cnn i oni čak ni u skrolu ne javljaju, a radi se o najvećoj prirodnoj katastrofi u modernoj istoriji evrope. e, sad, zašto minimiziraju ili uopšte ne izvještavaju? ja mislim da je jasno zbog čega, ali će biti mnogo jasnije kad vidimo koliko će eu izdvojiti sredstava za pomoć.

nije na srecu, uopste najveca prirodna katastrofa moderne evropske istorije,
poplave u toj razmeri su prilicno ceste u mnogim evropskim zemljama,
jedino su tamo ljudi spremniji
i odgovorniji prema svom zivotu

wAAAABJRU5ErkJggg==
Оригинал поставио Microwave

taj centar u Nišu ne radi zbog naredbe vaših Amerikanaca. Rusi bi bilo ovde a ne bi slali pomoć avionima

???????

А шта се ти фолираш и шта се ишчуђаваш??? Као ниси знала за ово??? :rtfm:

Мој пријатељ, ватрогасац, вечерас се вратио са терена. Био је четири дана у акцији спашавања, углавном у Лазаревцу и Обреновцу. Каже да има доста мртвих, само што то нико не објављује. Наши спасиооци су били доста неорганизовани и суздржани, плашили су да се изложе опасности. Све док нису дошли Руси и својим примером пожртвовања покренули их на акцију.

Руси су закон.

Naravno kada su obučeni i specijalizovani za ovakve katastrofe.

Bio je danas na TV prilog iz Jagodine. Bugariski vatrogasci kažu da nisu imali iskustva sa ovakvim poplavama. Verovatno je i neprimereno ovo poredjenje specijalci vs vatrogasci, ali sudim samo na osnovu TV priloga.
Naši animoziteti i afiniteti sada nisu relevantni sem za medjusobno vredjanje i prepucavanje. Meni je recimo posebno drago zbog Slovenaca.

Ко контролише рачуне на којима долазе уплате, још ове из иностранства ?

Неко ће добро да се огребе.

Као онај лик, Стајковац, бивши директор дечије клинике у Тиршовој, значи нон стоп неке донације...а његова гајба...плазма телевизори а касни 20.век, у свакој соби а има их много.

Evo, slušajte RTS i stručnjake koji govore o pravom stanju stvari. Mi smo zakazali, mi nismo pripremljeni ni za šta, a kamo li za ovakvu prirodnu nepogodu.

Mi smo, na čelu sa onim ludakom koji se samo dernja po TV, nesposobni za samostalan život. Mi nismo država, mi smo jedno veliko ništa.

А шта тебе то брига??? Окрећемо СЕ ЈЕДИНОМ ЗАИСТА БРАТСКОМ НАРОДУ КОГА ИМАМО НА ПЛАНЕТИ...... и који су увек ту и први када смо били у невољи........

Da...pa dobro, nije me briga, stvarno.

- - - - - - - - - -

Oglasio se.Porodica Nikolić i Predsednik će se u ponedeljak solidarisati sa ugroženim gradjanima.

Da, da, sad su na vikendu.

Evo, slušajte RTS i stručnjake koji govore o pravom stanju stvari. Mi smo zakazali, mi nismo pripremljeni ni za šta, a kamo li za ovakvu prirodnu nepogodu.

Mi smo, na čelu sa onim ludakom koji se samo dernja po TV, nesposobni za samostalan život. Mi nismo država, mi smo jedno veliko ništa.

Pa normalno. Ovo je sprdnja od drzave + i sam narod je takav. Gomila zvrndova

21.03 – Veliki broj kompanija donirale robu i usluge Gradu Beogradu za pomoć najugroženijim građanima koji stradaju u poplavama.

20.56 – Štab za vanredne situacije Grada Novog Sada pozvao je pekare i prodavce koji mogu da obezbede brzu hranu, sendviče i peciva za dobrovoljce, da se jave na telefonske brojeve 021/480-79-13, 480-7928 i 480-7911.

20.47 - Ministar odbrane Bratislav Gašić izjavio je da je sve spremno za nalet reke Save koji se večeras očekuje kod Šapca.

20.34 - Gradskom štabu za vanredne situacije Beograda hitno su potrebni volonteri za punjenje džakova u Makišu 1 radi zaštite od poplava. Prevoz je organizovan u 21 sat ispred Beogradskog sajma.

http://www.telegraf.rs/vesti/1073902-uzivo-sava-kod-sapca-pod-kontrolom-evakuacija-obrenovcana-dobrovoljci-stizu-foto

Back