Denacifikator88
Aktivan član
- Poruka
- 1.590
Kad smo vec kod pomoci,gde su braca kinezi,kubanci,venecuelanci,indijci...?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Iz Rusije je već stiglo 76 spasioca sa opremom, dva specijalna vozila, deset čamaca i humanitarnom pomoći. Ruski spasioci su angažovani u Obrenovcu i pomažu u evakuaciji ljudi. U toku dana očekuje se da će stići dodatna pomoć, naveo je MUP
Juče je iz Slovenije stigao tim civilne zaštite za spasavanje sa pumpama visokog kapaciteta, 19 ljudi i 2 pumpe, koji je angažovan su na ispumpavanju vode u termoelektrani Obrenovac. Iz Slovenije je stigao i helikopter tipa "Puma" sa posadom.
Iz Nemačke je došao tim za ispumpavanje pumpama visokog kapaciteta koji će biti angažovan na poplavom ugroženim područjima, a očekuje se da će sutra iz te zemlje stići i helikopter.
Sremskoj Mitrovici u pomoć će stići 57 spasilaca iz Austrije opremljenih sa pumpama visokog kapaciteta i čamcima, dok je u Obrenovac upućena mađarska spasilačka ekipa od 27 ljudi, opremljena čamcima i sanitetskim vozilima, kao i helikopter.
Tim spasilaca iz Češke opremljen pumpama visokog kapaciteta, čamcom i vozilima učestvuje u spasavanju ljudi u Lazarevcu, a iz Belorusije će sutra stići dva helikoptera Mi 8 za spasavanje sa pokretnim mehanizmima, kao i humanitarna pomoć.
Francuski tim za spasavanje od 40 ljudi, sa motornim čamcima i vozilima, stići će sutra ujutru u Srbiju, dok je Kipar poslao dva čamca.
Makedonija je poslala motorne i plastične čamce, agregate za struju, multifunkcionalne dizel pumpe i tim ljudi za operisanje ovom opremom. Crna Gora je organizovala isporuku 2.000 kabanica, 4.000 ćebadi i 1.500 vreća za spavanje za stanovnike sa ugroženih područja i spasioce, naveo je u saopštenju MUP Srbije. Makedonska kompanija
Termoelektrana Nikola Tesla u Obrenovcu.... Ako ona bude poplavljena ti nećeš moći da prosipaš bisere po ovom forumu, i ne samo ti. već će dobar deo Srbije ostati bez struje duže vreme.Šta je to Tent? Koje su posledice konsekvenci svega ovoga.
....šta je sa Grcima, jel su oni nešto poslali?
A sta je tema ? Đoković ... nek otvori budzelar pa nek se isprsi umesto sto sere !!!

Djokovic debilan kao i uvek,eto Stankovic je ispao laf.
http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/46...vic-za-pomoc-stanovnistvu-ugrozenom-poplavama
A koliko si ih ti poslao?150 miliona Rusa je poslalo 76 spasilaca.
150 miliona Rusa je poslalo 76 spasilaca.
Rusi su prvi priskočili I spasili najviše ljudI kao I uvek, opusti se........150 miliona Rusa je poslalo 76 spasilaca.
Одакле зарађују спортисти и спортски радници?
Šta je to Tent? Koje su posledice konsekvenci svega ovoga.
Можда још мало осоле облаке сребро јодидом па нам помогну новим кредитним линијама, кад нису помогли људством и материјалом као зли Руси.E ne da mi idu na živce ovi KGB-ovci, nego je to užas.
150 miliona Rusa poslalo 76 spasilaca.
Kakvi ste vi mentoli to je sramota.
U stvari, kako vas bre više nije sramota da pljujete po drugima koji su pomogli ili će pomoći sutra i prekostura.
A koliko si ih ti poslao?
Rusi su prvi priskočili I spasili najviše ljudI kao I uvek, opusti se........
E kao da smo se dogovorili. Upravo sam i ja to napisala na drugoj temi. Možda su poslali 76 supermena, vrede više od ostalih.
Muka mi je od ovih kgb-ovskih utvara.
A šta je Amerika poslala?
Пробијен савски насип код ТЕНТ-а у дужини од 100м! Иде кајрон на ртс
Neko nam šalje pomoć. Nekakvu. Kakvu takvu. Mora li?E kao da smo se dogovorili. Upravo sam i ja to napisala na drugoj temi. Možda su poslali 76 supermena, vrede više od ostalih.
Muka mi je od ovih kgb-ovskih utvara.
Poslali su LJUDE.A šta je Amerika poslala?
Baš kao i ti.Isto koliko i ti.?
E ne da mi idu na živce ovi KGB-ovci, nego je to užas.
150 miliona Rusa poslalo 76 spasilaca.
Kakvi ste vi mentoli to je sramota.
U stvari, kako vas bre više nije sramota da pljujete po drugima koji su pomogli ili će pomoći sutra i prekostura.