Jel prestala bar ta kisa da pada, to bi sad bilo najvaznije. Ja sam malo skepticna, ovde kod nas se skroz naoblacilo samo sto ne udari pljusak, a onda po nekom pravilu prelazi kod vas. Sta kazu meteorolozi?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Hajde sada forumaši Beograđani da pomognete svom gradu.
Mi ženske ne možemo da teglimo inače bih rado pomogla.
Izgleda da je ozbiljna situacija.
Još jedna informacija, pomoć se takođe može odneti i u Dom omladine kome odgovara taj deo grada.
У Ср. Митровици је атмосфера много животнија. Људи су пуни духа и оптимизма. Има их поред реке јако много. Колико је задовољство било гледати младе момке, па чак и девојке, како пуне џакове. Насип од џакова је шири него у Шапцу, око 1,5 м. Сава изгледа далеко бржа и страшнија.

Milijardu evra.
Pre ovoga je bio prognoziran anemičan rast 1%, ali ako poljoprivreda strada onda može biti i Recesija.
SNS je već izazvao jednu recesiju 2012.

danas neko iz vlade ili vojske reče da je šteta skoro kao 1999. Ali na kraju doda da se javili iz Svetske banke i da ćemo dobiti kredite koliko je potrebno...nikad se nećemo izvući iz tih kreditaШта мислите колика је штета свега овога?
Jel prestala bar ta kisa da pada, to bi sad bilo najvaznije. Ja sam malo skepticna, ovde kod nas se skroz naoblacilo samo sto ne udari pljusak, a onda po nekom pravilu prelazi kod vas. Sta kazu meteorolozi?
ĐOKOVIĆ KRITIKOVAO CNN I BBC: Zašto ne pokrivate poplave u Srbiji?
http://www.kurir-info.rs/dokovic-kr...-ne-pokrivate-poplave-u-srbiji-clanak-1373019
Verovatno više nego ti i ja zajedno.Koliko je on novca izdvojio???
Koliko novca su dali politicari,sportisti...?
SAD su bili samo protiv Miloševića, a srpski narod gotive, kao što vidiš iz ovih besplatnih para.
Daće Bog da je tako.Вода у обреновцу се повлачи, сада камиони могу да се крећу кроз град, али споро, бројни аути и отпад који се кретао заједно са водом разбацан је по путевима, очекује се војна техника за рашчишћавање путева ради брже евакуације становника...
Sad mi nešto pade na pamet,pa jel mi imamo robne rezerve za ovakve situacije ili su opljačkane kao i sve ostalo?
Није нам крај, не буди песимиста.Десетине хиљада људи на улицама без игде ичега....... ма ко то може да процени..... да не рачунам земљу усеве..... ма то је живи ужас... ја мислим да нам је ово крај...... јер сва та несрећа ће погодити све нас заједно...... наје*али смо у правом смислу те речи.......
Da, ovo zaista ohrabruje. Ko zna zašto je sve ovo dobro? Bog zna....Није нам крај, не буди песимиста.
Док има оволико људи спремних да помогну...
То јест, док још нисмо сасвим отпали од Бога...
ĐOKOVIĆ KRITIKOVAO CNN I BBC: Zašto ne pokrivate poplave u Srbiji?
http://www.kurir-info.rs/dokovic-kr...-ne-pokrivate-poplave-u-srbiji-clanak-1373019
Сада Крстић каже да имамо око две милијарде динара за санацију штета од поплава и још једну за неке сличне ситуације...
У тешком смо положају, много тешком. Ајде прво да се сачувају ти људи, добро је да су Београђани нахранили те ''избеглице'' и што стално доносе нове намирнице.
Они нису ту да дају, већ да узимају.
Sportisti su tu da uzimaju?
Dakle, ovde stvarno vise neki ne znaju sta pisu od pukog jada i ljubomore!