Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Gotovo u dan, na 100-godisnjicu najveceg stradanja srpskog naroda, Srbiji i Srbima se desila druga najveca katastrofa modernog vremena.

Unistena je cela Republika Srpska i Srbija sa sve Srbima, za narednih 100 godina. Kad su se Srbi spremali da slave jednu od svojih velikih pobeda nad fasizmom, stari dusmani su mu cestitali na ovaj nacin. Previse surovo i neverovatno, da bi sve bilo samo slucajno.

Da li samo ja ovo vidim?

Ne vidiš samo ti , mnogo je tu simbolikee i "slučajnosti" , a znamo mi koji koristimo mozak da slučajnosti ne postoje.

Fascinantna je i gluma ovih slina na vlasti i oko njih da se svako misleći ne zamisli šta se ustvari ovde iza brda javlja.

ako ste toliko radoznali zamolite nekog da sa meračem polja izmeri na kojim frekvencijama to radi pa možemo da diskutujemo o čemu se radi. verovatno je sistem veza koji "iznajmljujemo" NATO-u

Ахам..... обавезно ћу да носим мерач - али у облику кашикаре.....:evil: ..... па ћу да ти јавим шта је било......

Nije mio jasno zašto se neki bune za dobijenu pomoć, od bilo koga i bilo koliku? neka nam i drugi daju koliko i Amerikanci, ne bi bilo loše. Hvala svima na tome, hvala i Amerima i Hrvatima i svima koji su bilo šta dali. To je odvojeno od zla koje su nam činili, jednostavno nekad treba biti human. Možda su neki drugi ljudi on onih koji su nam zlo činili.

Ne vidiš samo ti , mnogo je tu simbolikee i "slučajnosti" , a znamo mi koji koristimo mozak da slučajnosti ne postoje.

Fascinantna je i gluma ovih slina na vlasti i oko njih da se svako misleći ne zamisli šta se ustvari ovde iza brda javlja.

Ештон поручила поплављеној Србији: Наше мисли су са вама
Pučkov: Rusija pokrenula humanitarnu operaciju velikih razmera

:think:

ko sme da se kladi da kad se ovo stiša biće "EU nema alternativu"

1410845900537726d262544741734945_orig.jpg

Jutros ispred Arene.

jel iko od vas dusebriznika poklanjao hleb sirotinji pre potopa? sad svi odjedared milosrdnici a dok je narod ranije gladovao niko da ih se seti. evo primer pdf politike i fekalija od moderatora koji su mu izbrisali temu o humanitarnoj pomoci tromesecnoj bebici iz zvornika, sklonili je jer eto krsi pravila foruma. misim..

Nije delio, jer isam narod nema, za to vec moras da se obratis ministrima i ostalim mafijasima. Ali ti ne mozes da uporedis ove dve stvari, u normalnim uslovima opet svi imaju iste sanse da se nekako snadju i prezive, ali sad nemaju. Te dve situacije su ne uporedive.

Sale, jesi bila sinoć na Banjici?

Bili smo jutros na DIF-u .

Ja sam već bila pripremila neku garderobu i obuću u solidnom stanju , dodala par peškira i ćebe i 2 dušeka na naduvavanje + par konzervi i kozmetike koja je dozvoljena .

Ljudi odnesite bar nešto ovim našim nesrećnim sugrađanima, sevap je i stvarno alarmantno, prepušteni su sami sebi , znate i sami ko nam sedi u vlasti
:)

p.s. Noćas nismo našli nijedan info za Banjicu samo za Šumice , a već bilo kasno da se čak do tamo cimamo.

Ja sam već bila pripremila neku garderobu i obuću u solidnom stanju , dodala par peškira i ćebe i 2 dušeka na naduvavanje + par konzervi i kozmetike koja je dozvoljena .

Ljudi odnesite bar nešto ovim našim nesrećnim sugrađanima, sevap je i stvarno alarmantno, prepušteni su sami sebi , znate i sami ko nam sedi u vlasti

p.s. Noćas nismo našli nijedan info za Banjicu samo za Šumice , a već bilo kasno da se čak do tamo cimamo.

Ja čekam muža da dođe s puta, pa da potrpam u auto ovo što sam spremila. Možda ne bi bilo loše odneti i neke lekove protiv bolova.

Па јбт. ја не знам ни шта да мислим ни шта да кажем - јер на вестима СТАЛНО ОБЈАВЉУЈУ ДА ФИРМЕ ПРОИЗВОЂАЧИ ХРАНЕ ПОКЛАЊАЈУ ТОНЕ И ТОНЕ ХРАНЕ.... ТОНЕ И ТОНЕ МЛЕКА У ПРАХУ(ИМЛЕК)..... нисам остало запамтио али то су огромне количине..... не могу да верујем да је све то ЛАЖ ???

Nemoj lagat.

Slovenija - Tim civilne zaštite za spasavanje sa pumpama visokog kapaciteta, 19 ljudi i 2 pumpe, angažovani su na ispumpavanju vode u termoelektrani Obrenovac.

Bugarska – 2 vatrogasna vozila sa 10 motornih pumpi, 1 vozilo za ispumpavanje vode opremljeno sa 5 pumpi, 1 minibus opremljen sa 5 pumpi, 1 vozilo opremljeno sa 6 pumpi i 2 motorna čamca za spasavanje. Stigli u Jagodinu.

Hrvatska – Tim za prečišćavanje vode i Tim sa pumpama velikog kapaciteta.

SAD – Donirali 100.000 dolara

Očekuje se dolazak Timova za spasavanje iz Nemačke, Austrije, Češke, Belorusije, Francuske, Makedonije i helikopteri sa timovima iz Mađarske i Slovenije.

http://www.blic.rs/Vesti/Drustvo/465813/Pomoc-sa-svih-strana-sutra-stize-tim-EK-za-procenu

Poslednja izmena:
Ештон поручила поплављеној Србији: Наше мисли су са вама
Pučkov: Rusija pokrenula humanitarnu operaciju velikih razmera

:think:

ko sme da se kladi da kad se ovo stiša biće "EU nema alternativu"

Ja smem da se kladim da ce i pre nego sto se ovo zavrsi da nam umarsira NATO da nas "spasi". Zivi bili pa videli. Sad jos nemaju vremena, jos vecaju par dana, dok se sto vise Srba samo podavi u vodi i svojim fekalijama

Па јбт. ја не знам ни шта да мислим ни шта да кажем - јер на вестима СТАЛНО ОБЈАВЉУЈУ ДА ФИРМЕ ПРОИЗВОЂАЧИ ХРАНЕ ПОКЛАЊАЈУ ТОНЕ И ТОНЕ ХРАНЕ.... ТОНЕ И ТОНЕ МЛЕКА У ПРАХУ(ИМЛЕК)..... нисам остало запамтио али то су огромне количине..... не могу да верујем да је све то ЛАЖ ???

Ma bre, pusti ti šta pričaju ovi sa televizije, kupi neke konzerve i odnesi.

Bemti, ocajna organizacija i posle dva dana. Crveni krst nema dovoljno vozila da razveze svu pomoc, a stvari stalno pristizu. Ko iz Kragujevca hoce da donira nesto neka to bude pretezno konzervirana hrana. Jos sa vrata mi uglas rekose da im toga treba na tone, odeca ne toliko.

Pa da je drzava nabavila neko vozilo mozda bi i imali.Ali bitno da se politicari voze u skupim automobilima.

Back