Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Специјална бригада војске се из ваздуха пробија до угрожених грађана.

10372262_659414387458409_6622563068941632610_n.jpg

Ako si iz Šapca,javljaj šta se dešava trenutno!
Trenutno nista bitno.
Svi hoce gradonacelnikovu glavu.
U emisije se javljaju sto obicni dobrovoljci, sto bivsi pripadnici stabova za odbranu grada od poplave (koji kazu da su full obuceni), ali ni novinari ne znaju gde i kome da ih upute.
Izlila se reka Dumaca potopila je neka sela, naselje Pic-Mala i ugrozila firmu Zorka Keramika.
Juce je poplavljena privatna firma Galeb, steta je bar milion evra.
Kazu da je na Starom Gradu (Sava) 2000 ljudi.
Mnoga naselja su jos potopljena od kise i kanalizacije. Kod mene je dvoriste jos dobrim delom pod vodom, ali se vecinom povukla.

Eh da, odmah preko Save je sremacko mestasce Klenak. Ljudi se plase da ce biti minaran nasip U Klenku da bi se promenio tok Save i da bi bili poplavljeni oni i sabacka sela a ne sam grad.
Upravo u emisiji, sapcani i klencani kazu da sa dobrovoljcima iz Beograda setaju kao po Sabackom vasaru jer nema peska ni alata. Cirkus.

Eh da, odmah preko Save je sremacko mestasce Klenak. Ljudi se plase da ce biti minaran nasip U Klenku da bi se promenio tok Save i da bi bili poplavljeni oni i sabacka sela a ne sam grad.
Upravo u emisiji, sapcani i klencani kazu da sa dobrovoljcima iz Beograda setaju kao po Sabackom vasaru jer nema peska ni alata. Cirkus.

Ma sad ce Gospodar kad stigne da caskom to organizuje i rasporedi. Umesan je to momak.

Trenutno nista bitno.
Svi hoce gradonacelnikovu glavu.
U emisije se javljaju sto obicni dobrovoljci, sto bivsi pripadnici stabova za odbranu grada od poplave (koji kazu da su full obuceni), ali ni novinari ne znaju gde i kome da ih upute.
Izlila se reka Dumaca potopila je neka sela, naselje Pic-Mala i ugrozila firmu Zorka Keramika.
Juce je poplavljena privatna firma Galeb, steta je bar milion evra.
Kazu da je na Starom Gradu (Sava) 2000 ljudi.
Mnoga naselja su jos potopljena od kise i kanalizacije. Kod mene je dvoriste jos dobrim delom pod vodom, ali se vecinom povukla.

A zamisli kad stigne još 40 autobusa prepunih ljudi, plus oni koji su pošli prvatnim kolima.

Back