gost 261081
Poznat
- Poruka
- 7.081
Zajedno za Srbiju (Dusan Petrovic, ex ministar), inace svi prebegli iz DS.
Ako si iz Šapca,javljaj šta se dešava trenutno!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Zajedno za Srbiju (Dusan Petrovic, ex ministar), inace svi prebegli iz DS.
Da se ebete malo vas dvojica,Ponovo zovem čoveka, kaže nije bre jesi li poludeo, da taj problem je još od sinoć, u tom delu jeste kritično ali se večeras još uvek ništa nije izlilo a da je kritično na celom toku Save kroz Mitrovicu, jeste.
Indijanci na rezervatu su isto dobri ljudi i solidarni.
Nemoj mene,odj.ebi ove iz Bljica!
20:30 - Hleb prodaju za 200 dinara?
"Molim vas objavite vest da se u Obrenovcu prodaje hleb za 200 dinara! Sramota! Prodaja se vršila u Karađorđevoj ulici, u okolini zgrade opštine"
sto njih??? ti si ovde krestao upomoc, kao da stojis na nasipu u mitrovici ......jos dodajes pateticno SAMI SMO !!!!!
Trenutno nista bitno.Ako si iz Šapca,javljaj šta se dešava trenutno!
malo te ebe pravopis ????.......koncentrisi se , ebote![]()
Trenutno nista bitno.
Svi hoce gradonacelnikovu glavu.
а где ел пресиденте ---ималигу јавља ли се на тв екранима
Eh da, odmah preko Save je sremacko mestasce Klenak. Ljudi se plase da ce biti minaran nasip U Klenku da bi se promenio tok Save i da bi bili poplavljeni oni i sabacka sela a ne sam grad.
Upravo u emisiji, sapcani i klencani kazu da sa dobrovoljcima iz Beograda setaju kao po Sabackom vasaru jer nema peska ni alata. Cirkus.
Otišao za Bajčetinu na vikend odmor!
Eh da, odmah preko Save je sremacko mestasce Klenak. Ljudi se plase da ce biti minaran nasip U Klenku da bi se promenio tok Save i da bi bili poplavljeni oni i sabacka sela a ne sam grad.
Upravo u emisiji, sapcani i klencani kazu da sa dobrovoljcima iz Beograda setaju kao po Sabackom vasaru jer nema peska ni alata. Cirkus.
Trenutno nista bitno.
Svi hoce gradonacelnikovu glavu.
U emisije se javljaju sto obicni dobrovoljci, sto bivsi pripadnici stabova za odbranu grada od poplave (koji kazu da su full obuceni), ali ni novinari ne znaju gde i kome da ih upute.
Izlila se reka Dumaca potopila je neka sela, naselje Pic-Mala i ugrozila firmu Zorka Keramika.
Juce je poplavljena privatna firma Galeb, steta je bar milion evra.
Kazu da je na Starom Gradu (Sava) 2000 ljudi.
Mnoga naselja su jos potopljena od kise i kanalizacije. Kod mene je dvoriste jos dobrim delom pod vodom, ali se vecinom povukla.
pronašao sam na sajtu Crvenog Krsta Srbije...nije prevaraТачно, погледајте ово, мирише на неке преваранте који тачно знају где ударају
![]()