shebronski
Poznat
- Poruka
- 7.501
Русија шаље још 2 авиона. Ноћас су имали проблема са прелетањем преко Украјине и Румуније, нису им дали.
Све у свему стиже 70 тона хуманитарне помоћи.
Све у свему стиже 70 тона хуманитарне помоћи.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ахахахахаха............... амерички амбасадор СВЕЧАНО ОБЈАВИО ДА ЈЕ АМЕРИКА ДОНИРАЛА
100 000 $ ............ ЗА ПОМОЋ СРБИЈИ........па слушајте..... ко ми сутра помене Јенкије и Еу-талибане *ЕБАЋУ МУ КЕВУ![]()
Ugašen požar u termoelektrani Kolubara
Autor: mondo.rs
Požar koji je danas oko 14 sati izbio u termoelektrani "Kolubara" u Velikim Crljenima, kod Lazarevca, je ugašen, saopšteno je iz Elektroprivrede Srbije.
16.05.2014. | 14:11 > 19:10 5
Iz Šapca.
Ево АПЕЛУЈУ ПРЕКО ТВ ПИНК ДА ГРАЂАНИ ВИШЕ НЕ ДОЛАЗЕ...... ма *ебеш државу коју воде АМАТЕРИ и КРЕТЕНИ..........

... она је само још један у низу живих доказа да ЏУКЕЛАМА НЕ ТРЕБА ДАТИ ВЛАССТ.........Чесмовачу ми у кући већ годинама иначе не пијемо, сем прокувану, у чајевима, баш због таквих сличних прича.U tome i jeste fazon !
Još pre 10-tak godina mi je jedan prijatelj koji je bio neki direktor tamo pričao da ova naša voda za piće nije baš najzdravija naročito kad su neke elementarne nepogode i malo malo me zvao da napomene kad da ne pijem česmovaču al' umro čovek i sad....
Вучко је опет захваљујући ДИЛЕТАНТИМА који му праве планове направио ВЕЛИКУ ГРЕШКУ.... позвао је народ А ОНДА ЈЕ МИНИСТАРКА ПОБЕГЛА ИСПРЕД САВА ЦЕНТРА ЈЕР ЈЕ СТИГЛО ХИЉАДЕ СРБА ДОБРОВОЉАЦА............. она је само још један у низу живих доказа да ЏУКЕЛАМА НЕ ТРЕБА ДАТИ ВЛАССТ.........
HITNO HITNO
U BATKOVIĆU JE PUKAO NASIP NA SAVI I POČEĆE HITNA EVAKUACIJA STANOVNIŠTVA!
PREKO 10.000 SRBA DOSLO ISPRED SAVA CENTRA!
SVAKA CAST I DALJE IMA NADE ZA NAS!
- - - - - - - - - -
gde ti je Batkovic.
Predsednik Srbije u sred vanrednog stanja odlazi u Bajcetinu, upravo prosao pored moje kuce!
PREKO 10.000 SRBA DOSLO ISPRED SAVA CENTRA!
SVAKA CAST I DALJE IMA NADE ZA NAS!
- - - - - - - - - -
gde ti je Batkovic.
Sad vidim to je selo u opstini Bijeljina na Savi.
Stanje u Šapcu zasad pod kontrolom i uz dolazeću pomoć Šabac neće pasti!
Bijeljina je pala,Sava nenormalno buja!