Sharp Dressed Man
Aktivan član
- Poruka
- 1.843
Citat Original postavio pady Pogledaj poruku
Hvala Beogradjanima i svima koji su posli put Sapca. Cak i onima koji cekaju prevoz a nece uspeti da stigu, bitna je i namera.
Sto se tice PV i ministra Antica koji su dosli u Sabac da bespotrebno plase narod i proglasavaju evakuaciju - njima sve po redu 11 kolena unazad i unapred.
Nemate pojma koliku su paniku izazvali. Ljudi su orobili prodavnice i pekare. Hleb, brasno, konzerve i svece je skoro nemoguce naci.
Mene i majku je je neki manijak umalo pregazio sa ledja jer je vozio po trotoaru kao da nije krsten, ni da svirne.
Lagali su narod da je blokiran drumski most na Savi, te da ce isti biti miniran i raznet da bi se zaustavilo izlivanje Save.
Svi se pitaju gde su ti centri za evakuaciju koja je jos danas proglasena.
Da ne nabrajam vise.
Ja zivim nedaleko od mosta, na pola puta izmedju moje kuce i mosta je sportska hala ''Zorka'' u kojoj se veceras RK Metaloplastika igra finale evropskog Challenge Cup-a. Dakle, sa jedne strane bezbrizan sportski dogadjaj, a sa druge najave da Sabac ocekuje apoklipsa.
ae decko ne lupetaj gluposti, kada su jos jucer svi sportski dogadjaji u srbiji dekretom ministra sporta odlozeni do daljnjeg