Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Na Beogradskoj hronici na RTSu sam licno cuo da prenose saopstenje Vodovoda. Ne pravimo paniku bezveze.

Potopljeni Obranovac od 60 000 ljudi je jedno a bar milion ljudi koje Beogradski vodovod snabdeva je nesto sasvim drugo.

Jedino sto moze da bude problem je ako se prekine dovod struje.

Postoji mogućnost prevezivanja, snabdevanja iz drugih pravaca (zaostalo od Milosrdnog anđela) ... BV je prioritet !!!

Да, и ја сам то чуо - АЛИ ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО ЗАПОСЛЕНИ У ВОДОВОДУ (А ЈА ИХ ЛИЧНО ЗНАМ) ПРИЧАЈУ САСВИМ ДРУГЕ ПРИЧЕ И УПОЗОРАВАЈУ СВЕ ОНЕ КОЈЕ ПОЗНАЈУ ДА НАПРАВЕ ЗАЛИХЕ ВОДЕ И ДА ВОДУ ИЗ ЧЕСМЕ ВИШЕ НЕ ПИЈУ ЈЕР СУ СЕ ИЗЛИЛЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ......... И ТО ИМАМ ИНФОРМАЦИЈУ СА 3 СТРАНЕ.........

Mito, ti koje ti "znaš", tamo verovatno čuvaju bunare ili kose travu po krugu ....

Mito, ti koje ti "znaš", tamo verovatno čuvaju bunare ili kose travu po krugu ....

:roll:----- није духовито......... напротив....... !

- - - - - - - - - -

Све ово је дело ХААРПА, заверо против српског народа.

Врло могуће........ и маного све смрди на ЕУ и на борбу против Русије............ смрди до неба..........

Да, и ја сам то чуо - АЛИ ПРОБЛЕМ ЈЕ У ТОМЕ ШТО ЗАПОСЛЕНИ У ВОДОВОДУ (А ЈА ИХ ЛИЧНО ЗНАМ) ПРИЧАЈУ САСВИМ ДРУГЕ ПРИЧЕ И УПОЗОРАВАЈУ СВЕ ОНЕ КОЈЕ ПОЗНАЈУ ДА НАПРАВЕ ЗАЛИХЕ ВОДЕ И ДА ВОДУ ИЗ ЧЕСМЕ ВИШЕ НЕ ПИЈУ ЈЕР СУ СЕ ИЗЛИЛЕ КАНАЛИЗАЦИЈЕ......... И ТО ИМАМ ИНФОРМАЦИЈУ СА 3 СТРАНЕ.........

U tome i jeste fazon ! :tick:

Još pre 10-tak godina mi je jedan prijatelj koji je bio neki direktor tamo pričao da ova naša voda za piće nije baš najzdravija naročito kad su neke elementarne nepogode i malo malo me zvao da napomene kad da ne pijem česmovaču al' umro čovek i sad....

:roll:----- није духовито......... напротив....... !

- - - - - - - - - -

Врло могуће........ и маного све смрди на ЕУ и на борбу против Русије............ смрди до неба..........

Ne bi me zacudilo uopste..

Јбг кад нећемо да уводимо санкције Русима :per:

Još pre 10-tak godina mi je jedan prijatelj koji je bio neki direktor tamo pričao da ova naša voda za piće nije baš najzdravija naročito kad su neke elementarne nepogode i malo malo me zvao da napomene kad da ne pijem česmovaču al' umro čovek i sad....

voda sa česme nije bila za piće ni pre ovih poplava, mogu misliti kakva je sada.

Е, пази - али овде у комшилуку имам брачни пар ЛЕКАР и БИОЛОГ - људи који ТВРДЕ ДА ЈЕ НАША ВОДА ИСПРАВНА И ТОТАЛНО ВЕРУЈУ ЗВАНИЧНИМ ИЗВЕШТАЈИМА....... али опет....... човек никад не зна јер ЂАВО НЕ СПАВА...... ја пијем чесмовачу ПРЕЧИШЋЕНУ У ФИЛТЕРУ...... боли ме уво....... свега ми је доста.........

Na Beogradskoj hronici na RTSu sam licno cuo da prenose saopstenje Vodovoda. Ne pravimo paniku bezveze.

Potopljeni Obranovac od 60 000 ljudi je jedno a bar milion ljudi koje Beogradski vodovod snabdeva je nesto sasvim drugo.

Jedino sto moze da bude problem je ako se prekine dovod struje.

Platine

slusali smo i zvanicnike iz Uzica kako lazu da je voda dobra prosle godine. slusali smo i da nema toksina u mleku od resornog ministra. slusali smo svasta. ne verujemo vise nikom nista. nemoj i ti uzimati zdravo za gotovo .

Ахахахахаха.........:rotf:...... амерички амбасадор СВЕЧАНО ОБЈАВИО ДА ЈЕ АМЕРИКА ДОНИРАЛА
100 000 $ ............ ЗА ПОМОЋ СРБИЈИ........па слушајте..... ко ми сутра помене Јенкије и Еу-талибане *ЕБАЋУ МУ КЕВУ :evil::evil::evil:

Sada sam cuo da je razlog tolike odbrane Sabca njegova hemijska industrija! Ako to srusi voda, mi smo ostali bez pijace vode na duze vreme!!

- - - - - - - - - -

286y98x.jpg

voda sa česme nije bila za piće ni pre ovih poplava, mogu misliti kakva je sada.

Nije toliko fazon u odi koliko u starim cevima , to sve građeno pre 70 godina još kada su komunisti jedini nešto i gradili :zplez:

Ova bagra samo razgrađuje.

p.s. Muka mi i da mislim šta pijemo , najozbiljnije sad al' šta je tu je.

Ne zaboravimo kakve su lopovčine na vlasti i ovo što kupujemo flaširano je bar 99% česmovača , garantujem tako da je svejedno...jedino ako smo već imuni na sva ta srranja pa nam organizam naviko.

Nije toliko fazon u odi koliko u starim cevima , to sve građeno pre 70 godina još kada su komunisti jedini nešto i gradili :zplez:

Ova bagra samo razgrađuje.

p.s. Muka mi i da mislim šta pijemo , najozbiljnije sad al' šta je tu je.

Ne zaboravimo kakve su lopovčine na vlasti i ovo što kupujemo flaširano je bar 99% česmovača , garantujem tako da je svejedno...jedino ako smo već imuni na sva ta srranja pa nam organizam naviko.

Valjda je postojao vodovod i pre komunaca...:lol:

Back