slučajni-prolaznik
Poznat
- Poruka
- 8.101
Odakle ti ova informacija?
To što će prestati sa radom za prvo vreme će se nadomestti uvozom
ali problem su oštećenja od poplave do kojih će neminovno doći ...
Iskreno se nadam da informacija nije tačna !
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Odakle ti ova informacija?
ja sam danas kupio 60 flasa od po 2l.
Ljudi da se mi izljubimo i oprostimo unapred za svaki slučaj. nestaće struja, ko zna šta će sve još da se desi u međuvremenu
Volem i ja vas...
Nije tolika drama.![]()
Dosao si da se nasladjujes a?
Elem, ja imam one Ruske Akva for filtere za preciscavanje vode nego vidim one uloske u Rodicu su sve pokupovali!

Симпатична и драга Саншаја - ти се зезаш АЛИ ПОЈМА НЕМАШ КОЛИКО ЈЕ ОВО СВЕ ОЗБИЉНО ШТО СИ НАПИСАЛА..........![]()
).Ја набавио пар резервних батерија за лап топ, да бих могао да пишем овде..

Значи имаш филтер а немаш уложак?
Na mom lapu baterija traje svega 3 sata![]()
Imam samo jedan ulozak rezerve a imam Akvafor Bokal!
А да потражиш од колегиница са форума?ne. došao sam da se informiram iz prve ruke.
Hrvatski Crveni križ je pokrenuo akciju prikupljanja pomoći za stanovništvo ugroženo poplavama koje su pogodile Srbiju i BiH. Prikuplja se novčana pomoć preko on-line donacija na internetskim stranicama Crvenog križa. I Crna Gora se uključila u akciju!!!!!
Apel za pomoć poplavljenim područjima u BiH i Srbiji
+ - Pošalji prijatelju Isprintaj
Zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile područja Bosne i Hercegovine i Srbije, Hrvatski Crveni križ je pokrenuo apel za prikupljanje pomoći ugroženom stanovništvu.
Prikuplja se isključivo novčana pomoć, a donacije se mogu uputiti:
za pomoć stanovnicima u Bosni i Hercegovini na broj računa IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 05 (primjer internet uplate i opće uplatnice)*
za pomoć stanovnicima u Srbiji na broj računa IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 07 (primjer internet uplate i opće uplatnice)*
on-line donacijama na internetskim stranicama Hrvatskog Crvenog križa
Hrvatski Crveni križ će prikupljena sredstva dostaviti nacionalnim društvima Crvenog križa Bosne i Hercegovine i Srbije.
Zahvaljujemo na svim donacijama, a sredstvima javnog priopćavanja zahvaljujemo na medijskoj potpori.
Sve on-line uplate izvršene putem PBZ Carda, uplate u poslovnicama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke oslobođene su bankovnih naknada.
*Prilikom uplate iz inozemstva koristite SWIFT: PBZGHR2X

довољно што су му обећали то је конкретна помоћ![]()
Људи, нису битне информације колико траје батерија на вашем лаптопу, дајте корисне информације људима, уколико их имате, уколико немате, не пишите глупости. Крајње је алермантна ситуација, мислим да овај форум треба да даје корисне инфромације људима с обзиром колико људи га посећује у сваком тренутку.
ne. došao sam da se informiram iz prve ruke.
Hrvatski Crveni križ je pokrenuo akciju prikupljanja pomoći za stanovništvo ugroženo poplavama koje su pogodile Srbiju i BiH. Prikuplja se novčana pomoć preko on-line donacija na internetskim stranicama Crvenog križa. I Crna Gora se uključila u akciju!!!!!
Apel za pomoć poplavljenim područjima u BiH i Srbiji
+ - Pošalji prijatelju Isprintaj
Zbog katastrofalnih poplava koje su pogodile područja Bosne i Hercegovine i Srbije, Hrvatski Crveni križ je pokrenuo apel za prikupljanje pomoći ugroženom stanovništvu.
Prikuplja se isključivo novčana pomoć, a donacije se mogu uputiti:
za pomoć stanovnicima u Bosni i Hercegovini na broj računa IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 05 (primjer internet uplate i opće uplatnice)*
za pomoć stanovnicima u Srbiji na broj računa IBAN: HR 6923400091511555516 poziv na broj 07 (primjer internet uplate i opće uplatnice)*
on-line donacijama na internetskim stranicama Hrvatskog Crvenog križa
Hrvatski Crveni križ će prikupljena sredstva dostaviti nacionalnim društvima Crvenog križa Bosne i Hercegovine i Srbije.
Zahvaljujemo na svim donacijama, a sredstvima javnog priopćavanja zahvaljujemo na medijskoj potpori.
Sve on-line uplate izvršene putem PBZ Carda, uplate u poslovnicama Privredne banke Zagreb i Zagrebačke banke oslobođene su bankovnih naknada.
*Prilikom uplate iz inozemstva koristite SWIFT: PBZGHR2X
Mito, ja se ne zezam. (samo malo pokušavam da udarim brigu na veselje).
Jeste strašna situacija i ko zna šta nas tek čeka.
Ali šta ću?
Ja sam ti od onih koji uvek "očekuju" najgore pa ako bude loše, to je ustvari dobro![]()

Obisao sam 3 maxija u Bg, svi su ostali bez flasirane vode... Mozete naci jos gaziranu tu i tamo...

Na mom lapu baterija traje svega 3 sata![]()