Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Moja majka otišla po ulje i brašno jer ne gomilamo to po kući ali ako ostanemo bez struje džaba nam to.

Celo popodne sam bila u gradu i sve najnormalnije funkcioniše čak i prevoz i tek sada ovde vidim panika bar što se BG tiče. Čak sam dvojkom prošla i pored pristaništa i gledam Dunav prljav al' mi ne izgleda da se nešto mnogo podigao :think:

.

Šta je to pisalo u Trećem oku ako neko zna , čula sam jednu u tramvaju da s nekim priča pa kaže sve je ovo bilo u Trećem oku ali sam izašla kod biblioteke i ne čuh šta ?

Овде код мене на Врачару(код Ташмајдана) - СВИ МАРКЕТИ СУ ПОТПУНО ИСПРАЖЊЕНИ ОД ФЛАШИРАНЕ ВОДЕ - нема је ни за лек.......

А и ово је истина - према мојим "уличним информацијама" МОБИЛИСАНЕ СУ БРИГАДЕ ЛОПОВА ДА КРЕНУ У ОПШТУ ПЉАЧКУ И ТО СУ СВИ МОТОРИЗОВАНИ....... значи - општи наос тек следи.........да не помињем трговце које би све до једнога повешао на Теразијама.......

Nisam na to mislio. Nego na krađu pomoći od naroda od strane državnih službenika.

Ebemti, jedva dobih operativni stab ovde kod mene u Kragujevcu. Organizuju odlazak ljudi samo za Sabac. Iz Kragujevca za Sabac. A za Trstenik na 40 kilometara nema. I sad ce da nagrne 10 000 ljudi u Sabac, 6000 ljudi ce da bude visak, da se gura i trosi hranu i vodu nizasta, a ove nesrecnike niko nece ni da pogleda. O, ebemte, Srbijo. Haos, rasulo.

Pomešao si me sa nekim!

Izvini jesam :(

- - - - - - - - - -

Нек ме зову тек пошто ми исплате оне дневнице из рата...

A ti si bato ratovao zbog dnevnica, to je bila najgluplja moguca stvar, zamisli braniš otadzbinu za dnevnice! Država se brani besplatno, a za tu besplatnu uslugu dobiješ uniformu, municiju i priliku da dušmanina ako treba i golim rukama daviš.

Reporterka RTS-a iz Šapca kaže da su se gradjani Šapca posle apela premijera dodatno uznemirili pa je nastala gužva u gradu, čuju se policijske sirene. Kažu da su zahvalni za pomoć, ali da su gradjani Šapca u stanju i sami da se odbrane od poplave.

PROROČANSTVO OCA TADEJA;JEL SE SEĆA NEKO TOGA?

Tadej je takođe govorio da se ne kupuju kuće pored velikih reka, i da treba ulagati u nekretnine, u kupovinu zemlje i objekata u Srbiji, pre svega Centralnoj.

Pogotovo je govorio da se izbegava kupovina kuća u Vojvodini i Beogradu, a ako već neko hoće da kupi kuću ili stan u Beogradu da to ne bude u centru niti pored Save i Dunava, već malo ka periferiji i dalje od velikih reka, piše nepoznati autor.

Reporterka RTS-a iz Šapca kaže da su se gradjani Šapca posle apela premijera dodatno uznemirili pa je nastala gužva u gradu, čuju se policijske sirene. Kažu da su zahvalni za pomoć, ali da su gradjani Šapca u stanju i sami da se odbrane od poplave.

Premijer ne zna de bije. A ovo nije Briselska kancelarija pa da mu daju instrukcije kad da šeni a kad da skoči. Drugo, on vojsku nije služio. Treće, glup je za dvojicu. Samo galami i balavi.

А и ово је истина - према мојим "уличним информацијама" МОБИЛИСАНЕ СУ БРИГАДЕ ЛОПОВА ДА КРЕНУ У ОПШТУ ПЉАЧКУ И ТО СУ СВИ МОТОРИЗОВАНИ....... значи - општи наос тек следи.........да не помињем трговце које би све до једнога повешао на Теразијама.......

Zato oni siroti ljudi i nisu hteli da izađu iz svojih kuća i stradali .

Sada govvna na ovoj nesreći skupljaju i političke poene kao čeder sa tim vašljivim rezancima koje je i sam ukrao , ako je to uopšte istina da će da ih šatro donira :bljak:

PROROČANSTVO OCA TADEJA;JEL SE SEĆA NEKO TOGA?

Tadej je takođe govorio da se ne kupuju kuće pored velikih reka, i da treba ulagati u nekretnine, u kupovinu zemlje i objekata u Srbiji, pre svega Centralnoj.

Pogotovo je govorio da se izbegava kupovina kuća u Vojvodini i Beogradu, a ako već neko hoće da kupi kuću ili stan u Beogradu da to ne bude u centru niti pored Save i Dunava, već malo ka periferiji i dalje od velikih reka, piše nepoznati autor.

Kako sad to, kad Tihi godinama prorokuje i savetuje ljude da prodaju stanove u visespratnicama u gradu i kupe kucicu negde u Srbiji pored reke ili potoka!

NADIRE DUNAV: U opasnosti Borča, Krnjača, Ovča i Kotež!

Dunav ugrožava naselja na levoj obali kod Beograda: Borču, Ovču, Kotež, Krnjaču. Lokalni krizni štabovi apeluju na hitnu pomoć

Kosava-na-Dunavu-2.jpg

Ukupno komentara 0
Foto: Tanjug/Srđan Ilić Kosava-na-Dunavu-2.jpg

Mole se građani koji imaju pumpe i creva da ih stave na raspolaganje. Kontakt: 060/029 – 4425 i 060/ 668 – 883.

Dunav ugrožava naselja na levoj obali kod Beograda: Borču, Ovču, Kotež, Krnjaču. Lokalni krizni štabovi apeluju nan hitnu pomoć!

- Hitno su potrebni pumpe i creva! Mole se građani koji imaju pumpe i creva da ih stave na raspolaganje Kontakt: 060 0294425 i 060 6688834 – kaže se u saopštenju.

Dešavanja uživo u vezi sa poplavama, najugroženijim mestima u Srbiji i vanrednom situacijom možete pratiti OVDE.

(Telegraf.rs)

Ау, *бем ти сунце калаЈисано...... ово стварно постаје ХОРОР........ ПОТОП........ СОДОМА и ГОМОРА......

to je standardna procedura.Nego kako su bezobraznici zamislili to da ostvare citavu akciju, kada se zna da jedino Premijer ima znanje da zavrti rucicu indukcione masine i okrene kljuc u desno ?
Da, nego mi ovaj patetični Vučić ide na nerve. Već sam pisao, brat od tetke mi je iz Obrenovcu, danas napisah da je njegov deo bio bez poplave međutim kasnije je i tamo probila voda ali je malo i ne bi trebalo da se poveća, biće štete ali s obzirom na situcaiju, nije loše. Za svaki slučaj, žena i dete su mu otišli kod mojih a on je ostao tamo, kaže da je u Obrenovcu opšti haos, taj deo gde je on - oni su se sami organizovali i uspeli da ublaže nadolazeću vodu koliko god je moguće.

Nažalost nisam u mogućnosti da mu pomognem - što se tiče nekog fizičkog napora iz zdravstvenih razloga.

A OVAKO JE GOVORIO OTAC GAVRILO!

Starac Gavrilo je to objasnio zašto:

Pola Beograda biće poplavljeno, a pola će se urušiti sam od sebe jer je potkopan nekakvim tunelima. A i druga će ga nevolja snaći. Ljudi neće smeti ni ulicom slobodno šetati. Strah za svoje živote će osećati. Kad su ga pitali: Pa kako oče? Zašto? Ne znam rekao je, samo vidim kolone ljudi kako izlaze iz Beograda, nemojte tamo ići i budućnost počinjati, moraćete bežati iz njega.

Zato oni siroti ljudi i nisu hteli da izađu iz svojih kuća i stradali .

Sada govvna na ovoj nesreći skupljaju i političke poene kao čeder sa tim vašljivim rezancima koje je i sam ukrao , ako je to uopšte istina da će da ih šatro donira :bljak:

Хвала Богу да је бар један корисник УКАПИРАО О ЧЕМУ ПИШЕМ ВЕЋ ВИШЕ ПУТА........

Back