Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Позвао је здраве, снажне мушкарце - добровољце.... њих 1 500 ...............они треба да обављају најједноставније послове ДА ПУНЕ ЏАКОВЕ И ДА ИХ РЕЂАЈУ.... то уме и онај који је ментално заостао.... шта кењ**

Što ne zovu te naše "ravnopravne" žene da pomognu?

хоће ли да се одазову дипломини синови
бтв ја то говедо очима не могу да смислим и.

Па јбт.... ЈА СИГУРНО ВИШЕ ОД ТЕБЕ НЕ МОГУ ДА ИХ ВИДИМ ОЧИМА СВЕ ЗАЈЕДНО - али није сада ТО у питању - НЕГО ВИДИШ ЛИ ДА ЈЕ ОВО ПРАВИ ПОТОП.....ЧОВЕЧЕ,,,, ОВО ЈЕ КАТАКЛИЗМА....... АЛООООООООО....... НЕ МОЖЕШ ДА ОВАКО ДА ПИШЕШ.......

Шта те брига ко ће други да се одазове или не, ако можеш, помози у мери у којој реално можеш, ако не, немој превише џангризати...

да идете у рат него шта, неки ће и да се вратите--као у црном груји;)

ja muku mucim sa ovom mojom porodicnom kucom..prokisnjava strasno. neki lokalci krenuse za sabac.dao im moju muljnu pumpu...nije nesto ali od mene sirotinje je i to nesto...
a ovamo cujem jedva se skupilo 50-tak sapcana za odbranu svoga grada...eeee srbi zu zakon!
Pa upravo sam se ja nudio kao dobrovoljac i uredno me odbili :lol: Nemam opremu...
Sta sad da im radim? Da ih molim da im pomognem?

Па јбт.... ЈА СИГУРНО ВИШЕ ОД ТЕБЕ НЕ МОГУ ДА ИХ ВИДИМ ОЧИМА СВЕ ЗАЈЕДНО - али није сада ТО у питању - НЕГО ВИДИШ ЛИ ДА ЈЕ ОВО ПРАВИ ПОТОП.....ЧОВЕЧЕ,,,, ОВО ЈЕ КАТАКЛИЗМА....... АЛООООООООО....... НЕ МОЖЕШ ДА ОВАКО ДА ПИШЕШ.......

о да итекако ћу овако да пишем

Тачно, али неки су очито исувише незрели да схвате неке ствари.

Док не нестане струје...

Тачно тако - АКО НИВО ВОДЕ У ОБРЕНОВЦУ ПОРАСТЕ ЗА ЈОШ 30 САНТИМЕТАРА - ВЕЋИ ДЕО СРБИЈЕ ОСТАЋЕ БЕЗ СТРУЈЕ...... трагедија....... катаклизма....... ПОТОП БИБЛИЈСКИХ РАЗМЕРА........

п.с. Све је то због промоције Содоме и Гоморе (тако ја мислим)

Шта те брига ко ће други да се одазове или не, ако можеш, помози у мери у којој реално можеш, ако не, немој превише џангризати...

Milunka. Mo'š da zamisliš koliko bi se para za pomoć skupilo da je barem svaki treći popa koji je pojao sinoć prodao barem po 1 svoj auto.

Извини али ако те боли туки ЗА СТРАДАЊЕ ХИЉАДА ЉУДИ; ТВОЈИХ СУНАРОДНИКА И ЊИХОВЕ ИМОВИНЕ....... ти си обичан идиЈот !!!

пајсеру ствари су једноставне иди испред мене а ја ћу за тобом;)
о томе да ћеш ти неког да тераш то је могло код броза данас јок

Back