Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ма све је ОРГАНИЗОВАНО - ВЕЧЕРАС ИСПРЕД САВА ЦЕНТРА У 21:00 тј. МАЛО РАНИЈЕ - И СУТРА УЈУТРО ИСПРЕД "АРЕНЕ" НЕШТО ПРЕ 09:00 ЧАСОВА ----- ЧЕКАЈУ АУТОБУСИ ...... све је организовано........

зар није требало вечерас испред арене? а.... да... вечерас је концерт у арени :roll:

Vučić je na ivici da proglasi mere kao u ratnom stanju. Mislim da će posegnuti za prisilnom mobilizacijom ako odziv dobrovoljaca ne bude zadovoljavajući.
одмах га сместити у лудницу
како можеш да Тераш неког да иде да спасава неког--је ли тај оспособљен за спасавање је ли пре тога човек здрав...као што рекох сили---конца у лудару

како можеш да Тераш неког да иде да спасава неког--је ли тај оспособљен за спасавање је ли пре тога човек здрав...као што рекох сили---конца у лудару

To se zove vanredno stanje,a ne da se samo zatvore skole .

Kako ovaj Vučić potcenjuje ljude, kakav je to demagog - jednom rečju dno. Koliko je meni poznato za Šabac se znalo još juče, znalo se da Sava opasno preti, tamo su se ljudi angažovali, koliko sam čuo miniraće neke nasipe da bi pustili vodu i usmerili je tamo gde bi izazvala manje štete, ljudi postavljaju džakove, dakle organizacija postoji i on je našao da serenda kako oni trebaju da se organizuju, onako potcenjivački.

Čitam da je i u S. Mitrovici, kritično, Sava opasno raste, i tamo ljudi postavljaju džakove, neko je napomenuo to Vučiću, a on - mislićemo o tome kasnije :fdlan:
Митровачка одбрана од Саве је једна од најбољих у Србији, а сада, по мојим сазнањима, вода расте дословно на очи.

Но, то пре свега говори о до сад невиђеним објективним размерама ове катастрофе...

Митровачка одбрана од Саве је једна од најбољих у Србији, а сада, по мојим сазнањима, вода расте дословно на очи.

Но, то пре свега говори о до сад невиђеним објективним размерама ове катастрофе...

Organizovani Sremci ;)

Позвао је здраве, снажне мушкарце - добровољце.... њих 1 500 ...............они треба да обављају најједноставније послове ДА ПУНЕ ЏАКОВЕ И ДА ИХ РЕЂАЈУ.... то уме и онај који је ментално заостао.... шта кењ**

кад се сетим пре пар година... зидамо бедем на Тиси (16.мабр из Руме, поред нас момци из Суботице... по реци чамци речне флотиле пецају мрцине... ). Слава Богу па нам војска више не треба. Бар да су купили још неки хеликоптер, већ овако полетела сва четири...
Нека потонемо к`о Атлантида, кад већ нисмо до сада. А ако неко хоће да помогне... динамит у руке и правац Барајево... тамо имају неке жичке што праве циклоне над Србијом.

Позвао је здраве, снажне мушкарце - добровољце.... њих 1 500 ...............они треба да обављају најједноставније послове ДА ПУНЕ ЏАКОВЕ И ДА ИХ РЕЂАЈУ.... то уме и онај који је ментално заостао.... шта кењ**
Управо тако.

хоће ли да се одазову дипломини синови
бтв ја то говедо очима не могу да смислим и.

хоће ли да се одазову дипломини синови
бтв ја то говедо очима не могу да смислим и.
Шта те брига ко ће други да се одазове или не, ако можеш, помози у мери у којој реално можеш, ако не, немој превише џангризати...

Back