Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Дају се обавештења где да се јаве људи.значи седнеш у превоз и одеш у шабац
-коме тамо да се обратиш
-да ли има храна за добровољце
-да ли има чизме
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Дају се обавештења где да се јаве људи.значи седнеш у превоз и одеш у шабац
-коме тамо да се обратиш
-да ли има чизме
Ма све је ОРГАНИЗОВАНО - ВЕЧЕРАС ИСПРЕД САВА ЦЕНТРА У 21:00 тј. МАЛО РАНИЈЕ - И СУТРА УЈУТРО ИСПРЕД "АРЕНЕ" НЕШТО ПРЕ 09:00 ЧАСОВА ----- ЧЕКАЈУ АУТОБУСИ ...... све је организовано........
одмах га сместити у лудницуVučić je na ivici da proglasi mere kao u ratnom stanju. Mislim da će posegnuti za prisilnom mobilizacijom ako odziv dobrovoljaca ne bude zadovoljavajući.
нека мобилише чланове своје странке... биће их више него довољно
одмах га сместити у лудницу
како можеш да Тераш неког да иде да спасава неког--је ли тај оспособљен за спасавање је ли пре тога човек здрав...као што рекох сили---конца у лудару
како можеш да Тераш неког да иде да спасава неког--је ли тај оспособљен за спасавање је ли пре тога човек здрав...као што рекох сили---конца у лудару
Zovem ja broj koji su dali ovi sa vracara da se prijavim za odbranu i oni meni poceli nabrajati sta mi sve treba od opreme... Jbg sad, stab za vandredne situacije nema osnovnu opremu u vidu obuce i odece...
Odakle meni nepropusne cizme i kombinezon..
Митровачка одбрана од Саве је једна од најбољих у Србији, а сада, по мојим сазнањима, вода расте дословно на очи.Kako ovaj Vučić potcenjuje ljude, kakav je to demagog - jednom rečju dno. Koliko je meni poznato za Šabac se znalo još juče, znalo se da Sava opasno preti, tamo su se ljudi angažovali, koliko sam čuo miniraće neke nasipe da bi pustili vodu i usmerili je tamo gde bi izazvala manje štete, ljudi postavljaju džakove, dakle organizacija postoji i on je našao da serenda kako oni trebaju da se organizuju, onako potcenjivački.
Čitam da je i u S. Mitrovici, kritično, Sava opasno raste, i tamo ljudi postavljaju džakove, neko je napomenuo to Vučiću, a on - mislićemo o tome kasnije![]()
Vucic je zreo za ostavku.
Zovem ja broj koji su dali ovi sa vracara da se prijavim za odbranu i oni meni poceli nabrajati sta mi sve treba od opreme... Jbg sad, stab za vandredne situacije nema osnovnu opremu u vidu obuce i odece...
Odakle meni nepropusne cizme i kombinezon..
Митровачка одбрана од Саве је једна од најбољих у Србији, а сада, по мојим сазнањима, вода расте дословно на очи.
Но, то пре свега говори о до сад невиђеним објективним размерама ове катастрофе...
Управо тако.Позвао је здраве, снажне мушкарце - добровољце.... њих 1 500 ...............они треба да обављају најједноставније послове ДА ПУНЕ ЏАКОВЕ И ДА ИХ РЕЂАЈУ.... то уме и онај који је ментално заостао.... шта кењ**
Позвао је здраве, снажне мушкарце - добровољце.... њих 1 500 ...............они треба да обављају најједноставније послове ДА ПУНЕ ЏАКОВЕ И ДА ИХ РЕЂАЈУ.... то уме и онај који је ментално заостао.... шта кењ**
Gospodžo Vučič oklen ti pare za gilje?
значи седнеш у превоз и одеш у шабац
-коме тамо да се обратиш
-да ли има чизме
Шта те брига ко ће други да се одазове или не, ако можеш, помози у мери у којој реално можеш, ако не, немој превише џангризати...хоће ли да се одазову дипломини синови
бтв ја то говедо очима не могу да смислим и.
Ima tamo da kupiš sad po novoj ceni...