Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
'esi lud? Vidiš da njima odgovaraju strahote. Bolest.

Evo mi uključen TV Pink i gledam ovog Malog kako vadi neki papir o ispravnosti vode za piće. I on je mnogo ljut, ali nije popio čašu vode pred kamerama. Obukao neku maskirnu jaknu...

Dal mi veruješ da ne gledam tv? Da se nerviram gledajući retarde koji manipulišu još većim retardima, stvarno nemam snage.

Inače,čuo sam da ima mnogo više žrtava nego što nam javljaju.To će da se sazna tek kada katastrofa prođe...
Ko zna šta će sve da ispliva iz ovih voda. Pa u Obrenovcu koji ima 10x više stanovnika ima a ceo grad je pod vodom koja ne opada nego što je evakuisano dosad...

Samo da ova noć prođe, a njima neka je Bog u pomoći.

Truba mi da napišem prva, ali priča se da leševi plivaju po Obrenovcu. Nemam pojma da li je istina.
Pa svakako da plivaju. Od stoke, e sad, videćemo šta će još da se zadesi.

A inače, nešto se ne govori o TENT-u, nema novih info, zna li neko kakva je situacija tamo i koliko je sada ona u opasnosti, ima li isključenja po BG-u? Ja sam u prigradskom na Čuki, i struja je danas samo popodne nestajala oko 1h i pre toga celo jutro...

ranije kad je vojska pravila pontonski most ka Lidu bilo je parkirano 5-6 vojnih čamaca, metalnih sa motorima.

To su verovatno sedamdesetice , za njih treba vitlo, prikolica obzirom da su teški blizu 300 kg, vojska ima sportove DČ10 i DČ12 gumenjake od 5,5 do 6,5 metara zmaj od čamca desetke imaju kobilicu sa komorom, prodavali su ih na kilo u vojnim otpadima, nove ili korišćene za smešne pare, npr 200-300 evra, iako vrede 10 puta više, vek eksploatacije bar 20-30 godina, nešto su teži oko zbo šper poda ali za ovaj haos su odlični...

I ja sam čuo tako.Brat mi je na terenu,u Šabcu,ali tvrdi da su mu kolege javili to o leševima u Obrenovcu.Čuo sam da je slično u Republici Srpskoj,gde ima više mrtvih u Doboju,a vlasti za sada javljaju da je poginulo troje...
U neku ruku je i ˘dobro˘ ako ne javljaju pravi bilans, ako je on veći od jednocifrenog. Tek onda bi nastala panika i haos u narodu.

I ja se nadam, ali oni su evakuisali tek oko 3000, stvarno nemam pojma koliko ljudi živi u Obrenovcu, ali znam da je mnogo više od 3000.
Oko 25-30000 koliko znam.

To su verovatno sedamdesetice , za njih treba vitlo, prikolica obzirom da su teški blizu 300 kg, vojska ima sportove DČ10 i DČ12 gumenjake od 5,5 do 6,5 metara zmaj od čamca desetke imaju kobilicu sa komorom, prodavali su ih na kilo u vojnim otpadima, nove ili korišćene za smešne pare, npr 200-300 evra, iako vrede 10 puta više, vek eksploatacije bar 20-30 godina, nešto su teži oko zbo šper poda ali za ovaj haos su odlični...

Ne razumem se baš toliko ali motor ima solidan zvuk i ako fercera na Dunavu koji i kad je mirno nosi mogli bi da posluže i sada.

Back