Поплаве у Србији

• Začetnik teme Začetnik teme qqjay
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
а да ли је неко скапирао објашњење зашто је Обреновац био забрањени град, како су га малочас назвали?

Verovatno I sami nisu znali sta ce zateci u nekim delovima tamo.

pa voda je jos uvek visoka u dobrom delu obrenovca. jos uvek traje drugi talas prodiranja vode i drugi talas evakuacije. jos uvek se ne vidi pravo dno ove nesrece.

Ovi bugari cini mi se da su najvise pomogli sto se tice susjedstva.

Ne treba zaboraviti Makedonce, koji su od svih najveca sirotinja, a pokrenuli su prvi gomilu sms akcija, plus gomilu akcija prikupljanja hrane, vode i kojecega u nizu gradova, plus poslali svoje spasioce i vozila.

Iskreno, njihova solidarnost me je najvise pogodila, jer ni njih nema za sta kuce da ujede.

A kontam ,nego bzvz je sto su zabranili medije kao da su u mogucnosti da sakriju bilo sta

obicno se krije kad si saucesnik u necemu... kao dete kad nesto ukrade da ga ne vide... jer ovde izgleda imamo posla sa ljudima koji su na mentalnom nivou deteta koje krade iz tegle. ko normalan moze u katastrofi da spinuje i manipulise podacima ako je sve napravila priroda.... mene zanima ko ce od vlasti biti covek i taj teret poginulih nece moci nositi i obavljati funkciju te podneti ostavku... jednostavno ne mogu da verujem da se svi ponasaju ko da od sutra krece feniks srbija.....

Извини, али се*ре......... јер РХМЗ ЈЕ ЈАВНО ДАВАО ПРОГНОЗЕ И УПОЗОРЕЊА:... ссстврно је кретен.....
он је чак изјавио да није задужен да да наредбу за узбуну, него службе у Београду...једино ме чуди водитељка што га није питала да ли је обавестио те службе кад је добио дојаву да је вода пробила насипе

он је чак изјавио да није задужен да да наредбу за узбуну, него службе у Београду...једино ме чуди водитељка што га није питала да ли је обавестио те службе кад је добио дојаву да је вода пробила насипе

Naruceno gostovanje I pitanja ,b92 je takva tv

I tako opet dolazimo do glavnog problema.

Cuckovic svakako treba da odgovara i nadam se da ce da odgovara. Ali!

Da li iko razuman sme da pomisli da Cuckovic sme da oglasi uzbunu bez odobrenja Velikog strumpfa? Da li je Cuckovic razmisljao o tome? Sta ako oglasim uzbunu, a ne bude nista, onda ce mi Vucic yebati mamicu sto sam dizao paniku i evakuisao ceo grad ni za sta? Mozda je bolje da sacekam da mi Vucic kaze da li da evakuisem grad.

I tu je direktna odgovornost opet na premijeru iz sledeceg razloga koji isplivava sad na povrsinu. Nista u Srbiji ne sme da se desi i uradi bez njegove naredbe. Sam je stvorio takvu klimu da se svi plase da deluju samostalno, da sami donose odluke na nizim nivoima, jer ``kako li ce to tumaciti Vucic?`` To se dogadja kada se u zemlji za svaku sitnicu pita samo jedan covek.

obicno se krije kad si saucesnik u necemu... kao dete kad nesto ukrade da ga ne vide... jer ovde izgleda imamo posla sa ljudima koji su na mentalnom nivou deteta koje krade iz tegle. ko normalan moze u katastrofi da spinuje i manipulise podacima ako je sve napravila priroda.... mene zanima ko ce od vlasti biti covek i taj teret poginulih nece moci nositi i obavljati funkciju te podneti ostavku... jednostavno ne mogu da verujem da se svi ponasaju ko da od sutra krece feniks srbija.....
Зр на све ово ниси одговорио у свом претходном посту оном
полуреченицом - "...како су то били стручни људи."

Нема више у озбиљним структурама озбиљних људи! Дошли СЕГА МЕГА
"стручњаци". Ташна и машна менаГери... Од 2001. свака стручност је постала
непожељна, стручњаци растерани, неки и насилно пензионисани... Србијом
владају "стручњаци" најчешће без икаквог радног искуства у струци, дилетанти..

Више од деценије, након симболичног(?) паљења Скупштине, Србијом су харали
ЋЕВАПЏИЈЕ, ПРОПАЛИ УГОСТИТЕЉИ, ШВЕРЦЕРИ БУНДИ, ПОЛУПРИУЧЕНИ
АДВОКАТСКИ ПРИПРАВНИЦИ, ЛОВЦИ У МУТНОМ, БИВШИ ПОДИЗАЧИ РАМПЕ
И ЧУВАРИ ПАРКИНГА, ДОКТОРИ(?) КОЈИМА НИЈЕДАН ПАЦИЈЕНТ НИЈЕ ПРЕЖИВЕО,
ПРОВИНЦИЈСКЕ ЈАЈАРЕ И 'АЈКАЧИ... а ти говориш о струци?!? :think:

http://www.blic.rs/Vesti/Srbija/467...-Kako-se-u-Golupcu-spremaju-za-nabujali-Dunav

472861_golubac-05-zastitaodpolavegolubac22-foto-dragan-miletic_f.jpg

Ово прво треба да се угради свуда где су кризне тачке, ако не свуда онда делимични земљани насипи, кроз које ће временом да се пусти корење и који ће буквално да ''срасту''...

Имаш снимак на овој теми са јутјуба оне жене која каже ДА ЈЕ БРАНА У ОБРЕНОВЦУ МИНИРАНА И ДА СЕ ЧУЛА ЕКСПЛОЗИЈА....

Mito , ima i onaj snimak sa you tube , gde se spusta leteci tanjir pored obrenovca , nekoliko sati pre poplave, a vanzemaljac ide u grmlje da ke^nja.........think about it:per:

Зр на све ово ниси одговорио у свом претходном посту оном
полуреченицом - "...како су то били стручни људи."

Нема више у озбиљним структурама озбиљних људи! Дошли СЕГА МЕГА
"стручњаци". Ташна и машна менаГери... Од 2001. свака стручност је постала
непожељна, стручњаци растерани, неки и насилно пензионисани... Србијом
владају "стручњаци" најчешће без икаквог радног искуства у струци, дилетанти..

Више од деценије, након симболичног(?) паљења Скупштине, Србијом су харали
ЋЕВАПЏИЈЕ, ПРОПАЛИ УГОСТИТЕЉИ, ШВЕРЦЕРИ БУНДИ, ПОЛУПРИУЧЕНИ
АДВОКАТСКИ ПРИПРАВНИЦИ, ЛОВЦИ У МУТНОМ, БИВШИ ПОДИЗАЧИ РАМПЕ
И ЧУВАРИ ПАРКИНГА, ДОКТОРИ(?) КОЈИМА НИЈЕДАН ПАЦИЈЕНТ НИЈЕ ПРЕЖИВЕО,
ПРОВИНЦИЈСКЕ ЈАЈАРЕ И 'АЈКАЧИ... а ти говориш о струци?!? :think:

pricam o politicarima a ne o inzenjerima...ali da bi znao kako i sta se desava u vanrednim situacijama kad se svi plase raspolozenja nekog politicara, onda bi znao da nemaju samostalnost odluka i u tom kliringu se desavaju velike greske. nesto slicno rece kolega emil dante...pardon edmond

naravno da nema kad 50 posto ljudi iz srpske politike nema dana radnog staza pre politickog

Poslednja izmena:

Back