Милунка Савић
Buduća legenda
- Poruka
- 35.890
Што су неки од вас такви буквалисти?Pa kakve mi imamo veze s Končitom?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Што су неки од вас такви буквалисти?Pa kakve mi imamo veze s Končitom?
S tobom nemam, zaista, al' reko' dobra sam srca...pa da se ne mučišImas li nesto na temu?
Nemas, znala sam.
Црква природу зове Бог. Људи уништавају природу што би значило да уништавају Бога. Мењају природне законе и обичаје ( транџа на евровизији, на пример, поменуо га је Амфилохије). Природа се буни и онда се дешавају поплаве, ерупције вулкана, цунами, торнада.
Ценим да ти је занимљиво црквено учење али имаш неки отпор. Опусти се.![]()

А шта, заправо, није тачно од онога што је рекао?
Поента је да он заправо није уопште ни рекао да су поплаве последице Евровизије и педерске параде...Pa nije tačno baš ništa, jednostavno poplave nisu posledica Evrovizije i pederske parade , već su posledica kiše , dakle čovek je očigledno bolestan(mator ,izlapeo ...) kada može takve budalaštine da mrtav ozbiljan izvaljuje .
Nema tu mnogo mudrosti , jednostavno samo teško retardiran, zatucan i glup čovek može da veruje da kiša pada zbog Evrovizije .
S tobom nemam, zaista, al' reko' dobra sam srca...pa da se ne mučiš![]()
Ma kome smeta, samo se smejem.
Idite pravo po Koncitu, o tome pricam.
Ono sto meni nije jasno, iskreno, jeste da li je moguce da Kolubara, u mirno vreme najobicniji veci potok, prebaci visinu drugog sprata u roku od, koliko, par sati? Deluje mi neverovatno.
Govorimo o ovoj recici. Dakle, nadosla je u roku od par sati skoro do drugog sprata i poplavila citav grad povrsine 42 km kvadratna. I opet - zvuci neverovatno.
Pa da ali ne postoji nikakva veza izmedju vremenskih prilika i Evrovizije ,niti je iko to ikad uspeo da dokaže , dakle stav Amfilohija je retardiraniji i gluplji čak i od bradatog trandže iz Austrije , jer je totalno van pameti i zdravog razuma .Црква природу зове Бог. Људи уништавају природу што би значило да уништавају Бога. Мењају природне законе и обичаје ( транџа на евровизији, на пример, поменуо га је Амфилохије). Природа се буни и онда се дешавају поплаве, ерупције вулкана, цунами, торнада.
Ценим да ти је занимљиво црквено учење али имаш неки отпор. Опусти се.![]()
Zasto sa mnom? Tema su poplave. Daj neku pametnu.
Hm, neću da se pravim pametan ali je malo nelogično, Kolubara je plavila nizvodno, a ne uzvodno, plavljeno je od Valjeva, Lazarevca do Obrenovca, pa je još podivljala Tamnava. koja se uliva u Kolubaru.juče je jedan stručnjak govorio da nikakvi nasipi nisu mogli da spasu Obrenovac jer je nivo Save toliko porastao da se kompletna Kolubara vratila nazad
Код Обреновца је настао чеп. Велика количина воде из Колубаре и њених притока се слио пред град. Насип није издржао, вода је пробила и великом брзином потопила град.
Поента је да он заправо није уопште ни рекао да су поплаве последице Евровизије и педерске параде...
Ono sto meni nije jasno, iskreno, jeste da li je moguce da Kolubara, u mirno vreme najobicniji veci potok, prebaci visinu drugog sprata u roku od, koliko, par sati? Deluje mi neverovatno.
Govorimo o ovoj recici. Dakle, nadosla je u roku od par sati skoro do drugog sprata i poplavila citav grad povrsine 42 km kvadratna. I opet - zvuci neverovatno.
![]()
Bog visoko, a Rusija daleko.![]()
Pa da ali ne postoji nikakva veza izmedju vremenskih prilika i Evrovizije ,niti je iko to ikad uspeo da dokaže , dakle stav Amfilohija je retardiraniji i gluplji čak i od bradatog trandže iz Austrije , jer je totalno van pameti i zdravog razuma .

Koštaće ih "kazan" (hrana, a tu će opet privatnici da ulete) i minimum za nabrojanu socijalnu zaštitu, socijalno, zdravstveno...neuporedivo manje nego što bi koštalo angažovanje radnika na ugovor, ali neuporedivo.
Ali interesantno da su svu poverovali na prvu da će tih radnih akcija u tom smislu i biti.
Ma kome smeta, samo se smejem.
Idite pravo po Koncitu, o tome pricam.
- - - - - - - - - -
Imas li nesto na temu?
Nemas, znala sam.
- - - - - - - - - -
Mislim da sam videla negde, sad cu da pogledam.
...
Greska, samo ovo
http://www.telegraf.rs/vesti/1076476-dijasporo-evo-kako-da-pomognete-srbiji-preko-paypala
To se desilo jer Sava, posto je prepuna vode, nije mogla da primi svu tu kolicinu vode iz Kolubare tako odjednom, i tako brzo, i onda se Kolubara preliva...Tako bi bilo isto npr. kada bi Dunav bio prepun vode i ogroman, i ne bi mogao da primi vodu iz Save, Beograd bi najebao. Sad, posto je Dunav ogromna reka sa ogromnim koritom, sanse da se tako nesto desi su verovatno jednom u 1000000 godina, ali Sava je pokupila svu onu vodu iz planinskih vukojebina svojih pritoka, i nije mogla da primi toliku kolicinu vode iz Kolubare.
Opasna je Kolubara, nisi ni svestan kada nabuja kolika je, brza baš, baš, jako nezgodna.Ono sto meni nije jasno, iskreno, jeste da li je moguce da Kolubara, u mirno vreme najobicniji veci potok, prebaci visinu drugog sprata u roku od, koliko, par sati? Deluje mi neverovatno.
![]()