Ponude u inboxu

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Paula je fantasticna,nemam obicaj da piskaram u inbox,ali nisam mogao da propustim priliku da pokusam da je upletem u svoju prljavu mastu,nazalost ljubazno mi se zahvalila na ponudi. Mozda da pokusam da smislim nesto jednostavnije izvodljivo i manje zahtevno? :D

Inbox, nebitno da li je na Krsti, ili direct messages (DM) na insta, fejsu itd. :)

Koliko su kvalitetne ponude koje dobijate u inboxima?
Da li ste ih isprobali?
Da li tražite slike intimnih organa ako želite sex da ne bi došli u situaciju da morate da isprobavate ponude redom? :) Kako selektujete ponude?
Za žene, da li je tačno ono da biste mogle da birate sa kim hoćete sex, da ima tako puno dobrih ponuda?
Za muške, da li vi dobijate ponude i na koji način to žene rade? :)

p.s. ne sme se pominjati konkretno nik ili od koga dobijate ponude, samo primeri, ofc 😉

Pogledajte prilog 1331572
čist ko suza

:rumenko:

Inbox, nebitno da li je na Krsti, ili direct messages (DM) na insta, fejsu itd. :)

Da li ste ih isprobali?
Da li tražite slike intimnih organa ako želite sex da ne bi došli u situaciju da morate da isprobavate ponude redom? :) Kako selektujete ponude?
Za žene, da li je tačno ono da biste mogle da birate sa kim hoćete sex, da ima tako puno dobrih ponuda?

p.s. ne sme se pominjati konkretno nik ili od koga dobijate ponude, samo primeri, ofc 😉

smorno je to
zelim da na dejtu budem iznenadjen
prvo mora da zadovolju osnovnu karakteristiku da je duhovno zivahna

mrtvaka i kilavih mi je dosta u zivot :sad2:

Da li ste ih isprobali?

o da, koristio sam to , ili bi se javio pa bi vidio reakciju i kako krene a ako bi na neki nacin dosli u spiku u grupnom komuniciranju opet bi se javio u inbox...slao sam fotke jarbola, tijela, lica...bilo je uspjeha, dobro je to :) sad nesmin, neman face ima san neke neprilike s partnericom zbog toga

Ја кад неку френдицу позовем на кафу,

ја скувам кафу и сити се испричамо.

Ево, својевремено сам отворио и тему.

https://forum.krstarica.com/threads...zove-kod-sebe-kuci-na-kafu-film-sokic.965343/
ti me podsecas na jednog lika koji mi je non stop **** sto bre bacas pare sa tim devojkama po kaficima...a ja ga pitam sto? sta treba da radim?
a on za te pare lepo kupis c kafu, skuvas je i pricate nasamo :lol: pa doda,.. i ustedis... :rotf:

posle skonto da na ovom svetu ima dve vrste idiota koji mogu da se promene na bolje, kao i idioti koji to nikad nece moci.

Back