- Poruka
- 71.200
Ja kad sam nekad, zvrcne ona, ja cutim i samo je pogledam preko fiksne slusalice... Oko mi prodje do nje 👁 i ona odmah dodje kod mene, ostavi torbicu i skine se goula, cela.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
srecom pa vi zene nista ne ocekujete. ajde ne kenjaj leba ti. svi smo mi ista govna.Vi muskarci uvek ocekujete
To vam je u prirodi
Mmmm sehiJa ne bih mogao da se prerusim u zenu. Odmah bi me provalile i slale poruke u intoksu.
Aa Napokonica ihihihi
PraseMmmm sehi
Mogu da ti iznajmim profil za soma € prolaz imas zagarantovanPaula je fantasticna,nemam obicaj da piskaram u inbox,ali nisam mogao da propustim priliku da pokusam da je upletem u svoju prljavu mastu,nazalost ljubazno mi se zahvalila na ponudi. Mozda da pokusam da smislim nesto jednostavnije izvodljivo i manje zahtevno?![]()
Sve za Paulu. Dogovoricemo se oko detalja![]()
5 penisa?Pazi nju pa mogla si da dobijes 5 glava ccc
čist ko suzaInbox, nebitno da li je na Krsti, ili direct messages (DM) na insta, fejsu itd.
Koliko su kvalitetne ponude koje dobijate u inboxima?
Da li ste ih isprobali?
Da li tražite slike intimnih organa ako želite sex da ne bi došli u situaciju da morate da isprobavate ponude redom?Kako selektujete ponude?
Za žene, da li je tačno ono da biste mogle da birate sa kim hoćete sex, da ima tako puno dobrih ponuda?
Za muške, da li vi dobijate ponude i na koji način to žene rade?
p.s. ne sme se pominjati konkretno nik ili od koga dobijate ponude, samo primeri, ofc
Pogledajte prilog 1331572
ćao JecoJa sam onda (po njima) kafa tip osobe haha
Kazem ljudi dajte vino, pivo da se opustimo, ne ono kafa kao s prijateljicom nekom. Jos bi falilo da izogovaramo forumase haha
Jao, zasto ja ne znam da si ti danas bio ovde? :/ćao Jeco![]()
smorno je toInbox, nebitno da li je na Krsti, ili direct messages (DM) na insta, fejsu itd.
Da li ste ih isprobali?
Da li tražite slike intimnih organa ako želite sex da ne bi došli u situaciju da morate da isprobavate ponude redom?Kako selektujete ponude?
Za žene, da li je tačno ono da biste mogle da birate sa kim hoćete sex, da ima tako puno dobrih ponuda?
p.s. ne sme se pominjati konkretno nik ili od koga dobijate ponude, samo primeri, ofc
o da, koristio sam to , ili bi se javio pa bi vidio reakciju i kako krene a ako bi na neki nacin dosli u spiku u grupnom komuniciranju opet bi se javio u inbox...slao sam fotke jarbola, tijela, lica...bilo je uspjeha, dobro je toInbox, nebitno da li je na Krsti, ili direct messages (DM) na insta, fejsu itd.
Da li ste ih isprobali?
ti me podsecas na jednog lika koji mi je non stop **** sto bre bacas pare sa tim devojkama po kaficima...a ja ga pitam sto? sta treba da radim?Ја кад неку френдицу позовем на кафу,
ја скувам кафу и сити се испричамо.
Ево, својевремено сам отворио и тему.
https://forum.krstarica.com/threads...zove-kod-sebe-kuci-na-kafu-film-sokic.965343/