Џорџи
Srebrna tastatura
- Poruka
- 237.992
Kako sad mi normalni da saljemo casne ponude da ne ispadnemo serijski

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ja dajem zmigavce iz dosade i zezanjaTo u raznim periodima. A ko će ženama da ugodi. Ne može ovo, i ne sme ono. I druga strana ume da dâ žmigavac, nauči se i to.
Śta je tu loše ako i druga strana to radi?Ja dajem zmigavce iz dosade i zezanja
Dam levi a skrenem desno
Pa nistaŚta je tu loše ako i druga strana to radi?
Pdobro, ko kaže da očekujem bilo šta?Pa nista
Al ne ocekuj nista takodje hehe
ja sam nepismen za inbox. Prokontrolisi ako ne verujes.Inbox, nebitno da li je na Krsti, ili direct messages (DM) na insta, fejsu itd.
Koliko su kvalitetne ponude koje dobijate u inboxima?
Da li ste ih isprobali?
Da li tražite slike intimnih organa ako želite sex da ne bi došli u situaciju da morate da isprobavate ponude redom?Kako selektujete ponude?
Za žene, da li je tačno ono da biste mogle da birate sa kim hoćete sex, da ima tako puno dobrih ponuda?
Za muške, da li vi dobijate ponude i na koji način to žene rade?
p.s. ne sme se pominjati konkretno nik ili od koga dobijate ponude, samo primeri, ofc
Pogledajte prilog 1331572
Kad sam ja rekla da si ti zao?
Ahahahahahah...neeeKad sam ja rekla da si ti zao?
A na kafu necu jer verujem da ces mi usred kafe zalepiti ignor na 10 dana. Pa cu morati jos i sama da je platim :/
Čak ni ovdje u inbox nema nikakvih ponuda?Ja sam onda (po njima) kafa tip osobe haha
Kazem ljudi dajte vino, pivo da se opustimo, ne ono kafa kao s prijateljicom nekom. Jos bi falilo da izogovaramo forumase haha
Ma plaše se moderatorica jer smo naoružaneČak ni ovdje u inbox nema nikakvih ponuda?![]()
Za ovde i kazem, kafa pa kafa.Čak ni ovdje u inbox nema nikakvih ponuda?![]()
Ali te smijem kazniti na licu mjesta ako mi se ne dopadne ponuda u inboxuNiko ne smije skrinovati svoj inbox i pokazati šta je u njemu.![]()
Kafa je samo izgovor.Za ovde i kazem, kafa pa kafa.
Neka hvala, imam i ja dusu i oci za gledanje![]()
Takoe Jeco, Ruki do pola a nas dvije odpola. Ko razumije shvatiće i poslaće a ko neće e ko ga pa ebe.Za ovde i kazem, kafa pa kafa.
Neka hvala, imam i ja dusu i oci za gledanje![]()
Kratko i jasno.Takoe Jeco, Ruki do pola a nas dvije odpola. Ko razumije shvatiće i poslaće a ko neće e ko ga pa ebe.![]()
Bebo, pazi da nije inspekcija. Nemoj te uhvati na delu zbog zloupotrebe funkcije i polozajaAli te smijem kazniti na licu mjesta ako mi se ne dopadne ponuda u inboxu![]()
![]()
Zloupotreba položaja.Bebo, pazi da nije inspekcija. Nemoj te uhvati na delu zbog zloupotrebe funkcije i polozaja![]()
Pa imam i ja prednju kameruBebo, pazi da nije inspekcija. Nemoj te uhvati na delu zbog zloupotrebe funkcije i polozaja![]()
Opa ovo mi se već sviđa.Pa imam i ja prednju kameruIzvadiću se valjda
![]()