- Poruka
- 51.813
koliko kafe jbt u najavi visok pritisak 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa kad te posle neko čukne otpozadi...Ja dajem zmigavce iz dosade i zezanja
Dam levi a skrenem desno
Decko mi je limarPa kad te posle neko čukne otpozadi...
Ćuti, obezbeđena si onda...Decko mi je limar![]()
idiote.. zagrcnuo sam sePa kad te posle neko čukne otpozadi...
Diskriminacija...el se racuna nicim izazvane "opaaaa fotke" na viberu ?
Ok sam cu ugasiti svetlo![]()
Jel hoćeš sad da ti napišem jednu anegdotu iz mog detinjstva vezanu za kafu?Za ovde i kazem, kafa pa kafa.
Neka hvala, imam i ja dusu i oci za gledanje![]()
Pisi…Jel hoćeš sad da ti napišem jednu anegdotu iz mog detinjstva vezanu za kafu?![]()
Okeeeeeeeej. :/
Jelena.Sad se malo upristoji, nemas vise 17 godina :/
Pope, saću ti napišem pp, mojne da kukašprazan mi je inbox već mesec dana..
nikog nema da napiše nešto, pošalje makar sliku u donjem vešu..
čekam Selmu al ništa od nje
svaku ponudu na bilo kojoj drustvenoj mrezi ispickam, prijavim i blokiram.Inbox, nebitno da li je na Krsti, ili direct messages (DM) na insta, fejsu itd.
Koliko su kvalitetne ponude koje dobijate u inboxima?
Da li ste ih isprobali?
Da li tražite slike intimnih organa ako želite sex da ne bi došli u situaciju da morate da isprobavate ponude redom?Kako selektujete ponude?
Za žene, da li je tačno ono da biste mogle da birate sa kim hoćete sex, da ima tako puno dobrih ponuda?
Za muške, da li vi dobijate ponude i na koji način to žene rade?
p.s. ne sme se pominjati konkretno nik ili od koga dobijate ponude, samo primeri, ofc
Pogledajte prilog 1331572
hajmo na kafu kod mene... stari fazon (sa nadom , mozda padne i seks)Jel hoćeš sad da ti napišem jednu anegdotu iz mog detinjstva vezanu za kafu?![]()
I kakvih sad poruka i sličica imaš i inbox?Davnih dana kada su forumi bili živahniji dobijala sam poruke u inbox. I ovakve i onakve. Nekada sam i hotovala.
Dobijala sam i pristojne i nepristojne fotke. Dva puta sam bila slobodna pa sam tražila da mi posalju.
I tako... Sada sam manje forumima i ne bavim se "ćoravim poslom"![]()
Ruske salate...I kakvih sad poruka i sličica imaš i inbox?![]()