Ponude u inboxu

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Okeeeeeeeej. :/

Paaa to je bilo u vreme kad sam ja bio mali.Tada su bili oni crveni Iskra telefoni sa crnim brojčanicima.Mislim fiksni telefoni.I stojali su uglavnom u hodniku.
Valjda da komšiluk čuje šta pričaš.
Ali to nije važno.
Ja sam imao 17 godina i sad ne mogu da se setim kako sam ja dobio telefon od jedne M. sa Labudovog Brda.A ja sam stanovao na Vidikovcu.To je odmah tu.
I nazove ja M. I kažem da li hoće da dođe na kafu.A ona mene pita pa od kad se to zove kafa.A ja kažem pa dobro onda dođi da te j.ebem.A ona se smeje.A ja kažem hajde dođi skuvaću i kafu.
I došla M.i ja skuvam kafu.I donesem joj u moju sobu.I onda smo prvo popiči kafu a onada sam je ja "napao" pa smo onda ..vodili ljubav. :)
Posle je ona rekla,ne mogu da verijem da si to uradio (??!??????)
A ja sam rekao pa jesam ti rekao da dođeš kod mene. :)
Posle smo bili momak i devojka.Ali ne znam.Nekih par meseci samo.
Eto. :)

Inbox, nebitno da li je na Krsti, ili direct messages (DM) na insta, fejsu itd. :)

Koliko su kvalitetne ponude koje dobijate u inboxima?
Da li ste ih isprobali?
Da li tražite slike intimnih organa ako želite sex da ne bi došli u situaciju da morate da isprobavate ponude redom? :) Kako selektujete ponude?
Za žene, da li je tačno ono da biste mogle da birate sa kim hoćete sex, da ima tako puno dobrih ponuda?
Za muške, da li vi dobijate ponude i na koji način to žene rade? :)

p.s. ne sme se pominjati konkretno nik ili od koga dobijate ponude, samo primeri, ofc 😉

Pogledajte prilog 1331572
svaku ponudu na bilo kojoj drustvenoj mrezi ispickam, prijavim i blokiram.
ali prvo ispickam, znaci otkucam sve, pljujem u facu bukvalno.
za mene je dovoljno sto je normalno da budes sa nekim koga znas samo preko online platformi a kamoli da jos i tolerisem te creeps i ponude.

Davnih dana kada su forumi bili živahniji dobijala sam poruke u inbox. I ovakve i onakve. Nekada sam i hotovala.
Dobijala sam i pristojne i nepristojne fotke. Dva puta sam bila slobodna pa sam tražila da mi posalju. :rumenko:
I tako... Sada sam manje forumima i ne bavim se "ćoravim poslom" :zcepanje:

Back