Ponude u inboxu

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Koliko su kvalitetne ponude koje dobijate u inboxima?
Uglavnom nema kvalitetnih ponuda. Zapravo kvalitetne ponude veoma retko dobijam.
Da li ste ih isprobali?
Jesam, isprobao sam par puta do sada.
Da li tražite slike intimnih organa ako želite sex da ne bi došli u situaciju da morate da isprobavate ponude redom? :) Kako selektujete ponude?
Ne trazim. Meni je to nebitno. Zanimaju me drugi kvaliteti koje osoba ima da ponudi.

Biram da se upoznam uzivo samo ako mi prija komunikacija s odredjenom osobom, i ako to nije nesto na brzaka. Volim kad se sve spontano desi.

ma mislim kako si neverovatno mastovito smislila da smuvas nekoga od nas
u da, baš
pa ti je super tema sama od sebe se nametnula tek onako :D
pa tema je potekla sa druge današnje teme, tamo sam i napisala da ću da otvorim ovu.
pa se on oslobodi i onda infox on fire :kez:
e zaista mi je potreban baš taj što će od teme da se ohrabri :D
ali kao ima ovde divnih ljudi i treba da se druzimo 🍺
pa družimo se :)

Inbox, nebitno da li je na Krsti, ili direct messages (DM) na insta, fejsu itd. :)

Koliko su kvalitetne ponude koje dobijate u inboxima?
Da li ste ih isprobali?
Da li tražite slike intimnih organa ako želite sex da ne bi došli u situaciju da morate da isprobavate ponude redom? :) Kako selektujete ponude?
Za žene, da li je tačno ono da biste mogle da birate sa kim hoćete sex, da ima tako puno dobrih ponuda?
Za muške, da li vi dobijate ponude i na koji način to žene rade? :)

p.s. ne sme se pominjati konkretno nik ili od koga dobijate ponude, samo primeri, ofc 😉

Pogledajte prilog 1331572

moj inbox je holy and pure

nikad nisam dobila ponudu za kafu u inboxu
valjda zato što se oseća da sam čaj tip osobe :(
čak ni na čaj
This:

1682430082789.png

Kakve aplikacije....
pa isto tako mogu reći kakav forum... ovde više od 80% ljudi možda i više dolaze da ubijaju vreme, da se zezaju i druže. Pišu ko voli da piskara. Tu se ne može očekivati to da se omrse. To slučajno se nekom desi. Ali ko je ovde duže od par meseci već je sve upoznao i nema tu šta...

pa isto tako mogu reći kakav forum... ovde više od 80% ljudi možda i više dolaze da ubijaju vreme, da se zezaju i druže. Pišu ko voli da piskara. Tu se ne može očekivati to da se omrse. To slučajno se nekom desi. Ali ko je ovde duže od par meseci već je sve upoznao i nema tu šta...
Onda ne vidim svrhu ovakve teme, sto bih ja otkrivao nepoznatim ljudima svoje intimne sadrzaje.
Za mene ste svi nepoznati ljudi bez obzira sto ovde caskamo ili sta vec.

Onda ne vidim svrhu ovakve teme, sto bih ja otkrivao nepoznatim ljudima svoje intimne sadrzaje.
Za mene ste svi nepoznati ljudi bez obzira sto ovde caskamo ili sta vec.
Svrha ptf-a Ljubav i sex je da se piše o ljubavi, sexu, vezama. Pišu se svoja iskustva i razmišljanja. Tema se ne odnosi na forum već i na DM poruke na tviteru, insta itd... koga to ne zanima ne čita. Sigurno temu nisam napisala da bi se ljudi smuvali, već da razmenimo iskustva, vidimo gde smo, kako to ide kod drugih.. da li ima razlika između ženskog i muškog pristupa itd. čemu inače forum i služi.

U podnaslovu ptfa stoji "

Pričajte otvoreno o najintimnijim temama​

E sad, tačno je da već neko vreme slabo ko piše otvoreno, pa onaj ko napiše još dođe kao neko iskren. ranije je bilo više ljisovaca koji su ovoreno pričali o sebi, samozadovoljavanju, sexu, upoznavanju, raskidima, čemu god. Još samo pre 2 god na svaku temu su ljudi pisali ne svoja mišljenja već realna iskustva. Takav forum vredi čitati i lično sam od nekih osoba štošta "naučila" o životu. Sad šta je tu je :). Baš zato što smo nepoznati mogu se razmenjivati iskustva, msm ko to želi.

Back