Ponude u inboxu

• Začetnik teme Začetnik teme Paula
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Drugari, odoh, a vi uživajte

A pre nego odem da kažem da sam dobila do sada za oko 3 godine otvorenog inboxa na forumu, insta i twitteru, samo par primeraka muškog polnog organa od osoba koje ne poznajem, tj nisam videla uživo. Tačnije... 4 ako se dobro sećam. I svi su bili extra na slici. Od tih par upoznala sam uživo dva. Sa jednim sam imala dobar sex. Konkretnih ponuda za sex i upoznavanje ni jednu direktnu. Ali vrv nema direktnije nego da se pošalje dick?

Ostale sam dobijala tek nakon što smo se upoznali na vajberu ili insta. Aplikacije za upoznavanje ne pominjem jer je to druga priča, tamo su sve poruke i vezane za to.

Drugari, odoh, a vi uživajte

A pre nego odem da kažem da sam dobila do sada za oko 3 godine otvorenog inboxa na forumu, insta i twitteru, samo par primeraka muškog polnog organa od osoba koje ne poznajem, tj nisam videla uživo. Tačnije... 4 ako se dobro sećam. I svi su bili extra na slici. Od tih par upoznala sam uživo dva. Sa jednim sam imala dobar sex. Konkretnih ponuda za sex i upoznavanje ni jednu direktnu. Ali vrv nema direktnije nego da se pošalje dick?

Ostale sam dobijala tek nakon što smo se upoznali na vajberu ili insta. Aplikacije za upoznavanje ne pominjem jer je to druga priča, tamo su sve poruke i vezane za to.

Ovo se zove iskrena žena.

Od mene ovakvo priznanje ne bi izvukla ni španska inkvizicija dok su bili na vrhuncu popularnosti. :lol:

:heart:
ovo mi se sviđa
španska inkvizicija na vrhu popularnosti hehe

mene samo kada bi počeli ja bih propevala... mislim da smo danas svi mnogo nežniji nego nekada što su ljudi bili :)

😂

Ja sam pritajeni tigar- skriveni zmaj, toliko sam tajnovita da ni samu sebe ne mogu da pohvatam.

A da li si i u privatnom životu takva ili samo na forumu?

Inbox, nebitno da li je na Krsti, ili direct messages (DM) na insta, fejsu itd. :)

Koliko su kvalitetne ponude koje dobijate u inboxima?
Da li ste ih isprobali?
Da li tražite slike intimnih organa ako želite sex da ne bi došli u situaciju da morate da isprobavate ponude redom? :) Kako selektujete ponude?
Za žene, da li je tačno ono da biste mogle da birate sa kim hoćete sex, da ima tako puno dobrih ponuda?
Za muške, da li vi dobijate ponude i na koji način to žene rade? :)

p.s. ne sme se pominjati konkretno nik ili od koga dobijate ponude, samo primeri, ofc 😉

Pogledajte prilog 1331572
Dobijem jednu ponudu u pet godina, tako da nema sta da selektujem, idem i torbam.

Ti bese jos udata :think:

1682418135240.gif

Cut nesreco, tek sad nece biti ponuda :/

😂

Ja sam pritajeni tigar- skriveni zmaj, toliko sam tajnovita da ni samu sebe ne mogu da pohvatam.

A da li si i u privatnom životu takva ili samo na forumu?
Da, vrlo sam direktna, Ili ćutim što je najčešći slučaj ili kad kažem kažem :)

Ali ne propitujem druge ljude.. nisam radoznala. Nego ovih dana mi nešto prijatno na forumu, pa nikako da odem :), ali mora

Da, vrlo sam direktna, Ili ćutim što je najčešći slučaj ili kad kažem kažem :)

Ali ne propitujem druge ljude.. nisam radoznala. Nego ovih dana mi nešto prijatno na forumu, pa nikako da odem :), ali mora

i meni bi bilo prijatno da dobijem 4 para sesi u inbox :D
pa da kao u poslasticarnici biram, merim, vagam ...
:kez:

jaooooo koja si djavolica kako se super izreklamiras more, stara koko namazana ...

Back