Ponuda ove žene na Fejsbuku glavna tema među muškarcima

moja sperma je uvek Free za zene :rumenko: Ona nudi 500 eura iz drugih razloga ;)

- - - - - - - - - -

Ne nego ste dvolicni - kad drkkate sperma je bezvredna a kada treba da je date zeni u )( onda vam proradi moral :mrgreen:

A da probaš još jednom da pročitaš šta sam napisao, ne zbog toga što je mnogo pametno, već prosto očito ne shvataš šta sam hteo da kažem. Ili da uprostim kolika je verovatnoća da će se spajanjem sperme i monitora razviti neki oblik života :lol:

- - - - - - - - - -

Ti bi se zapravo sledio od straha kad bi se našao pred pravom ženom koja želi da vodi ljubav sa tobom.

:hahaha:

Koliko vidim vi se plasite sto zenatrazi spermu zato sto je nemate :hahaha: i plasite se da joj date i smisljate neke doktorske price da se opravdate :mrgreen:

Što reče Rene u Alo Alo kad se pojavi Leklerk, ti si čovek sa hiljadu lica a sva izgledaju isto, tako me u daljem toku diskusije ne zanima da ćaskam sa tobom.Pokušao sam da prodrem u tvoj um i usadim neku klicu zdrave svesti, ali ne ide.Tako da, aj zdravo.

Što reče Rene u Alo Alo kad se pojavi Leklerk, čovek sa hiljadu lica a sva izgledaju isto, tako me u daljem toku diskusije ne zanima a ti odgovraam.Pokušao sam da prodrem u tvoj um i usadim neku klicu zdrave svesti, ali ne ide.Tako da, aj zdravo.

Ne mozes ti uci u moj um on je misterija za tebe :mrgreen: otkrices genija :lol: bolje ne ulazi :hahaha:

Citirao sam LOLOL ali ti se u sve mesas :aha:

Ima i ona ruskinja koja trazi da joj neko napravi dete a oca ce izabrati njena mama :lol:

http://www.dailymail.co.uk/news/art...ing-grandchildren-funnily-swamped-offers.html

269A7D2A00000578-0-image-m-5_1426252006160.jpg

Skup auto u senci mačke !

Tacno.Sad ce mala imati vise pokusaja da rodi dete :lol:
A mogla je jednostavno da ode na oplodnju.Zao mi je zato sto ce morati da se muci :lol:

Mogla je da okači konkurs na Infostud, pa da organizuje intervju sa onima koji udju u uži krug i da usput proveri svakog na testu, koliko je gusto, kakvog je ukusa, da li je genetski ispravno...

Back