Da li bi mogle biti sa ovakvim muškarcima?

• Začetnik teme Začetnik teme lapsi
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Ja malo ne kapiram temu, sta mislis kad pitas da li bi bila sa obim covekom? Pa on ima 7 banki, zasto bih pobogu bila s njim, ma kako da izgleda...
U pravu si. Malo nespretno postavljen naslov teme!
Trebalo je da bude kontriranje temi ,,Da li bi ste poljubili ovu djevojku,,!
Djevojka plastičnim operacijama promijenila izgled. Htjela sam reči da ima i muškaraca sa iskrivljenom slikom u ogledalu.

Eh, meni se on dopao nakon uloge u seriji Slučajni partneri, a tada sam bila klinka.
U to vreme je izlazio ženski časopis Nina, gde su u nekoj rubrici objavljivali adrese poznatih javnih ličnosti. I jedna od tih je bila i njegova, tj. verovatno njegovog agenta. I tako, ja klinka, letnji raspust, napišem pismo, tralala, dopada mi se Vaša uloga itd..i pošaljem.
Nakon 7 godina,..stigao je odgovor. Mislila sam da me neko zeza. Fotografija iz filma Hadsonski soko sa njegovim potpisom. E, od tada traje ta planKtonska ljubav :D

Eh, meni se on dopao nakon uloge u seriji Slučajni partneri, a tada sam bila klinka.
U to vreme je izlazio ženski časopis Nina, gde su u nekoj rubrici objavljivali adrese poznatih javnih ličnosti. I jedna od tih je bila i njegova, tj. verovatno njegovog agenta. I tako, ja klinka, letnji raspust, napišem pismo, tralala, dopada mi se Vaša uloga itd..i pošaljem.
Nakon 7 godina,..stigao je odgovor. Mislila sam da me neko zeza. Fotografija iz filma Hadsonski soko sa njegovim potpisom. E, od tada traje ta planKtonska ljubav :D
Zanimljivo :lol:

Bio je laf. Dobar glumac, scenarista i bivši bokser.
U erotskom filmu ,,Divlja orhideja,, je briljirao i ostao zapamćem po stvarnim sex scenama.
Učesnik ,,Velikog brata,,!
Zavisnik od droge i alkohola.
U filmu ,,9 i po nedjelja,, je zaveo ženski svijet.
Ima impresivnu biografiju, ali ovdje ćemo da se osvrnemo na njegov izgled.
Od macho mana do muškarca sjeb.na.
Meni on nikad nije bio maco men.
Vise mi je nekako zenskast.
Ali izgled i karakter nemaju veze,a ocigledno je slabog karaktera dok je zavisnik.
A film je iĺuzija,ne znaci da je glumac isto ono sto glumi.
Sta je poenta teme?

Interesantna prica.🙂
Da samo nije malo kasnio odgovor,ti bi bila na sedmom nebu.🙂
Ali dobro,pokazuje da ipak cijeni sve svoje obozavatelje.I da ih ima mnogo,dok si toliko cekala na odgovor.😁

Back