lapsi
Poznat
- Poruka
- 8.235
Lijepim izgledom i talentom.sa cim?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Lijepim izgledom i talentom.sa cim?
E neka , da neko može vise od mene.Ne znam to. Ne izlazim često, a kada izlazim gledam gdje je dobra klopa.
Kada vide da mogu pojesti 1/5 kg janjetine ili prasetine okreću glavu![]()
200 gr.?Kada vide da mogu pojesti 1/5 kg janjetine ili prasetine okreću glavu![]()
U pravu si. Malo nespretno postavljen naslov teme!Ja malo ne kapiram temu, sta mislis kad pitas da li bi bila sa obim covekom? Pa on ima 7 banki, zasto bih pobogu bila s njim, ma kako da izgleda...
kak znaš?Bog ga je obdario maximalno
Pogledajte prilog 1752077
Obdariti se može i ljepotom, pameću, talentom....kak znaš?
Tebe preskočio na svim poljima.sad već kompliciraš
Ne pominjem, muško-ženski odnos, u postu,nego izgled, takozvanog muškarca, koji je nekad, stvarno to i bio.Ne poznajem zenu koja je bila sa "zastitnikom"(ne znam od cega je stiti)da je nije izlupao na kraju![]()
Pre i posleJe li se pitanje odnosi na onakvog kakav je bio ili slika kasnije?
Nekako ni pre nije bas “moj tip”, posle naravno, ne....Pre i posle
Unakazio je sebe plastičnim operacijama. A želja za tim dolazi iznutra. Nezadovoljan čovek. No, ako je njemu lepo, super. Meni sada nije lep, a bio je.
Pa ni moj, ali recimo Bruce Willis bi otprilike bio toNekako ni pre nije bas “moj tip”, posle naravno, ne....
Pa ni moj, ali recimo Bruce Willis bi otprilike bio to![]()
ZanimljivoEh, meni se on dopao nakon uloge u seriji Slučajni partneri, a tada sam bila klinka.
U to vreme je izlazio ženski časopis Nina, gde su u nekoj rubrici objavljivali adrese poznatih javnih ličnosti. I jedna od tih je bila i njegova, tj. verovatno njegovog agenta. I tako, ja klinka, letnji raspust, napišem pismo, tralala, dopada mi se Vaša uloga itd..i pošaljem.
Nakon 7 godina,..stigao je odgovor. Mislila sam da me neko zeza. Fotografija iz filma Hadsonski soko sa njegovim potpisom. E, od tada traje ta planKtonska ljubav![]()
Meni on nikad nije bio maco men.Bio je laf. Dobar glumac, scenarista i bivši bokser.
U erotskom filmu ,,Divlja orhideja,, je briljirao i ostao zapamćem po stvarnim sex scenama.
Učesnik ,,Velikog brata,,!
Zavisnik od droge i alkohola.
U filmu ,,9 i po nedjelja,, je zaveo ženski svijet.
Ima impresivnu biografiju, ali ovdje ćemo da se osvrnemo na njegov izgled.
Od macho mana do muškarca sjeb.na.
Cim posegnes za plasticnim operacijama podmladjivanja postanes cudan.Svakako je ,,čudno,, stario?
https://www.bing.com/videos/rivervi...E1F774E9288560710B0BE1F774E92885&&FORM=VRDGAR
A pevaljke su ono kao reprezent svih zena?Pevaljke s krimosima oduvek a i mnoge druge
Interesantna prica.Eh, meni se on dopao nakon uloge u seriji Slučajni partneri, a tada sam bila klinka.
U to vreme je izlazio ženski časopis Nina, gde su u nekoj rubrici objavljivali adrese poznatih javnih ličnosti. I jedna od tih je bila i njegova, tj. verovatno njegovog agenta. I tako, ja klinka, letnji raspust, napišem pismo, tralala, dopada mi se Vaša uloga itd..i pošaljem.
Nakon 7 godina,..stigao je odgovor. Mislila sam da me neko zeza. Fotografija iz filma Hadsonski soko sa njegovim potpisom. E, od tada traje ta planKtonska ljubav![]()