ponos u vezi

Gazdarica:
Sta je jadni mali ponos, naspram neceg tako velicanstvenog, kao sto je ljubav...???
Za ljubav bih se popela na Himalaje, trcala maraton, puzala po blatu...
Kakvo natezanje oko toga ko ce prvi nazvati, kakve trice i kucine... Nista to nije vazno... Yebes ponos, kad je ljubav u pitanju...
...Ma kakvi, samo, neverovatna! Ti si bre ista - ja!
:D :wink:

kojote:
Gazdarica:
Sta je jadni mali ponos, naspram neceg tako velicanstvenog, kao sto je ljubav...???
Za ljubav bih se popela na Himalaje, trcala maraton, puzala po blatu...
Kakvo natezanje oko toga ko ce prvi nazvati, kakve trice i kucine... Nista to nije vazno... Yebes ponos, kad je ljubav u pitanju...
...Ma kakvi, samo, neverovatna! Ti si bre ista - ja!
:D :wink:

BLAGO MENI, IMA DA TRCIS MARATON ZA POCETAK, POSLE HIMALAJI, A NA KRAJU CU DA TE UMULJAM U BLATO! :D

mackica ns:
Dostojanstvo i ponos je nešto što je u NAMA, a ne u vezi, i ne u odnosu prema momcima ili devojkama.
Ako mi cenimo sebe i stojimo iza svakog našeg postupka, odakle pravo bilo kom drugom da sudi da li smo se mi zbog nečega PONIZILI?!
A, koliko vi momci cenite sebe i ostale oko sebe kada vam uopšte pada na pamet da upadate kod devojke kući i da sedite u drugoj sobi dok se vaš drugar sa devojkom ...Uostalom, šta je ponos u poređenju sa ljubavi?!

........zapamtite i vi nesto.....penelopa.......svaka cast i ponosna sam sto si mi komsinica........sta bih ja bez tebe :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :wink: :D

respect:
mozda je glupo pitanje ali dokle ici sa svojom dostojanstvenoscu, u smislu ko kada zove, sta ce ko da predlozi, ko prvi da inicira sex, posle svadje da li pozvati........ili sve to nije vazno kada ti je stalo do nekoga,,,,taj j..... ponos. Sta mislite narode ako ti frajer posalje poruku posle nekoliko nedelja vidjanja i godinu druzenja da je ljut sto ne mogu da se vidim s njim i koji se ne javlja na telefon, ima li smisla boriti se ???

Ma ako nekoga stvarno volimo, tj. i ako smo zaljubljeni do usiju, onda ga uvek stavljamo u svemu ispred sebe i svog ponosa, a izigravamo da smo "ponosni" samo ako nas voljena osoba naljuti, pre bih rekla povredi; ali kad nas to prodje, ma koliko pricali sebi da je vise nikada necemo nazvati, pozdraviti, pogledati, ipak cemo na kraju reci "'bes ponos" i nazvati prvi.

Ako volimo uvek ima smisla boriti se. Potrebno je samo naci snage. 8)

Back