PONOCNI RAZGOVORİ BIVSIH I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA

Bujrum... PrGl... izlazhesh nas nepotrebnom stresu...
.. samo dva padeza dativ i uzimativ...
kazhe se menom... mesechevom, normalno...

Slazhem se, stresovi umeju da prave noqne more .. a i jezere

Dobro je videti da su Pr rockeri josh uvek tu.
Par sitnijeh promjena .. Accordo i PrGl novi avatari.
Zabrlj, DrLaziq i ja neshto ne trpimo promenu po tom pitanju

Zabrlj, pominjesh novi (genijani) posao. Lepo lepo.
A stan? Kupi li ga veq jednom?
Pozdrav balavici i supruzi

Poslednja izmena:
A evo i mene da vas sve pozdravim.I kod mene promene i to sve na bolje.Promenih stan za bolji,namestaj- za novi,posao stari -za mnogo bolji ,bez fizickog iscrpljivanja...jos avatar da nadjem bolji.ha...i moped sam zamenio za bolji...oooo pa nije los pocetak godine.Sto svima vama zelim od srca.Jos samo pamet da promenim ...pa ako je nekom dosadilo da bude pametan...jedna mala intervencija hirurska... I jos po koju o vremenu,osvanuo je prelep i suncan dan,ima vise od 20C.Kako li ce preko leta bude.Ima da pogorimo.Ajd,jos jednom topao pozdrav i idem da trazim adekvatan avatar.:brus:

E pa drugari, ako odete na www.kijevcanin.webs.com videcete zasto me nije bilo dugo i zasto me nece biti ni ubuduce. :) Moram sada da rintam kako konj ne bi li ovo poprimilo razmere posla od kojeg moze da se zivi a da ako je ikako moguce zadrzim dostojanstvo umetnika i ne pocnem da zastakljujem prozore. Donecu neku gitaricu pa cu u trenucima malodusnosti zasvirati blues kako nekoc. Koji ce me baciti u jos vecu malodusnost. Ne, ne. Sviracu cuveni Zaretov i Saletov hit "Dani Dani, Danijel" za pesmu Evrovizije koji ce me takodjer ubedaciti ali na jedan podmukao nacin pa to necu osetiti odmah. :) Ova pjesma trebala je otici na Evrosong i danas bi se pevala iako izaziva nesvakidasnje promene u organizmu.

Ave, Forume. Neumorni ste. Ima li neka fotka, Dr Lazicu, sa nasim drugom Kasketom zvanim Gari Kuper zbog sklonosti da u skolu dolazi tacno u podne. Bas sam radoznao.

Biqe, biqe, otisao je u juzne krajeve, dolazi u Ponedeljak pa ce biti slika...
Raduje me vidjenje s' njim posle 18 godina... Brzo prodje, ***-a...
nije se promenio, ni on ni ZigZagichiq, srecan sam zbog toga, bash sreqan...

.. Donecu neku gitaricu pa cu u trenucima malodusnosti zasvirati blues kako nekoc ...

Accordo ljepoto (:)) ne beshe te neko vreme.
Snimih ti vebsajt .. Lepo bogami. Dobra, originalna ideja.
Ishala da ti se pozlati. Javiqu ti se kako valja na imejl adresu shto ti je na sajtu.

Ave, Forume. Neumorni ste. Ima li neka fotka, Dr Lazicu, sa nasim drugom Kasketom zvanim Gari Kuper ...

Tako mi svega, tajanstveni Neutro :super: .. dobro je chitati tvoje redove posle duge pauze.
Nego, kad veq pomenu, veoma mali broj ljudi je znao Kasketa po imenu Gari Kuper.
Uglavnom 4/3 "organizatori" iz stare matematichke gimnazije .. Da li smo ishli u isto odeljeneje?
Aman odaj nam tajnu svoju :worth:

.. Raduje me vidjenje s' njim posle 18 godina... Brzo prodje, ***-a... nije se promenio, ni on ni ZigZagichiq, srecan sam zbog toga, bash sreqan...

Lepo od tebe DrLaziqe da priqash takve komplimente, ama nisi u pravu ..
Kaske je duplo korpulentniji od onda, a i u svadji je ljutoj sa folicilnom sadrzhinom skalpnog epidermisa (:))
Za hm .. "ZigZagichiqa" neznam .. chujem noqne more ga muche u poslednje vreme.
Nego, slike josh prijavio nisi.
Zgrazhavam se nad tvojom organizacionom aljkavoshqu! ((:)))

Jok ... pa cu za neki dan da opet udjem u tu pricu bez kraja.

Gle koincidencije, bash gledah film "never ending stories". Simpatichna prichica.
Nadam se da se tvoja neqe oduzhiti vishe no shto treba.

Snimih ti vebsajt .. Lepo bogami. Dobra, originalna ideja.
Ishala da ti se pozlati. Javiqu ti se kako valja na imejl adresu shto ti je na sajtu.

Hvala ZZ, nek se posrebri i bice dosta. Nikad nisam zudjeo za bogatstvom. :rida:

Zabrljivko je fakultet završio do dvadeset i neke , oženio se do trideset i neke, dobio dete do četrdeset i neke. Ako kod njega sve teče u jednakim vremenskim periodama, stan će da kupi do pedeset i neke.

A posto je resio i da se muzicki aktivira u novom stanu i kupi neki ljuti kontrabas, mozemo ocekivati njegov muzicki povratak negde do sezdeset i neke. Ups, mozda je ovo hteo drzati u tajnosti kako bi povratak bio spektakularan. :lol: Zabrljivko oprosti. Pomoci cu ti u naumu.

...Ako kod njega sve teče u jednakim vremenskim periodama, stan će da kupi do pedeset i neke.

Klevete, pogane klevete.
Nije rec o kupovini celog novog stana vec samo o proshirenju, posto u ovom stanu moram
da spavam sa savijenim nogama u kolenima.

Danas nacuh da cu od proleca pa do kraja godine navracati poslom u Suboticu...

Back