pozdrav svima...komso dr ajde na kafe u union
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ne mogu, kojshi... ali bih bas voleo, sinoq je Kaske, nas drug, dosao iz Pristine, sabajle coffy briefing... i najljuqi muhabet...pozdrav svima...komso dr ajde na kafe u union
Nadam se da ce sadasnji Murta imati malo vise zdravog razuma. 

A sto se imena tice - ni Gjon Beqar Peshketar ne zvuci nesto bolje Kako se ne bih toga seqao, znam svaku radnju napamet i sa jedne i sa druge strane... ja sam malo mladji od Broja 1...Svidja mi se izbor bojeA sto se imena tice - ni Gjon Beqar Peshketar ne zvuci nesto bolje
![]()

Vise se ne pitam zasto, imam zrcala u kuchi.
Neka ste mi zhivi i zdravi i jebozovni!

Bogami, forum zhivnuo s novim clanovima i starim povratnicima!
Neka ste mi zhivi i zdravi i jebozovni! Dobrodosli mili gosti, u Srbiju se ne posti!
Samo da vas pozdravim u prolazu i da ne tupim, jer chim unidjem u forum, on se
tajanstveno ugasi.Vise se ne pitam zasto, imam zrcala u kuchi.
pozz![]()
Jebozovan i ti nama bio.![]()
.Toplih li izliva bratskog shtovanja i ljubavi.

Voli i on nas... ali ne mozhe to da iskazhe, vidish da je u speedu....![]()
Da jeste rekao bih, ama nije ...Nego, ne razumeh ono PrGl: "..chim unidjem u forum, on se tajanstveno ugasi.." !?!?
Ja ne dobih taj dojam.Da jeste rekao bih, ama nije ...

nisam ni dr ni komso, izvini sto se mesam, jel u ovaj union zoves?
))juhuuu ...jutrić sugrađani....gledam ovu slikicu, gde tačno beše lokacija Uniona,sramota me da priznam , al ovo ćoše...neznam sa koje strane je slikano
juhuuu ...jutrić sugrađani....gledam ovu slikicu, gde tačno beše lokacija Uniona,sramota me da priznam , al ovo ćoše...neznam sa koje strane je slikano
jaooooooooo jesteeeeeeee---kod pozorišta, e božeeee mili, pa tu nam je bila usputna stanica pre i posle škole....znači KATASTROFA OD MEMORIJE!!!!!!!!!