PONOCNI RAZGOVORİ BIVSIH I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA

Dr.Lazicu!Naidjoh na jedan Nikon SLR d60,10,2 Mpixels,2,5" ,tri fotografije u sec. 18-55mm, (f) 3,5-5,6.Cena 299e.Nov,iz radnje ,na rate nista skoro ...raci mi tvoje misljenje...pozdrav!

...@ahileas... odlichan izbor... jeftino... objektiv dobar za pocetak... ako zelish da udjesh u DSLR vode odlichno, samo pazi da se ne udavish sve ostalo je skupo... mada ima polovnih objektiva...

ovde sve pise...
http://www.dpreview.com/reviews/nikond60/

P.S... mala ispravka to je 10Mpix...

Posle bure sledi lepo vreme, sve se iskristalise, konacno izgleda da sve dolazi na svoje mesto. Posto nisam redovan citalac bloga, ove teme su me iznenadile, a vidim da su i neki od najaktivnijih ucesnika i osnivaca ovog foruma prestali da se javljaju. Nadam se da ce se opet prikljuciti, a ako ne moracemo da trazimo neko drugo mesto za kontaktiranje. Ovaj blog je pokrenut kako bi ponovo mogli da komuniciramo i prisetimo se na ona, verujem po svima, srecna vremena, "doba stradanja, vreme nevinosti", a ako neko, ne zelim da imenujem i stvarno ne znam ko je zapoceo, (kao sto su i mnoge druge mnogo krupnije zapocele cuvenim pitanjem-odgovorom A ko je prvi poceo?) zeli da ovo koristi za licne, nacionalne ili ne znam kave interese, postoji toliko mnogo pljuvaonica, pa byjrum, nemojte to ovde da radite, poput nekih na starom blogu. Pamet u glavu, budimo ljudi, pokusajmo da se prisetimo onog sto nas je vezivalo i sto nas jos uvek veze, a ne na ono sto nas je i tad, a koliko vidim i sad razdvaja.

Znas kako, ja razumem sve oko ove nase gluposti na balkanu. Svi smo mi ponesto izgubili, i ponekad covek *** bude povucen opet u taj brlog. Ja nikad nisam aktivno ucestvovao na ovom blogu, mladji sam od vas i nisam imao cime da doprinesem, ali bilo vas je zanimljivo citati i to sam cesto radio najcesce uz jutarnju kafu.

Bilo kako bilo,slaem se sa tobom, i nadam se da ce zavadjene strane, naci opet put i ponovo krenuti sa pisanjem, jer ima dosta ljudi koji su citali ovaj blog

...@ahileas... odlichan izbor... jeftino... objektiv dobar za pocetak... ako zelish da udjesh u DSLR vode odlichno, samo pazi da se ne udavish sve ostalo je skupo... mada ima polovnih objektiva...

ovde sve pise...
http://www.dpreview.com/reviews/nikond60/

P.S... mala ispravka to je 10Mpix...

Hvala doktore.
Za pocetak ce biti odlicno.
Pozdrav

Узгред, осећам се дужним да нешто кажем о нашем другару из Улпијане - Муји Гановићу. Он је живео у Д4 а ја у Д6. Муја је био годину дана старији. Памтим га од детињства као финог момка а када сам, много година касније, почео да сарађујем са њим у Новом Свету, могу рећи да је тамо био стуб те издавачке куће. Он је радио преломе у "Вентури" а ја у "Кварку". Тих година 1995-96. нисам имао скенер икад год ми је нешто требало да се скенира он је био ту. Сећам се дана када је пошао за Сарајево, мислим да је било неких две године пред рат и био сам срећан због њега што је успео да "побегне", али... Био је то културан и стамен момак. Није много причао, али је много знао. Бог нека му душу прости.

Back