PONOCNI RAZGOVORİ BIVSIH I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA

O prdjani ponosni, sretna vi 50 strana te pozdrau svima iz prokishnog Pariza.

Accordo, na osmatrachnici sam za antichke drvne primerke.
Imam kuqi veq par dobrih shto sam ti doneo iz LA.

Skupljaj druze, samo skupljaj. Eto i ti spasi dusu jednom drvetu jerbo ce od toga nastati stogodj lepoga. Otkud u lijepome Parizu, skitas, a? Mi smo ovde zavejani kako odavno nismo i jos uvek pada, pada... Jutros sam otisao do kola i odustao, vratio se kuci, zalozio vatricu i citao sve do sada.

E j..iga ljudi, ja se sad vratio, cistio sneg ispred kuce. Za trenutak sam pomislio da mi je neko ukrao auto. Neka deca se spustaju sankama niz moju sofersajbnu, rekoh odakle ovo brdo ovde. No kad je moj pas, obucen u debeo dzemper, "oznacio" mesto gde bi trebao da bude tocak, shvatih da je vrag odneo salu jos juce a da sada samo povremeno navraca i prionuh na mukotrpan posao. Pa posle kazu da sunce tudjeg neba ne greje. Eeee Dominikano.

Radis li ti uopshte u onome, na websiteu opisamome, prostoru???

Pa, bab', izgleda da sam uhvacen u "lencarenju". Dao sam sebi malo "odmora" posto je napadao ovaj silni sneg a za mene jos uvek ljudi i ne znaju, skoro niko mi ne svraca jerbo nisam jos uvek odradio marketing. Pa rekoh da u toplome domu odradim ( sto mi deluje kao odmor) taj vizuelni deo za plakat i flajere. Inace, radim, radim i danas, cim zavrsim ovo, sedam u onu moju veliku grudvu snega ispred kuce i ako upali idem da ocistim i sneg ispred radionice.
Zapravo, poanta je da ne podnosim zimu, ama ić, pa se samo vadim.

Nous esperons les fotos de Paris.
Poneko je ucio francuski i u Pristini.... samo slabo ima gde da vezba...
U svakom slucaju najbolje se uci na licu mesta.... pa rečnik u ruke, neki dobar kurs i videces... dok se okrenes ... tu vas parle francais comme un vrai Frances.... (nadam se da je dobro napisano, malo je tricky) i opet put pod noge i na vezbanje u Pariz.... nije losho mesto za vezbanje, uopshte nije losho.... :per:

Da saljes. A i ne moras. Ma salji ipak. Ali samo one gde nema tebe. :)

Evo ZigZag me zamolio da prosledim iste.

Kazhe letvu shto je doneo iz Pariza tek treba da uslika.

Prilozi

• Metro ljubav.jpg
    Metro ljubav.jpg
    68,1 KB · Pregleda: 19
  • Mulen Ruzh.jpg
    Mulen Ruzh.jpg
    57,4 KB · Pregleda: 15
  • Jelisejska polja.jpg
    Jelisejska polja.jpg
    67,8 KB · Pregleda: 18

Back