Daj Sev prosvetli me:
- Dje je City
- Dje je Oscar
Unapred zahvalan
Kod Ljubljanske banke oba, Oscar je bivsi King Burger, a City prekoputa banke (parking) qjithcka 1 Euro.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Daj Sev prosvetli me:
- Dje je City
- Dje je Oscar
Unapred zahvalan
Kod Ljubljanske banke oba, Oscar je bivsi King Burger, a City prekoputa banke (parking) qjithcka 1 Euro.
Jesi li suxhuk fan? Ako jesi onda mozemo kod Fone, Laziqe, ide li voda na usta![]()
Jesi li suxhuk fan? Ako jesi onda mozemo kod Fone, Laziqe, ide li voda na usta![]()

Dan,Mesto, Sahat - pa nek crknu dushmani i ostai trigliceridi
,
"SUXHUK!
Kraljevstvo za Suxhuk (domaqi)!"
Rekao je nekom prilikom Richard Treqi te ushao u historiju.
Epske mu misli kolosalnih razmera.
Jes da se od skora kanim visoko-kalorichnih bakanalija
Njegosh je lepo jednom izjavio:
"Ko se Suxhuka laqa od suxuka qe i umrijeti!"
Bio je izgleda u pravu.

Burazere, kazhi lepo imam holesterol, pojavio mi se sheqer, otisao sam na efor test i rekli su mi da su mi damari zacepljeni te sam batalio kalorije, mast
i sheqer. Ne morash da uvijash u poeziju to shto ne jedesh suxuk kao nekada.
Ugledaj se na nas ostale, veterane jeremije.![]()

Burazere, kazhi lepo imam holesterol, pojavio mi se sheqer, otisao sam na efor test i rekli su mi da su mi damari zacepljeni te sam batalio kalorije, mast
i sheqer. Ne morash da uvijash u poeziju to shto ne jedesh suxuk kao nekada.
Ugledaj se na nas ostale, veterane jeremije.![]()

Ipak, razlog promene u mojoj ishrani je obichna preventiva i ne mireneje sa sredovechnom 'mishelinkom' oko pojasa.
Bravo care. Guraj dalje.
Ipak, razlog promene u mojoj ishrani je obichna preventiva i ne mireneje sa sredovechnom 'mishelinkom' oko pojasa.
Posjedujes li neke nove fotke, posle Izraela? U svakom slucaju, slazem se sa PG. Samo guraj.
Dobro jutro momci... dugo vas nisam čitala...ostajete verni sebi...i za to vam svaka čast...

)eeeeeee Dr. Laziću, navadnu džezvovaču...bez dodataka za dobro jutro...to bi bilo dovoljno,a i zajtrk nije loša ideja, šta ne na MENU-u, burek,suxhuk, ili djevrek..)

Svaka cast