PONOCNI RAZGOVORİ BIVSIH I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA

Jesi li suxhuk fan? Ako jesi onda mozemo kod Fone, Laziqe, ide li voda na usta:per:

...Ide, ide... nego shta... ali bolje voda na usta nego na ushi... imam stidne ushi... :per:
Ovde ga pravi kafahan "Stari Most" prej Pejës... doobar...
...a iz Pristine suxhuk dolazi redovno od "Cane" iz tvog ex kojshiluka...

Kod "Fone" sledeqe nedelje kad dodjem u tvoju firmu... dalje na PM... neprijatelj ne spava, ne miruje...

Poslednja izmena:
"SUXHUK!
Kraljevstvo za Suxhuk (domaqi)!
"
Rekao je nekom prilikom Richard Treqi te ushao u historiju.
Epske mu misli kolosalnih razmera.

Jes da se od skora kanim visoko-kalorichnih bakanalija :dash:,
ali skromno priznajem svoju nadasve ljudsku slabost po pitanju izvesnih prehrambenih artikala
:rostilj:

Njegosh je lepo jednom izjavio:
"Ko se Suxhuka laqa od suxuka qe i umrijeti!"
Bio je izgleda u pravu.

"SUXHUK!
Kraljevstvo za Suxhuk (domaqi)!
"

Rekao je nekom prilikom Richard Treqi te ushao u historiju.
Epske mu misli kolosalnih razmera.

Jes da se od skora kanim visoko-kalorichnih bakanalija

Njegosh je lepo jednom izjavio:
"Ko se Suxhuka laqa od suxuka qe i umrijeti!"
Bio je izgleda u pravu.

Burazere, kazhi lepo imam holesterol, pojavio mi se sheqer, otisao sam na
efor test i rekli su mi da su mi damari zacepljeni te sam batalio kalorije, mast
i sheqer. Ne morash da uvijash u poeziju to shto ne jedesh suxuk kao nekada.:per:
Ugledaj se na nas ostale, veterane jeremije.:cool:

Poslednja izmena:
Burazere, kazhi lepo imam holesterol, pojavio mi se sheqer, otisao sam na efor test i rekli su mi da su mi damari zacepljeni te sam batalio kalorije, mast
i sheqer. Ne morash da uvijash u poeziju to shto ne jedesh suxuk kao nekada.:per:
Ugledaj se na nas ostale, veterane jeremije.:cool:

Hm .. ima logike u tvojim rechima prijatelju moj zhivchani iz prastarih dana :D.
Ipak, razlog promene u mojoj ishrani je obichna preventiva i ne mireneje sa sredovechnom 'mishelinkom' oko pojasa.
Inache sa zdravljem sam dobro, fala na pitanje. :pivce:

Ipak, razlog promene u mojoj ishrani je obichna preventiva i ne mireneje sa sredovechnom 'mishelinkom' oko pojasa.

E, pre neko vrijeme vidjesmo tvoju miselinku oko pojasa. Tacnije, nismo je vidjeli. :) Posjedujes li neke nove fotke, posle Izraela? U svakom slucaju, slazem se sa PG. Samo guraj.
Ja sam sa preventivom trebao poceti pre deset godina, sad nosim kamionsku miselinku, ali izduvanu.:)

Poslednja izmena:
eeeeeee Dr. Laziću, navadnu džezvovaču...bez dodataka za dobro jutro...to bi bilo dovoljno,a i zajtrk nije loša ideja, šta ne na MENU-u, burek,suxhuk, ili djevrek..:))

...pozdravchiq... djevrek nikako...
poslao majstor shegrta po doruchak
shegrt ulazi u pekaru i kazhe; "daj mi dva bureka i dva jogurta..."
prodavachica kazhe: bureka ima, jogurta nema..."
shegrt onda kazhe: "ok... daj mi onda dva djevreka i dva jogurta..."
prodavachica kazhe: "djevreka ima, jogurta nema..."
shegrt na to: " dooobro... daj mi onda dve kifle i dva jogurta.."
prodavachica ga napushi, i on to ispricha majstoru....
majstor kazhe: "kakva kretenka, ja bi je onim jogurtom u glavu.." ...:hahaha::zcepanje::hahaha::zcepanje:

Back