PONOCNI RAZGOVORİ BIVSIH I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA

Rado bih ga vratio u kolekciju, ako iko zna kako da mu se udje u trag.
Missing in action
hh_amp.jpg

Dakle sve shto je u vezi sa kosovom, a iole je afirmativan, po tebi je zagadjenje.
OK.
Zamolio bih te da bar ovaj topic ne meshash. Zar ti ostali topici nisu dovoljni da se ispraznish?
Ostani,bar na ovom topicu, Laza koga svi znamo i poshtujemo

...da, i treba ga zakopati duboko kao radioaktivne otpatke... shto reche Petar Lukoviq...

...spekulisanje sa Rl je ovde kazhnjivo... ja sam za tebe samo nick drlazic... be imena...
i nemoj ti da odredjujesh pravila ponashanja ovde,,, to ovde mozhe samo PrGl... i niko vishe...
... ko je tebi dao za pravo da spekulishesh mojim identitetom... zvuk tvog trombona pochinje lichiti na prdjevinu... uzdrzhi se... ili se nashtimuj...

... prvo, ti meni nikada nisi uzeo posao niti se me ikada zamenio na nekom mestiu koje je bilo povezano sa snimanjem muzike...zato shto je to nemoguqe... jedina tvoja veza sa muzikom bila je ta shto si u Mitrovici duvao trombon u BigBendu Pere Rakiqa, koji je uzgred recheno, bio dobar sa aspekta amaterskog benda, mada je u njemu bilo i dosta profesionalaca... ex muzichara iz Radio Prishtine... ali smo svesni jedne chnjenice, za zvuk jednog BigBanda potrebne su godine rada... slusham ja redovno snimke nekog "revijskog orkestra RTK", koji je na nivou vatrogasnih orkestara sa Jadrana... bez obzira na angazhovanje Rize Dolakua (...RESPEKT...), i Valtona Beqirija (...RESPEKT... too)... Nexhata Macule :worth::worth::worth:(...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT...) snimao sam ih godinama, pa znam... uostalom, oduvek se znalo ko je kakav struchnjak i chovek u Prishtini...
... ja sam posao snimanja muzike pocheo da radim daleke 1977... i da prostish, doope mi je vazda bilo u strahu od mnogobrojnih jezika, koji su stajali u redu da olizhu tu relikviju...
...to nisam dao nikom... niti nekom uzeo pare za snimanje... na shta sam imao pravo...

Papir trpi sve, tako da qe i tvoje baljezgarije, i izlupavanja... (...jer ti si ipak anonimus...) pokriti sneg... za utehu, tebe se niko ne seqa, ja sam morao da im objashnjavam ko si i shta si... jer si samnom popio sefte Prishtevachku kafu u Grandu... u vreme kada to nisam morao, a kada je to znachilo stepenicu vishe u razvoju muzichke svesti...

...ako ikada pomislish, u nastupu nelucida intervale, da si ostavio neki trag u muzichkom zhivotu Kosmeta... moram da budem gadan, jedini trag koji si ti ostavio bilo je zapishavanje garazha iza bioskopa Vllaznimi... pod uslovom da si to radi u 7/8 taktu...
Tvoje poshtovanje mi nije potrebno, i nishta ne znachi... sa tim morash da zhivish...

...mozhda je moja greshka shto sam voleo muhabet o muzici, ali bi svi na ovom topiku voleli da vide situaciju u kojoj to mene u RL vredjash nazivajuqi me lazhovom...
... a mozhda i nije...

Drums-Murat Shabani...Llapa
Bass-Aca Jakupoviq
Solo guitar- Pera Rakic
Rythm guitar- Nexhat Macula
Fender Rhodes/Sinth-Riza Doljaku... pa se to menjalo...
Trumphets-Ljupche Jakupoviq... & ostali...
Tenor sax- Urim Koshi, mislim da sampogodio prezime, dobar dechko ...& ostali...
Trombon-XXXXXXXXX (...vidish da ja nisam koufno, ja ne otkrivam javno ID iz RL...) ...& ostali...
.......... da ne nabrajam vishe... umorio sam se... bilo je tu i nekih starijih Mitrovchanaca chijih se imena vishe ne seqam, dobrih ljudi, verovatno, ali muzichara prosechnih kapaciteta...

Ah, oduzhi se... a uskoro qe mrak... mislim noqno suzhenje svesti...

P.S...o mom prazhnjenju... :per:

Poslednja izmena:
...Evo nadjoh i doobrog pevacha Ferki Shala... i podsetih se kako nisam imao pojma o snimanju muzike...
btw... moj snimak sa kasete Mitrovachke grupe TNT... kompozicija Ata Sy... ih... kada je to bilo....
pevach besprekorno otpevao...

Nexhat Macula (Guitars), Ferki Shala (Vocals), Valton Besimi (Synth), Urim Koshi (Sax), Murat Shabani (Drums) Riza Dolaku (Synth)

Poslednja izmena:
...da, i treba ga zakopati duboko kao radioaktivne otpatke... shto reche Petar Lukoviq...

...spekulisanje sa Rl je ovde kazhnjivo... ja sam za tebe samo nick drlazic... be imena...
i nemoj ti da odredjujesh pravila ponashanja ovde,,, to ovde mozhe samo PrGl... i niko vishe...
... ko je tebi dao za pravo da spekulishesh mojim identitetom... zvuk tvog trombona pochinje lichiti na prdjevinu... uzdrzhi se... ili se nashtimuj...

... prvo, ti meni nikada nisi uzeo posao niti se me ikada zamenio na nekom mestiu koje je bilo povezano sa snimanjem muzike...zato shto je to nemoguqe... jedina tvoja veza sa muzikom bila je ta shto si u Mitrovici duvao trombon u BigBendu Pere Rakiqa, koji je uzgred recheno, bio dobar sa aspekta amaterskog benda, mada je u njemu bilo i dosta profesionalaca... ex muzichara iz Radio Prishtine... ali smo svesni jedne chnjenice, za zvuk jednog BigBanda potrebne su godine rada... slusham ja redovno snimke nekog "revijskog orkestra RTK", koji je na nivou vatrogasnih orkestara sa Jadrana... bez obzira na angazhovanje Rize Dolakua (...RESPEKT...), i Valtona Beqirija (...RESPEKT... too)... Nexhata Macule :worth::worth::worth:(...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT...) snimao sam ih godinama, pa znam... uostalom, oduvek se znalo ko je kakav struchnjak i chovek u Prishtini...
... ja sam posao snimanja muzike pocheo da radim daleke 1977... i da prostish, doope mi je vazda bilo u strahu od mnogobrojnih jezika, koji su stajali u redu da olizhu tu relikviju...
...to nisam dao nikom... niti nekom uzeo pare za snimanje... na shta sam imao pravo...

Papir trpi sve, tako da qe i tvoje baljezgarije, i izlupavanja... (...jer ti si ipak anonimus...) pokriti sneg... za utehu, tebe se niko ne seqa, ja sam morao da im objashnjavam ko si i shta si... jer si samnom popio sefte Prishtevachku kafu u Grandu... u vreme kada to nisam morao, a kada je to znachilo stepenicu vishe u razvoju muzichke svesti...

...ako ikada pomislish, u nastupu nelucida intervale, da si ostavio neki trag u muzichkom zhivotu Kosmeta... moram da budem gadan, jedini trag koji si ti ostavio bilo je zapishavanje garazha iza bioskopa Vllaznimi... pod uslovom da si to radi u 7/8 taktu...
Tvoje poshtovanje mi nije potrebno, i nishta ne znachi... sa tim morash da zhivish...

...mozhda je moja greshka shto sam voleo muhabet o muzici, ali bi svi na ovom topiku voleli da vide situaciju u kojoj to mene u RL vredjash nazivajuqi me lazhovom...
... a mozhda i nije...

Drums-Murat Shabani...Llapa
Bass-Aca Jakupoviq
Solo guitar- Pera Rakic
Rythm guitar- Nexhat Macula
Fender Rhodes/Sinth-Riza Doljaku... pa se to menjalo...
Trumphets-Ljupche Jakupoviq... & ostali...
Tenor sax- Urim Koshi, mislim da sampogodio prezime, dobar dechko ...& ostali...
Trombon-XXXXXXXXX (...vidish da ja nisam koufno, ja ne otkrivam javno ID iz RL...) ...& ostali...
.......... da ne nabrajam vishe... umorio sam se... bilo je tu i nekih starijih Mitrovchanaca chijih se imena vishe ne seqam, dobrih ljudi, verovatno, ali muzichara prosechnih kapaciteta...

Ah, oduzhi se... a uskoro qe mrak... mislim noqno suzhenje svesti...

P.S...o mom prazhnjenju... :per:

E Lazo, pa zar nisi TI sam rekao/napisao da TI jedini ovde nastupash javno tojest ne krijesh identitet.

Nigde nisam napisao da sam radio tvoj posao ili te zamenjivao, rech je bila o Boom festivalu u PR gde si radio za Miksom poshto je Radio PR davao tehniku, Xhevdo(tvoj "brat") je isto bio. Ustupio si mi mesto za Mix pultom jer sam ja ozvuchavao i bio chlan grupe TNT (grupa TNT je imala 8 chlanova, ti to naravno nisi znao).BTW tada je za TNT pevao Ziggy. Shto se tvojih snimateljskih sposobnosti tiche, ti si bio trazheni snimatelj.

Shto se mene tiche i mojih muzichkih tragova, ti blage veze nemash ko sam ja, ti ne znash za muziku za film, napisao zajedno sa Mizbah Kachamakuom (ni za njega nisi chuo, predpostavljam ) za dva moja solo albuma (CD-a).Scanove omota qu postovati kasnije, i to ne zbog tebe, hebe mi se za tvoje mishljenje, veq zbog drugih koji chitaju ovo.

Tvoj chuveni nadimak ti nisam ja nadenuo ,veq si ga imao kad sam te upoznao. A da li ga zasluzhujesh....(studio Lazic .com??).

Nije bilo potrebno da te neko u RL naziva lazhovom, tada, jer ta tvoja iskrivljavanja istine nisu shtetila nikome, chak su bila i smeshna (Pomagao pilotu da aterira u Opatiji, zahvaljujuqi Flight simulatoru koji si savladao na Commodore 64).

Niko, nikad nije tvrdio da je Mitrovachki Big Band strava od benda, ali, fomirati big bend na Kosovu isljuchivo i samo sa Mitrovchancima e to je veq...I mi smo svirali i mi smo zvuchali, postoje neki video snimci sa Jazz Festivala organizovanog u Mitrovici, gde su gosti bili Jazzeri iz Zagreba i Beograda i koji su,posle kurtoaznih izjava, i posle dosta alkohola priznali da nisu ochekivali ovako neshto u ovoj Kosovskoj vukojebini. Chak su nam dolazili i aranzhmani i pesme(besplatno) napisane za taj Big Band od tih jazzera, imena ne pominjem, to ostavljam pokretachu svega toga Petru Rakicu, i on je bio u zabavnom orkestru radio PR zar ne?
Zaboravio sam, Mitrovachki Big Band je osnovan 1980 a ako me seqanje ne vara Jazz festival o kojem pricham je odrzhan 1987. Ti si se zaposlio 1977 (od silne opreme koju si naveo da imash, prilikom konkurisanja za snimatelja ispalo je da si imao samo radni kombinezon sa natpisom Sound Engineer):)

Ostaj mi zdravo

...Evo nadjoh i doobrog pevacha Ferki Shala... i podsetih se kako nisam imao pojma o snimanju muzike...
btw... moj snimak sa kasete Mitrovachke grupe TNT... kompozicija Ata Sy... ih... kada je to bilo....
pevach besprekorno otpevao...

Nexhat Macula (Guitars), Ferki Shala (Vocals), Valton Besimi (Synth), Urim Koshi (Sax), Murat Shabani (Drums) Riza Dolaku (Synth)

Sve zhivo si pobrkao

Valton Besimi nije bio chlan TNT u vreme Ata Sy. U to vreme synth je svirao Lavdim Koshi - (Brat Urima Koshija) i Misha Stemp.

prvu verziju Ata sy su Otpevali Nexhip Abrashi I N. Maculja (verzija za kasetu koju si ti snimao). I Mikan Zlatkovic je bio dao svoj doprinos toj kaseti ali si i to zaboravio.
Riza Doljakuje svirao a nije bio spomenut na omotu kasete, ps se dosta naljutio a i ja sam svirao na monosinthy Korg MS 10 kojeg je Lavdim kupio od Poljaka koji su svirali u Grandu.

... trt, truq, bljuq, prd... (...izvini PrGl... nije na tvoj rachun, Budhe mi...)
Ostaj mi zdravo

Ne mogu da ti ostanem ni zdravo ni duzhan... nisam vishe ni zdrav a ni duzhan... shto je najbitnije...

I da je istina sve shto si na pisao ti to nisi mogao da znash... znachi ti si slepi/gluvi pesnik pripovedach, koga smo primili u svoje drushtvo i dozvolili mu da sedi sa nama... sada uvidjam da je to bila greska...

... bolje su prolazili oni koji su se prema tebi i tebi slichnima ponashali kao prema abdalima... a bilo ih je priznaqesh...

... ti nikada u zhivotu nishta nisi uradio glede muzike, shto je i doprinos muzichkoj sceni "Kosova"... na chemu su ti pokoljenja zahvalna...
...zamisli da si neshto napravio...
... a onda ja lazhem... a ti si ovde izlagao sve shto si mogao...

Ja sam se, poluslepi guslaru, uz to josh i nagluvi, zaposlio u vreme kada sam mogao da biram posao...
od muzichke opreme nisam imao nishta... nikada osim sada...
www.studio-lazic.com je muzicki studio mog rodjenog brata i ja sam u njemu radio samo kao radnik za platu...
...veruj mi da mu reklama nije potrebna, iako nemam veze sa njim, mislim da ima posla preko glave...

... kao shto verovatno znash, zhiveo sam od mixanja Sh/Al muzichkih ostvarenja i od stampanja CD-ova u Bgd-u...
...namixao sam se qiftelija za dva zhivota.... bilo proshlo... i bio respektovan, svuda gde sam radio, ljudi sa ovog topika znaju da sam uradio sve shto je vredelo na Kosmetu... na chemu su mi josh uvek neki tvoji zemljaci zahvalni... ukljuchujuqi i "Izbor za Pesmu Evrovizije 1987. godine...
Kompletan projekat i realizacija drlazic & Xhevdet Gashi...
...zato se ne glupiraj...

Uvrede koje ti, kao poluslepi/polugluvi duvach upuqujesh meni sa pristojne daljine, ne mogu izmeniti chinjenicu, da qesh ti ostati upamqen samo kao osoba koja se drznula da ulazi u polemiku samnom oko snimanja muzike, shto slozhiqesh se nije ni malo pametno... i izazvaqe smeh...

U komisiji koja me je primila na posao, btw, nije bilo ni jednog Srbina, sve sami Sh/Al... i mogu ti reqi dobri ljudi... Krist Lekaj... Xherxh KAqinqri... Qazim Bobaj+...
Severin Kajtazi...
primljen sam na mesto asistenta tona, da bi godinu i 1/2 dana kasnije polozhio ispit za Ton Majstora muzike i supervizora... nebitno... u to vreme zvanje Ton-Majstora dobijalo se samo u Zagrebu... toliko ili 'oqesh josh...

...ne pokushavaj da shvatish to... neqe ti uspeti... kao ni bilo shta drugo...

a to shto prichash je isto kao i pricha koju je pre neki dan isprichao jedan tvoj prijatelj u vezi tvog RL i tvoje porodice i ja je provlachim ovde po forumu...
...to od mene neqesh chuti nikada... ni tvoje ime iz RL...

jedan nick koga nequ da pominjem posegnuo je pa pochetku nasheg druzhenja ovde za tim "Laza Lazhov"... skrenuo sam mu pazhnju... zato shto ovo chita i moja porodica... mislim da je ukapirao... ti nisi, IQ je u pitanju...

P.S.... Mitrovacki "BigBeng" nikada nije bio spreman da snimi bilo shta u nashem studiju... i pored nashe zhelje da se napravi neki snimak...zvuchao je ochajno... to nije stanje, ili konstatacija, to je dijagnoza...

P.S.S... svestam chinjenice da bi bolje proshao da sam popljachkao studija po Prishtini, i sada te hebao odavde... ja se radije opredeljujem za varijantu da za tebe budem "Laza Lazhov"... mirne savesti...

...ne ostaj mi, idi...

Poslednja izmena:
Ne mogu da ti ostanem ni zdravo ni duzhan... nisam vishe ni zdrav ni duzhan...

I da je istina sve shto si na pisao ti to nisi mogao da znash... znachi ti si gluvi pesnik pripovedach, koga smo primili u svoje drushtvo i dozvolili mu da sedi sa nama... sada uvidjam da je to bila greska...

P.S.... Mitrovacki "BigBeng" nikada nije bio spreman da snimi bilo shta u nashem studiju... i pored nashe zhelje da se napravi neki snimak...zvuchao je ochajno... to nije stanje, ili konstatacija, to je dijagnoza...

Pa ko je dovodio u pitanje tvoje snimateljsko umeqe?
Ti to sam sa sobom raspravljash polemishesh shta li?
Ti si izgleda zaboravio da je Mitrovachki Big BanD snimio dve ili tri stvari a upravo si ti bio snimatelj.

Sve shto si ti napisao nema veze sa onim shto sam ja napisao.
Ako nisi u kontaktu sa Xhevdom, ajt pozovi ga, jer ti i dalje blage veze nemash ko sam ja, fizichkog lika se mozhda seqash i to je sve. Lichne uvrede ti skidam zbog tih silnih kompleksa koje imash, a izgleda i mrzhnje. Naravno,sad si u Beogradu, jedan od mnogih njenih gradjana - kako bi Ti rekao, niko i nishta - a u PR si bio institucija (ne u muzici, naravno), kako ono beshe - sa konja na magarca, mislim da te razumem.

Verovao ti ili ne,zhelim ti sve najbolje tebi i tvojoj porodici.

PS Sapienti Sat - Pametnome dovoljno

PS2 Nisi Ti Mene primio u drushtvo, Mikana I Ljuljija sam znao/poznavao ihaa, u studio radio PR sam ulazio i sa grupom MAK (vidish da pojma nemash ko sam ja)

Poslednja izmena:
.. Lichne uvrede ti skidam zbog tih silnih kompleksa koje imash, a izgleda i mrzhnje. Naravno,sad si u Beogradu, jedan od mnogih njenih gradjana - kako bi Ti rekao, niko i nishta - a u PR si bio institucija (ne u muzici, naravno), kako ono beshe - sa konja na magarca, mislim da te razumem.

Verovao ti ili ne,zhelim ti sve najbolje tebi i tvojoj porodici.

PS Sapienti Sat - Pametnome dovoljno

...@Gazi...zashto josh "Kanaderishesh" k'o da ti nije dovoljno...
Lichne uvrede mi sada skidash, kada sam te okrpio... nemoj... nastavi dalje... bash je zabavno... Homer je moj prijatelj... shto si pochinjao...

Svi mi imamo komplekse, pa i moja malenkost...
Ja sam u Prishtini josh uvek institucija, ali u onoj koja mi je u seqanju, druga me ne zanima... veruj mi...

Pa ti si stari Ilir nisi Latin...
Ex nihilo nihil fit - Из ничега ништа не настаје

...Nisi Ti Mene primio u drushtvo, Mikana I Ljuljija sam znao/poznavao ihaa, u studio radio PR sam ulazio i sa grupom MAK (vidish da pojma nemash ko sam ja)

...@Homere...nisam ni bio zainteresovan, veruj mi...

sa istim ljudima, sa kojima sam pio kafu u Prishtini pijem kafu i ovde... za mene se nishta nije promenilo... moja porodica u Bgdu ima odavno stan... ali ja u Prishtini imam respektabilnu imovinu, koja cheka kupca...
...tako da nisam usamljen... kratak mi je dan...
...btw... ja sam promenio profesiju sada sam fotograf...

...@Homere...nisam ni bio zainteresovan, veruj mi...

sa istim ljudima, sa kojima sam pio kafu u Prishtini pijem kafu i ovde... za mene se nishta nije promenilo... moja porodica u Bgdu ima odavno stan... ali ja u Prishtini imam respektabilnu imovinu, koja cheka kupca...
...tako da nisam usamljen... kratak mi je dan...
...btw... ja sam promenio profesiju sada sam fotograf...

@baron

Odlichno, sad, poshto si fotograf mozhesh da ovekovechish tvoje skaske pa da se ne gubish u njima i da ih ne brkash.

Sve zhivo si pobrkao

Valton Besimi nije bio chlan TNT u vreme Ata Sy. U to vreme synth je svirao Lavdim Koshi - (Brat Urima Koshija) i Misha Stemp.

prvu verziju Ata sy su Otpevali Nexhip Abrashi I N. Maculja (verzija za kasetu koju si ti snimao). I Mikan Zlatkovic je bio dao svoj doprinos toj kaseti ali si i to zaboravio.
Riza Doljakuje svirao a nije bio spomenut na omotu kasete, ps se dosta naljutio a i ja sam svirao na monosinthy Korg MS 10 kojeg je Lavdim kupio od Poljaka koji su svirali u Grandu.

Nisam nishta pobrkao... :per:

Ti @Homere... nikada nisi bio na snimanju grupe TNT... koje je obavljeno jedne subote/nedelje a mixano u noqi nedelja/ponedeljak... Pevao je Ferki Shalja, on mi je i doneo CD...
Mikan nikada nije uchestvovao na snimanju te kasete... a ni ti... ni Misha Stemp...
Elem, nije bitno... ja se ovim putem javno odrichem autorskih prava na kasetu i prepisujem ih tebi... :hahaha:
...mozhda nisam bio ni ja... :hahaha::hahaha::hahaha: da li si razmisljhljao o tom scenariju... da nisi ti radio kao T/M muzike u Muz. Prod. Radio Prishtine... mozhda sam ja sanjao sve to...

P.S...ja mozhda i jesam Baron ali ti si Tszar Minhauzen, u to nema sumnje...

Poslednja izmena:
...I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA... tvoj nick @ZigZag... i zashto govorish u tudje ime... samo u svoje... ovo je otvoren topik...

Lepo si ti to uochio "i ostalih diverzanata" mada si propustio bitan detalj - poziv se odnosio na dobronamerne i civilizovane ljude.
Ti ochigledno nisi vishe u stanju da to shvatish, jer da jesi nikada ne bi zas*rao ovaj blog koji qe se, kako vidim, ugasiti zahvaljujuqi tvojoj ludoj glavi.

A shto se tiche tvog komentara o mod/smod/admin, nishta me ne chudi.
Kachish se kao po obichaju nebitnih detalja koje nikakve veze nisachim nemaju.
Blago tebi s'tvojom okrnjenom pamequ.
Zbogom stari moj druzhe iz hiljadu bitaka.

Poslednja izmena:
Nisam nishta pobrkao... :per:

Ti @Homere... nikada nisi bio na snimanju grupe TNT... koje je obavljeno jedne subote/nedelje a mixano u noqi nedelja/ponedeljak... Pevao je Ferki Shalja, on mi je i doneo CD...
Mikan nikada nije uchestvovao na snimanju te kasete... a ni ti... ni Misha Stemp...
Elem, nije bitno... ja se ovim putem javno odrichem autorskih prava na kasetu i prepisujem ih tebi... :hahaha:
...mozhda nisam bio ni ja... :hahaha::hahaha::hahaha: da li si razmisljhljao o tom scenariju... da nisi ti radio kao T/M muzike u Muz. Prod. Radio Prishtine... mozhda sam ja sanjao sve to...

P.S...ja mozhda i jesam Baron ali ti si Tszar Minhauzen, u to nema sumnje...

@Baron

Na prvoj kaseti TNT-a (Govorim o PRVOJ KASETI ne CD-u) a u izdanju Produkcije kaseta ili kako se veq zvalo su uchestvovali:

-Lapo - bubnjevi
- Urim - Bass+prateqi vokal
- N. Maculja - Guitar+Prateqi vokal
- NEBOJSHA AVRAMOVIQ - Bozha - Guitar
- Lavdim Koshi - klavijature
- Misha Stemp - Klavijature
- NEXHIP ABRASHI - GLAVNI VOKAL
ispomoq - Riza Doljaku - Synth - mislim da je bio ARP (tad smo ga zvali strings mashina)
- Mikan - el klavir (ne seqam se na kojoj pesmi)

Na kaseti je bilo i pesama otpevanih na Srpskom kao npr.,Muzej i josh jedne koje se ne seqam.

Moje prisustvo? - Da te podsetim: - Kladili smo se da li sam zapamtio kako mogu da vratim traku SONY vishekanalca na pochetak pesme pomoqu onog remote kontrolera koji je bio postavlen sa leve strane MCI miksera(konzole), i naravno, izgubio sam. Na snimanju je svraqao i Xhevdo, a producent je bio Severin Kajtazi. Remix ste radili ti i Nexhat. Tu nisam bio prisutan (nedelja).

Da te podsetim i na josh neke stvari:-
Bio je josh jedan chlan u komisiji koja te je primila - Marijan Vitaljiq zar ne?

Takmichenje za pesmu Evrovizije u Prishtini - ti i Xhevdo ste dali svoj doprinos i to ne mali, ali, shta su tamo trazhili oni momci iz RTV Ljubljana? - bili valjda gledaoci?

Mrzi me vishe da te ispravljam, dzhaba mi trud.

Podsetnik, za jednu od tvojih mnogobrojnih Baron Minhauzenovskih pricha:- Ti reche /napisa da je Studio Lazic.com u izgradnji i da qe biti gotov ovog leta. Nesha moderator te upita sta bi sa studiom , tvoj odgovor je bio da se chekaju neke ploche za zvuchnu izolaciju a koje se mogu samo naruchiti.
I jedan Rocker te upita Shta je sa studiom - nisi ga udostojio odgovora - nezgodno pitanje shta li?
- Kad pre ti stizhe da radish u tom studiu, koji najednom nije vishe tvoj, veq tvog brata, i to za platu, i to studio koji radi punom parom (ne mozhe chovek glavu da digne).

Hvala ti unapred shto qe tvoj odgovor ne ovaj moj post biti poslednji na ovom blogu, a ako ne bude, onda uloguj tvoje dezhurne nickove, pa se dopisuj koliko ti dusha ishte.

PS. DZ KK je koliko znam Lekar - video/prochitao sa kim ima posla - postoje neizlechivi sluchajevi, pa digao ruke (pametan momak), izgleda da qu i ja da mu se pridruzhim.

ADIO

Poslednja izmena:
...@Homere... vishekanalni magnetofon bio je MCI JH 24 sa remote unitom... + DOLBY A 24Ch a astal/konzola je bila MCI JH 500 duality 32 CH (16CH/8Group/16CH/IN/OUT)+ prod deck... moje chedo...

a ti si se samnom kladio neshto pa, kao izgubio... blago tebi, shta si ochekivao da dobijesh...:hahaha:

...nebulozno i slobodno... shta ti sebi dozvoljavash... nash razgovor se, koliko se seqam zavrshavao na kvalitetu suxhuka, negde... take point...!!!
...
Momci iz TRV LJubljana fizikalci, poshto smo od njih iznajmili tonska kola i ozvichenje iz
"TIVOLIJA"... od 30KW... i svetlo od 450KW...

Kompletan projekat Dipl Ing Xhevdet Gashi i Supervizor i Ton Majstor DrLAziq...
...kabine za drums, slushalice ritmu, deepinsidemmic za strings... i stereo TV i Radio prenos... su samo od neke od inovacija za tadashnju SFRJ...

Proslavismo sutredan, Nahid Bejtulahu, tehnichki direktor RTP, Xhevdet & I... bilo pa proshlo....

P.S... Podseti me prijatelja Ivan Vitaljiq mi je bio drug, saxsofonista i kasnije producent revijskog orkestra RTP... ja radio, on shetao qenija...

Studio mog brata je zavrshen, i, ako si pismen info mozhesh prochitati na web stranici...
...razishli smo se, on ima drugu ekipu... to nije bilo moje nikada...

...@Homeru...da te ne zadrzhavam, poshto si namerio da idesh... Budha mi je svedok da mi je svejedno... idi i ne osvrqi se, ako si naumio...

Prilozi

• JH24.jpg
    JH24.jpg
    39,9 KB · Pregleda: 12
Poslednja izmena:

Back