Missing in actionRado bih ga vratio u kolekciju, ako iko zna kako da mu se udje u trag.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Missing in actionRado bih ga vratio u kolekciju, ako iko zna kako da mu se udje u trag.
dobro jutro (__)o., jeste li pomerili časovnike??? ili?'
)Usput, pozdrav drlazic, Kak ste kaj?)
Dakle sve shto je u vezi sa kosovom, a iole je afirmativan, po tebi je zagadjenje.
OK.
Zamolio bih te da bar ovaj topic ne meshash. Zar ti ostali topici nisu dovoljni da se ispraznish?
Ostani,bar na ovom topicu, Laza koga svi znamo i poshtujemo

(...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT...) snimao sam ih godinama, pa znam... uostalom, oduvek se znalo ko je kakav struchnjak i chovek u Prishtini...
...da, i treba ga zakopati duboko kao radioaktivne otpatke... shto reche Petar Lukoviq...
...spekulisanje sa Rl je ovde kazhnjivo... ja sam za tebe samo nick drlazic... be imena...
i nemoj ti da odredjujesh pravila ponashanja ovde,,, to ovde mozhe samo PrGl... i niko vishe...
... ko je tebi dao za pravo da spekulishesh mojim identitetom... zvuk tvog trombona pochinje lichiti na prdjevinu... uzdrzhi se... ili se nashtimuj...
... prvo, ti meni nikada nisi uzeo posao niti se me ikada zamenio na nekom mestiu koje je bilo povezano sa snimanjem muzike...zato shto je to nemoguqe... jedina tvoja veza sa muzikom bila je ta shto si u Mitrovici duvao trombon u BigBendu Pere Rakiqa, koji je uzgred recheno, bio dobar sa aspekta amaterskog benda, mada je u njemu bilo i dosta profesionalaca... ex muzichara iz Radio Prishtine... ali smo svesni jedne chnjenice, za zvuk jednog BigBanda potrebne su godine rada... slusham ja redovno snimke nekog "revijskog orkestra RTK", koji je na nivou vatrogasnih orkestara sa Jadrana... bez obzira na angazhovanje Rize Dolakua (...RESPEKT...), i Valtona Beqirija (...RESPEKT... too)... Nexhata Macule(...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT... ...RESPEKT...) snimao sam ih godinama, pa znam... uostalom, oduvek se znalo ko je kakav struchnjak i chovek u Prishtini...
... ja sam posao snimanja muzike pocheo da radim daleke 1977... i da prostish, doope mi je vazda bilo u strahu od mnogobrojnih jezika, koji su stajali u redu da olizhu tu relikviju...
...to nisam dao nikom... niti nekom uzeo pare za snimanje... na shta sam imao pravo...
Papir trpi sve, tako da qe i tvoje baljezgarije, i izlupavanja... (...jer ti si ipak anonimus...) pokriti sneg... za utehu, tebe se niko ne seqa, ja sam morao da im objashnjavam ko si i shta si... jer si samnom popio sefte Prishtevachku kafu u Grandu... u vreme kada to nisam morao, a kada je to znachilo stepenicu vishe u razvoju muzichke svesti...
...ako ikada pomislish, u nastupu nelucida intervale, da si ostavio neki trag u muzichkom zhivotu Kosmeta... moram da budem gadan, jedini trag koji si ti ostavio bilo je zapishavanje garazha iza bioskopa Vllaznimi... pod uslovom da si to radi u 7/8 taktu...
Tvoje poshtovanje mi nije potrebno, i nishta ne znachi... sa tim morash da zhivish...
...mozhda je moja greshka shto sam voleo muhabet o muzici, ali bi svi na ovom topiku voleli da vide situaciju u kojoj to mene u RL vredjash nazivajuqi me lazhovom...
... a mozhda i nije...
Drums-Murat Shabani...Llapa
Bass-Aca Jakupoviq
Solo guitar- Pera Rakic
Rythm guitar- Nexhat Macula
Fender Rhodes/Sinth-Riza Doljaku... pa se to menjalo...
Trumphets-Ljupche Jakupoviq... & ostali...
Tenor sax- Urim Koshi, mislim da sampogodio prezime, dobar dechko ...& ostali...
Trombon-XXXXXXXXX (...vidish da ja nisam koufno, ja ne otkrivam javno ID iz RL...) ...& ostali...
.......... da ne nabrajam vishe... umorio sam se... bilo je tu i nekih starijih Mitrovchanaca chijih se imena vishe ne seqam, dobrih ljudi, verovatno, ali muzichara prosechnih kapaciteta...
Ah, oduzhi se... a uskoro qe mrak... mislim noqno suzhenje svesti...
P.S...o mom prazhnjenju...![]()

...Evo nadjoh i doobrog pevacha Ferki Shala... i podsetih se kako nisam imao pojma o snimanju muzike...
btw... moj snimak sa kasete Mitrovachke grupe TNT... kompozicija Ata Sy... ih... kada je to bilo....
pevach besprekorno otpevao...
Nexhat Macula (Guitars), Ferki Shala (Vocals), Valton Besimi (Synth), Urim Koshi (Sax), Murat Shabani (Drums) Riza Dolaku (Synth)
... trt, truq, bljuq, prd... (...izvini PrGl... nije na tvoj rachun, Budhe mi...)
Ostaj mi zdravo
Ne mogu da ti ostanem ni zdravo ni duzhan... nisam vishe ni zdrav ni duzhan...
I da je istina sve shto si na pisao ti to nisi mogao da znash... znachi ti si gluvi pesnik pripovedach, koga smo primili u svoje drushtvo i dozvolili mu da sedi sa nama... sada uvidjam da je to bila greska...
P.S.... Mitrovacki "BigBeng" nikada nije bio spreman da snimi bilo shta u nashem studiju... i pored nashe zhelje da se napravi neki snimak...zvuchao je ochajno... to nije stanje, ili konstatacija, to je dijagnoza...
.. Lichne uvrede ti skidam zbog tih silnih kompleksa koje imash, a izgleda i mrzhnje. Naravno,sad si u Beogradu, jedan od mnogih njenih gradjana - kako bi Ti rekao, niko i nishta - a u PR si bio institucija (ne u muzici, naravno), kako ono beshe - sa konja na magarca, mislim da te razumem.
Verovao ti ili ne,zhelim ti sve najbolje tebi i tvojoj porodici.
PS Sapienti Sat - Pametnome dovoljno
.
Ex nihilo nihil fit - Из ничега ништа не настаје
...@Laza...ostani Laza!
...Nisi Ti Mene primio u drushtvo, Mikana I Ljuljija sam znao/poznavao ihaa, u studio radio PR sam ulazio i sa grupom MAK (vidish da pojma nemash ko sam ja)
...@Homere...nisam ni bio zainteresovan, veruj mi...
sa istim ljudima, sa kojima sam pio kafu u Prishtini pijem kafu i ovde... za mene se nishta nije promenilo... moja porodica u Bgdu ima odavno stan... ali ja u Prishtini imam respektabilnu imovinu, koja cheka kupca...
...tako da nisam usamljen... kratak mi je dan...
...btw... ja sam promenio profesiju sada sam fotograf...
Sve zhivo si pobrkao
Valton Besimi nije bio chlan TNT u vreme Ata Sy. U to vreme synth je svirao Lavdim Koshi - (Brat Urima Koshija) i Misha Stemp.
prvu verziju Ata sy su Otpevali Nexhip Abrashi I N. Maculja (verzija za kasetu koju si ti snimao). I Mikan Zlatkovic je bio dao svoj doprinos toj kaseti ali si i to zaboravio.
Riza Doljakuje svirao a nije bio spomenut na omotu kasete, ps se dosta naljutio a i ja sam svirao na monosinthy Korg MS 10 kojeg je Lavdim kupio od Poljaka koji su svirali u Grandu.

da li si razmisljhljao o tom scenariju... da nisi ti radio kao T/M muzike u Muz. Prod. Radio Prishtine... mozhda sam ja sanjao sve to......I SADASNJIH ROKERA IZ PR. I OSTALIH DIVERZANATA... tvoj nick @ZigZag... i zashto govorish u tudje ime... samo u svoje... ovo je otvoren topik...
Nisam nishta pobrkao...
Ti @Homere... nikada nisi bio na snimanju grupe TNT... koje je obavljeno jedne subote/nedelje a mixano u noqi nedelja/ponedeljak... Pevao je Ferki Shalja, on mi je i doneo CD...
Mikan nikada nije uchestvovao na snimanju te kasete... a ni ti... ni Misha Stemp...
Elem, nije bitno... ja se ovim putem javno odrichem autorskih prava na kasetu i prepisujem ih tebi...
...mozhda nisam bio ni ja...da li si razmisljhljao o tom scenariju... da nisi ti radio kao T/M muzike u Muz. Prod. Radio Prishtine... mozhda sam ja sanjao sve to...
P.S...ja mozhda i jesam Baron ali ti si Tszar Minhauzen, u to nema sumnje...