Nema frke, drugari. Meni to minut
Ako bude trebalo jos nesto, samo recite (mozda bolje na pp)
Mislim da je bolje na PP
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nema frke, drugari. Meni to minut
Ako bude trebalo jos nesto, samo recite (mozda bolje na pp)

Ej Pashqad govore li vam neshto imena Xen i Muha?
Inache moji veoma dobri prijatelji

Pitam se dali i danas sviraju na URAGANU koji sam im uzajmio a zatim i prodao sredinom devedesetih![]()
Dobar vam radni dan, i lepo popodne
The Wizard - opaka numera.Uriah Heep - "Demons & Wizards" ...

Uriah Heep - "Magicians Birthday" - milion godina ima od zadnjeg slushanja, Nikshiqko pivo i ,mili bozhe chuda velikoga, SAM, upravo ide The magicians birthday, moram da "odshrafim". Ajd u zdravlje
The Wizard - opaka numera.
I dan danas mi se kozha najezhi od David Byronovog falseta (laka mu alkoholicharska zemlja).
Albumi od Uriah Heep su uvek imali neki specijalni vizuelni shmek.
Padaju mi na pamet "Very 'eavy Very 'umble", (David Byronova mrtvachka faca u pauchini)
ili "High and Mighty" (naopachke luger sa avionskim krilcima) - I mirisa korica se seqam.
Legendarni Hipgnosis radovi.![]()
Kada sam bio osnovac ime Uriah Heep mi zvucalo bas magicno, jer nisam znao sta znaci.
Posle saznadoh da je to neki lik iz Oliver Tvista....
U Paschadi je svirao ZEN, jedan nastup u Bora i Ramizu na cuvenoj gitarijadi gde je zvezda veceri bila Galija.Mada su prave zvezde veceri bili neki katunari iz Kacanika koji su odvratno tercirali sa pet nenastimovanih gitara, ako me secanje jos sluzi...
Pozdravi moje stare prijatelje i otimace moga nikada prezaljenog Uragana....
Milina. Takva pojacala se ne prave vise

Pozdravi moje stare prijatelje i otimace moga nikada prezaljenog Uragana....

[/QUOTE]Legendarni Zigijev HH, jedinstveno kombo pojacalo iz dva dela, kad mu je stiglo, psovao Zigi Tomi sto mile majke, no se dohvati lepka te pojacalo opet, Na Zigijevu srecu postade kombo. Pecin komentar podovom kupovine istog: Kupio Zigi pojacalo haha, ajd Peco ne smej se nego koje je pojacalo kupio. Pa kazem ti HAHA.
Kupio Zigi pojacalo haha, ajd Peco ne smej se nego koje je pojacalo kupio. Pa kazem ti HAHA.

.....
Zahvalan sam i Luli Osmaniju koji me je ubedio da je Jazz bolji......

Danas sam veliki ljubitelj jazz-a, tako reci znalac......
Oladimo malo od jazz-a,prilog za one koji jos nisu culi za Nick Drake-a :

Toni, koliko bas gitara imash trenutno u svojo ergeli aman?
...Mada su prave zvezde veceri bili neki katunari iz Kacanika koji su odvratno tercirali sa pet nenastimovanih gitara, ako me secanje jos sluzi...