storm cloud
Poznat
- Poruka
- 9.024
Ма дај, треба јој професионалац, а не добар тип.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Oš da ti pošaljem na pp, pošto je predugačko da bi ovde stalo?e, ajde još malo pomoći - kako se postaje instruktor? :?
pa zbog zgodnog instruktora, razume se...
Nego, jel zna neko da li je dovoljno da se broj motora u saobraćajnoj slaže brojem na motoru, pa da auto bude legalan, iako je u saobraćajnoj greška u kubikaži motora..mislim možda je greška, a možda je i mućka..:?
Ма дај, треба јој професионалац, а не добар тип.
ja preporucujem auto skolu 4x4
pa zbog zgodnog instruktora, razume se...
Nego, jel zna neko da li je dovoljno da se broj motora u saobraćajnoj slaže brojem na motoru, pa da auto bude legalan, iako je u saobraćajnoj greška u kubikaži motora..mislim možda je greška, a možda je i mućka..:?
Hvala svima na savetima, a posebno Potpisu na konkretnom.![]()
@topoziv
ja joj nebi preporucio da uci na jugu. samo ce se namuciti. ja sam polagao na twingu benzncu i isti dan seo u svoj megan karavan dizel, bez problema. twingo je dobar jer je mali a benzinac je sto znaci ima sta da se savlada kada se prvi put vozi. nije prelako za voznju, ali nije ni mucenje kao jugo jer se moze desiti da ne polozis jer vozis tako nesto sto nepotrebno otezava voznju.
reči surovog profesionalca
Ma kakvi... I sta kada posle Twinga sedne u Ladu ili Yugo... Kao i da ne zna da vozi.