pomoc prijatelja - NS foruma

pa zbog zgodnog instruktora, razume se...:)

Nego, jel zna neko da li je dovoljno da se broj motora u saobraćajnoj slaže brojem na motoru, pa da auto bude legalan, iako je u saobraćajnoj greška u kubikaži motora..mislim možda je greška, a možda je i mućka..:?

radije izbegavaj to...da ne bude posle...svasta ;)

Dano..dohvatis prvog ..i gotovo..sta sad :lol:....
p.s. biraj po kolima koja ces voziti ;)

ja preporucujem auto skolu 4x4
instruktora momu.
covek je faca, zesci lik, ali naravno krajnje odgovoran i zna svoj posao odlicno.
ono sto je dobro kod njega, je sto vas uci pravu voznju po gradu paralelno sa voznjom za polaganje ispita. znaci pustice vas i da ubacite u IV i slicno :)
nije ogranicen takvim nebulozama da vam neda da vozite iznad recimo 50 i to.
znaci tacno kako treba, propise cete znati za polaganje a znacete i prakticnu voznju posle toga

Ма дај, треба јој професионалац, а не добар тип.

Jesi sigurna?

ja preporucujem auto skolu 4x4

:twisted: Mislim da joj se ta skola nece bas svideti.... Vec je prosla! :twisted:

@Tema: bilo koju skolu izaberi ako se i zeznes neces se 2x zeznuti, hehehe. Samo izbegavaj tamo gde su casovi jeftiniji, jer necs nista ustedeti! Veruj mi...

I OBAVEZNO uci na Yugicu!

pa zbog zgodnog instruktora, razume se...:)

Nego, jel zna neko da li je dovoljno da se broj motora u saobraćajnoj slaže brojem na motoru, pa da auto bude legalan, iako je u saobraćajnoj greška u kubikaži motora..mislim možda je greška, a možda je i mućka..:?

Ako su ti prekucani brojevi, pa imas veci motor zapravo nego u saobracajnoj to je sasvim OK.

Dok te ne uhvate. ;)

Jer nemoguce je da se razlikuje. Znaci prekucani brojevi.

Hvala svima na savetima, a posebno Potpisu na konkretnom. :)
;)

@glavni

ja kao veliki autoentuzijasta izasao na testove, doduse malo i prerano, i kao ma pih znam ja to ko ce znati ako ja nebudem. i ja ne polozim, pogledam kolko imam bodova.
imao sam 62/70 a sa 63 se prolazi :lol:

nista, sledeci put je bilo 70... ko me j* sto nisam ucio.

voznju sam komotno iz prve bez problema.

@topoziv

ja joj nebi preporucio da uci na jugu. samo ce se namuciti. ja sam polagao na twingu benzncu i isti dan seo u svoj megan karavan dizel, bez problema. twingo je dobar jer je mali a benzinac je sto znaci ima sta da se savlada kada se prvi put vozi. nije prelako za voznju, ali nije ni mucenje kao jugo jer se moze desiti da ne polozis jer vozis tako nesto sto nepotrebno otezava voznju.

;)
@topoziv

ja joj nebi preporucio da uci na jugu. samo ce se namuciti. ja sam polagao na twingu benzncu i isti dan seo u svoj megan karavan dizel, bez problema. twingo je dobar jer je mali a benzinac je sto znaci ima sta da se savlada kada se prvi put vozi. nije prelako za voznju, ali nije ni mucenje kao jugo jer se moze desiti da ne polozis jer vozis tako nesto sto nepotrebno otezava voznju.

Ma kakvi... I sta kada posle Twinga sedne u Ladu ili Yugo... Kao i da ne zna da vozi.

reči surovog profesionalca

Znas ti kako je kada u Merceeds dodju likovi sa pricom: "Ej ja sam kupio ovaj auto ko nov! Presao samo 80.000 km, uvezen iz Nemacke....Nigde udaran. Sto se sada pokvario.:x"

A odgovor: "Gospodine, VAs auto je poslednji put u Nemackoj imao 150.000 km, osim toga havarisan je sa prednje strane... Zato vam ne radi klima i turbina." :|

A lik: " :shock: 150 hiljada :( udaran... :cry:..."

U jeeeee :shock:
Šta će ti to?

još pazi nick....brrrr....bežim ja odavle
a090.gif

Back