Glavni
Aktivan član
- Poruka
- 1.978
cime se ljudu bave
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
a da pitas nasu koleginicu DARKERKU sa teme DARKERI ?! 8-)
ona GARANT ima pozamasnu arhivu kao i prasinu na istim![]()
Hteo sam da kažem da su meni jednom prilikom registracije panduri izlazili da sa nekim praškom i tečnošću provere da li su prekucavani brojevi i da su mi tad rekli da se ne poklapa snaga motora sa vozilima koje je te godine proizvodio Audi.
Tad sam saznao za tu foru sa carinom i pirezom o postarivanju auta i smanjenju njegove snage.
Panduri su mi tad rekli da mi oni zbog toga ne mogu ništa jer je to carinski prekršaj i nije u njihovoj nadležnosti.
Samo čekam kada će neka devojka u čuvenom TDI-ju biti napastovana i ostavljena izmasakrirana u čuvenom mestu "TUmiDAJ"
Znas ti kako je kada u Merceeds dodju likovi sa pricom: "Ej ja sam kupio ovaj auto ko nov! Presao samo 80.000 km, uvezen iz Nemacke....Nigde udaran. Sto se sada pokvario.:x"
A odgovor: "Gospodine, VAs auto je poslednji put u Nemackoj imao 150.000 km, osim toga havarisan je sa prednje strane... Zato vam ne radi klima i turbina." :|
A lik: " :shock: 150 hiljadaudaran...
..."
peer to peer programi, look it up on google ako te zanima
Ја учила на Самари. 8-)
Hteo sam da kažem da su meni jednom prilikom registracije panduri izlazili da sa nekim praškom i tečnošću provere da li su prekucavani brojevi i da su mi tad rekli da se ne poklapa snaga motora sa vozilima koje je te godine proizvodio Audi.
Tad sam saznao za tu foru sa carinom i pirezom o postarivanju auta i smanjenju njegove snage.
Panduri su mi tad rekli da mi oni zbog toga ne mogu ništa jer je to carinski prekršaj i nije u njihovoj nadležnosti.
znam takve slučajeve (slučajno imam kolegu koje se bavi autima) ...........
Ја учила на Самари. 8-)