pomoc prijatelja - NS foruma

Hteo sam da kažem da su meni jednom prilikom registracije panduri izlazili da sa nekim praškom i tečnošću provere da li su prekucavani brojevi i da su mi tad rekli da se ne poklapa snaga motora sa vozilima koje je te godine proizvodio Audi. :roll:
Tad sam saznao za tu foru sa carinom i pirezom o postarivanju auta i smanjenju njegove snage.
Panduri su mi tad rekli da mi oni zbog toga ne mogu ništa jer je to carinski prekršaj i nije u njihovoj nadležnosti.

Pa šta njih boli ... kolika je kubikaža i snaga...
Ako sumnjaju u to -> tehnički, katalog vozila proizvođača, to godište i vrlo lako utvrde.
Meni su greškom u saobraćajnu ukućali da je Pasat težak 1850 kg :shock: ni da je blindiran, i na prvom tehničkom posle toga su upisali katalošku težinu :!:

Znas ti kako je kada u Merceeds dodju likovi sa pricom: "Ej ja sam kupio ovaj auto ko nov! Presao samo 80.000 km, uvezen iz Nemacke....Nigde udaran. Sto se sada pokvario.:x"

A odgovor: "Gospodine, VAs auto je poslednji put u Nemackoj imao 150.000 km, osim toga havarisan je sa prednje strane... Zato vam ne radi klima i turbina." :|

A lik: " :shock: 150 hiljada :( udaran... :cry:..."

znam takve slučajeve (slučajno imam kolegu koje se bavi autima) ...........

Ја учила на Самари. 8-)

:) Bravo!

Hteo sam da kažem da su meni jednom prilikom registracije panduri izlazili da sa nekim praškom i tečnošću provere da li su prekucavani brojevi i da su mi tad rekli da se ne poklapa snaga motora sa vozilima koje je te godine proizvodio Audi. :roll:
Tad sam saznao za tu foru sa carinom i pirezom o postarivanju auta i smanjenju njegove snage.
Panduri su mi tad rekli da mi oni zbog toga ne mogu ništa jer je to carinski prekršaj i nije u njihovoj nadležnosti.

Pa sta nas onda smaras kada znas sta je... :)

Back