I ja razmishljam o farmaceutskoj..A gimnaziju nikad ne bi upisala jer smatram da posle njen nemam nishta ako ne zavrshim fakultet!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Pozdrav! Sad sam osmi razred i nisam 100% siguran koju skolu da upisem...Kazu da su gimnaziju najbolje, ali opet...Nisam siguran koju gimnaziju, posto imam 4 na umu: Devetu, Prvu, Trecu i Desetu, prirodne smerove...Za svaku sam cuo nekoliko dobrih i losih stvari... Ako ima neko da je zavrsio neku od ovih neka napise svoja iskustva jer ne zelim da se zeznem kao nekoliko mojih prijatelja...Takodje sam cuo da Zemunska nije losa, ali mi drugaricu napljuvala Zemunsku (sad je upisala prvu godinu prirodni smer)...
ja upisujem devetu drustveni smer bolje ti jeelektro tehnicar racunarskog smera....po meni....Bliži mi se srednja škola a ja neznam šta da upišem ! Ali odlučio sam da upišem elektro tehničar telekomunikacija ili elektro tehničar računarskog smjera.
Ne mogu da se odlučim između to dvoje.
Šta vi mislite ? Koja škola od ove dvije je bolja ? Šta da upišem ?![]()

Sad, zavisi šta "najlakša" znači... ja sam jednom bio na zameni u (tada najslabijoj) gimnaziji gde se nije ništa radilo i "mučilo", ali su i ocene bile 1,2,1,2... Ocenjivanje je išlo po zvaničnom pravilniku. Svi opušteno dođu, sede, belo gledaju, vrše fotosintezu pored prozora, ali je dnevnik izgledao kao listić za sportsku prognozu... U trećem razredu odeljenje pola veličine onog u prvom razredu... svi popadali... Koleginica mi se pohvalila da joj je jedna učenica dobila četvorku na kontrolnom.Što se tiče upisa u gimnaziju, mislim da je najbolje da se upiše neka najlakša, jer je obrazovanje u svim gimnazijama isto, i bolje da se čovek ne muči mnogo.![]()

Sad, zavisi šta "najlakša" znači... ja sam jednom bio na zameni u (tada najslabijoj) gimnaziji gde se nije ništa radilo i "mučilo", ali su i ocene bile 1,2,1,2... Ocenjivanje je išlo po zvaničnom pravilniku. Svi opušteno dođu, sede, belo gledaju, vrše fotosintezu pored prozora, ali je dnevnik izgledao kao listić za sportsku prognozu... U trećem razredu odeljenje pola veličine onog u prvom razredu... svi popadali... Koleginica mi se pohvalila da joj je jedna učenica dobila četvorku na kontrolnom.![]()
Pa nije imala, u to vreme. Kasnije sam sreo neke nove đake te škole (tada maturante) koji su sami rekli da se situacija znatno popravila od onoga što su oni slušali da je bilo pre nego što su se oni upisali (a oni su se tu upisali jer je bila najbliža gimnazija).to znaci da skola nema ugled!![]()
Pa nije imala, u to vreme. Kasnije sam sreo neke nove đake te škole (tada maturante) koji su sami rekli da se situacija znatno popravila od onoga što su oni slušali da je bilo pre nego što su se oni upisali (a oni su se tu upisali jer je bila najbliža gimnazija).
Sa druge strane ja sad mogu ponosno da kažem u koju sam školu išao kao đak jer sada ima vrlo visok prag poena za upis pa time i ugled, a u vreme kada sam se upisao smatrala se za kaubojsku gde se upisuje ko nema gde drugde. Mislim da sve to ide ciklično; kroz dvadesetak godina možda neka sada slaba škola izbije na vrh a ova padne.
vidir, nemaju sve skole taj problem, necu sad da nešto smaram ili potenciram kako je, inace moja srednja, deveta kao najbolja, ali brate, 50 godina ova skola ima ugled, cak i sada kada je u "krizi" pa je ne upisuju samo vukovci ova skola ima jedva primetnu konkurenciju, e sad, sta ce biti kroz 20 godina, niko ne zna..
ides u devetu?moyes da mi kazes nesto o njoj,bilo sta.cula sam da bi neka istoricarka mogla da mi bude razredna.....
evo ti linkovi pa pogledaj, a ako imas neko naknadrno pitanje, slobodno postavi, tu sam... razredna bi mogla da ti bude istoricarka, ali isto tako jedna zajebana filozofkinja... 

Koliko bodova treba za 9 ili za 1??
![]()

Odlican sam djak, prijemni mi nije problem, osim mozda matematike, ali vezbacu. Zanima me za koju gimnaziju je koliko bodova bio minimum za 96 generaciju. Najvise me zanimaju prva, treca, peta, sesta i cetranesta
I naravno ako je neko upisao (ili vec ide) u neku od pomenutih gimnazija da iznese utiske... Pozz
P. S. Valjda sam pogodila temu, bilo mi glupo da otvaram novu...Moj ti je predlog da upišeš onu koja ti je najbliža, samo nemoj Desetu jer ona ima samo opšti smer, a to ti je - ni na nebu, ni na zemlji.
Što se tiče Zemunske, ona ima mnogo profesora kao i svaka srednja škola, pa ako ti je neko pričao o njoj to znači da će tebe to isto da zadesi.
Zemunska ima razih profesora, ali meni se generalno čini da su jači profesori društvenih predmeta. Spremniji su, organizovaniji, zanimljiviji, požrtvovaniji ...
U poslednje vreme mislim da je Zemunska gimnazija tipična društvenjačka gimnazija, sudeći po mom iskustvu.
Iii šta si upisala?Pozdrav
Osmi sam razred i zelim da upisem gimnaziju, bilo koju u Beogradu - drustveno-jezicki smerOdlican sam djak, prijemni mi nije problem, osim mozda matematike, ali vezbacu. Zanima me za koju gimnaziju je koliko bodova bio minimum za 96 generaciju. Najvise me zanimaju prva, treca, peta, sesta i cetranesta
I naravno ako je neko upisao (ili vec ide) u neku od pomenutih gimnazija da iznese utiske... Pozz
P. S. Valjda sam pogodila temu, bilo mi glupo da otvaram novu...

Ako zelis Zemunsku, nikako ne upisuj drustveni smer, bolje ces proci na prirodnom. Mnogo su bolji profesori, koji znaju da objasnjavaju. Mozes da pogledas na njihovom sajtu koliko je bilo odlicnih prosle godine na drustvenom, a koliko na prirodnom smeru. Velika je razlika.. U jednom odeljenju prir smera ima barem 4 odlicnih, a ostalo sve vr dobri.. A u drustvenom..ne smem ni da kazem...