Tusenfryd
Poznat
- Poruka
- 7.674
Fizika se radi četiri godine zato što su fizičari imali jak lobi u komisiji, nema drugog razloga

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Fizika se radi četiri godine zato što su fizičari imali jak lobi u komisiji, nema drugog razloga
ne znam da li da upisem petu, prvu ili cetrnastu gimnaziju. sto vise vreme prolazi, to sam nesigurnija. pomagajte! recite mi sta znate o tim skolama, sta da radim???
Ja sam prošle godine imala istu dilemu i izabrala 14. gimnaziju kojom sam oduševljena /prirodni smer/.
Izvinite sto skrecem sa teme, ali interesuje me da li su knjige za opsti i drustveno-jezicki smer iste?
U prvoj godini.....?Izvinite sto skrecem sa teme, ali interesuje me da li su knjige za opsti i drustveno-jezicki smer iste?
Mislis,na ovaj sajt? http://www.upis.mp.gov.rs/Moram da pitam...Kad će nas ('95 godište) stave na one spiskove na sajtu ministarstva prosvete?XD
A hvala, samo da me ne pojede trema, srpski stvarno dobro znam (bio na republickom ove godine), a matis znam najbolje u odeljenju, ali pitanje je kako cu uraditi (desi mi se zaboravim minus ili ne procitam sta se trazi u zadatku(( )
Pa ja sam na 5-6 probnih imao 4x 20 i 2x19, ali opet ja bih bas voleo 100...
ljudi,da li neko planira da upise devetu?
da li ju je neko zavrsio,kakva iskustva ima,posto planiram da nju upisem