Pomoć pri upisu u škole

Izvinite sto skrecem sa teme, ali interesuje me da li su knjige za opsti i drustveno-jezicki smer iste?

Neke jesu, neke nisu, valjda ako je isti fond časova iz nekog predmeta onda jesu.
Koliko znam za biologiju, knjiga za opštu je nadgrađena knjiga za društveni smer, a knjiga za prirodni smer je nadgrađena knjiga za opšti (jer su ih isti ljudi pisali, samo su u ove veće knjige dodali još podataka i primera)
I naravno neke celine se rade na različitim godinama, npr. društveni ima ekologiju u drugoj godini a prirodni u četvrtoj.

Izvinite sto skrecem sa teme, ali interesuje me da li su knjige za opsti i drustveno-jezicki smer iste?
U prvoj godini.....?
Ako mislis na prvu godinu,razlikuje se samo hemija. ;)
Razlikuje se i strani jezik,zavisno kome je koji prvi,a kome drugi.Mada se knjige iz stranih jezika ne razlikuju po smeru,vec po profesoru.Profesori koriste razlicite knjige,a najcesce se one preko njih i nabavljaju. ;)

A hvala, samo da me ne pojede trema, srpski stvarno dobro znam (bio na republickom ove godine), a matis znam najbolje u odeljenju, ali pitanje je kako cu uraditi (desi mi se zaboravim minus ili ne procitam sta se trazi u zadatku :((( )

pa i meni je samo to frka, ja sam se ranijih godina bavio takmicenjima iz mate i srpskog, ove godine sam presao na druge jezike! :mrgreen:

Moj predlog ti je sledeci, posto imamo isti problem koji sam ja resio! :D

Posto imas one tri strane slobodne, na njima radi zadatke poput polinoma, algebre, stepena itd.. po 3 puta, ili dva, dok ne dobijes isto resenje i onda uporedis, imas 2 sata, tako da imas i dovoljno vremena, ja sam na probnom tako otkinuo imao sam 19, samo nisam znao jedan iz linearne...

Back