Pomoć pri upisu u škole

jel imate fizicko odmah posle casova, ili idete kuci, pa se vracate?
ja zivim na banovom brdu, pa mi to nije bas zgodno...

U moje vreme se išlo na fizičko u suprotnoj smeni. Znači ako ideš poslepodne u školu imaš fizičko dvaput nedeljno u osam? ujutru, a ako ideš prepodne, onda imaš od recimo 3 popodne?. Znam da meni isto nije bilo isplativo da idem kući i da se vraćam pa sam išao direktno tamo (nosio sam opremu u kesi).
Nije se išlo samo u sportski centar nego i na stadion (kad ne pada kiša) kako bi se trčalo.
Ali stvarno sam se nadao da su ta vremena škola bez fiskulturnih sala prošla

U moje vreme je ocena bila vezana za redovnost dolaženja. Dakle ko mnogo ne dolazi rizikuje da ima dvojku, što smanjuje prosek

Ne mogu sa sigurnoscu da tvrdim,ali mislim da to zavisi od fleksibilnosti profesora i same skole.Recimo u osnovnoj skoli nisam ni morao da dolazim na veronauku,dok u gimnaziji dobijam neopradavni za minimalno zakasnjenje.Dok u srednjoj fakticki i ne moram da dolazim na muzicko i likovno(ne upisuje),dok u osnovnoj nisam ni pomisljao na to.

Pozdrav! Sad sam osmi razred i nisam 100% siguran koju skolu da upisem...Kazu da su gimnaziju najbolje, ali opet...Nisam siguran koju gimnaziju, posto imam 4 na umu: Devetu, Prvu, Trecu i Desetu, prirodne smerove...Za svaku sam cuo nekoliko dobrih i losih stvari... Ako ima neko da je zavrsio neku od ovih neka napise svoja iskustva jer ne zelim da se zeznem kao nekoliko mojih prijatelja...Takodje sam cuo da Zemunska nije losa, ali mi drugaricu napljuvala Zemunsku (sad je upisala prvu godinu prirodni smer)...

Pozdrav! Sad sam osmi razred i nisam 100% siguran koju skolu da upisem...Kazu da su gimnaziju najbolje, ali opet...Nisam siguran koju gimnaziju, posto imam 4 na umu: Devetu, Prvu, Trecu i Desetu, prirodne smerove...Za svaku sam cuo nekoliko dobrih i losih stvari... Ako ima neko da je zavrsio neku od ovih neka napise svoja iskustva jer ne zelim da se zeznem kao nekoliko mojih prijatelja...Takodje sam cuo da Zemunska nije losa, ali mi drugaricu napljuvala Zemunsku (sad je upisala prvu godinu prirodni smer)...

Imaš posebne teme za svaku školu pa ih pažljivo iščitaj. Deseta za sada ima samo opšti smer (ne znam kada uvode ovo novo o zajedničkoj prvoj godini)

Imaš posebne teme za svaku školu pa ih pažljivo iščitaj. Deseta za sada ima samo opšti smer (ne znam kada uvode ovo novo o zajedničkoj prvoj godini)

Znam za Desetu ;)
Hvala na savetu, iscitao sam o svakoj od skola osim moje prve zelje-Devetoj.Tema je zapostavljena :eek: ... Ako ima neko da ju je zavrsio ili je trenutno pohadja neka prokomentarise ili ovde ili u temi za Devetu :))

Back