Imate li neku provjerenu formulu za šminkanje?
Koliko make-up dnevno koristite, i do koje granice idete u ekstravagantnom šminkanju, za posebne prilike?
Koji make-up koristite?
Postavite i sličice nekih dobrih kombinacija u šminkanju, nešto što vam se posebno sviđa...
Ja npr. svakodnevno koristim maskaru,kreon i neki sjaj za usne.
Bez šminke sam kao gola.
Naravno,volim nekad i odmoriti kožu,pa se po nekoliko dana uopšte ne šminkam.
Kreon koristim jer mi on nekako... definiše oči, često kažem da su mi oči bezbojne bez kreona i maskare.
Htjela bih nekad probati i vještačke trepavice.
Dakle, pišiteeee...
Pa...pre kad sam bila mladja nisam znala da se sminkam uopshte,a mladja mislim an do jedno godini,godinu ipo
sad znam,mada se ne sminkam. crna sam pa ne stavljam puder { iako bih mozda trebala,a ne samo korektor } ali bojim se da cu izgledati previshe crno onda i onda ne stavim,i trazim josh uvek neki dobar...
oooochi..ochi obozavam da naglasim,ja sam apsolutni zaludjenik za svim tim youtube clipovima sa '' arabian eye makeup tutorial ''..... a inspiracije za sminkanje..uglavnom dobijam iz nekih video spotova koji mi se svidjaju..vidim nachin na koji je nasminkana celebrity pa mi se dopadne,i obicno kad ukucash naziv tog spota i makeup pored izbaci ti.... npr dopalo mi se kako je nasminkana Beyonce u Video Phone pa zelim taj look....
to moze i za manje ochi...
moj savet je { ne znam koliko je dobar :lol; } ,bar ja tako radim,uzmem neku slavnu licnost za koju mislim da je slicna meni, ili mzoe i nekoliko,da kod njih nadjete neke karakteristike koje imate i vi { slichan ten,kosa ,ili oblik lica,ochi } pa gledam malo kod nje { ili njih,ta moja skupina } i ako vidim neshto pomislim '' hmm,ovo bi meni mozda dobro stajalo,ajde da probam itd.. } ne mislim opsesivno samo njih da gledate,da me neko en shvati povrshno,vec ponekad,mozd au nedostatku inspiracije,da pogleda malo..
volim,shta ja znam,nashla sam jendu predivnu,predivnu olovku za ochi,crnu,sa svetlucavim sjajem,srebrnim,prelepo je,i stvarno se te srebrne shljokice vide, i izvuchem oci,podebljam i dole, pa stavim crnu senku,pa maskaru,zapravo,prvo crnu senku natrpam pa ionda izvuchem ochi tom olovkom sa srebrnim malim shljokicama, pa na kraju maskara...mogla bih ja da eksperimentishem, sa svime i svachim,ali ruku na srce najvishe volim tako crne ochi

i bash dramatichno da budu i za dan,ja tako isto sminkam,ochi uvek dramaticno,ostalo nishta...na usne stavim neki sjaj boje peska, nude colour...mada,primetila sam { iako ne stavljam skoro nikad } da mi lepo stoje neke dramatichne boje na usnama,mozda jednom probam.....
takodje volim da menjam i sa nekim srebrnim senkama, moonlight efekat.... videla sam u Liliju neki predivan komplet senki,ali zaista lepe boje,kada kupim postovacu tu sliku