pomoc pri izboru restorana

pa ovi jeftini nemaju para za reklame :), reklama im je cena
( mada Idila bas i nije Idilicna, ali ako odes da se naklopas i onako opusteno- to je to)
Imas i Romansu kod kafane" kuglana" :) ako jos radi? jela sa rostilja, a valjda maju jos po nesto ali su postene porcije ( isto je jedan od povoljnijih)
Sarajevski cevap u Temerinskoj, za onako na brzinu i na tanjiru- posteno.

Što bi rekao naš drugar : FAK JEA :lol:
Romansa ???
Auuuu kakav roštilj.
Nit ružnije kafane spolja, nit bolje klope i nižih cena...
Svinjska rebarca .... EXTRA !

Откуд вама уопште пара за ресторане, ако смем да питам? Ти студираш, а он?
Pa ona studira, a on radi i izdrzava je... :lol: JA sam cuo da on radi dva posla, danju na gradjevini, a nocu u nekom kaficu :lol:
Volim ovog čoveka !!! :lol:
Lakonci su male bebe, spram njega, u BEZBOLNOM saopštavanju i najstrašnije istine, u 2 - 3 reči !!! :-D

Kakav je Arhiv? Zna li neko?
nije lose,ako volis nesto neobicniju klopu.meni su bile super salatice koje dobijes u drvenim casicama.tipa,pileca,sa tunjevinom...valjda ih je bilo pet ili sest.ne mogu da se setim,ali ako volis da probas od svega po malo to je super.oni su poznati po corbi od pecuraka koju sluze u lepinji.to nije nista narocito,jer to je obicna lepinja iz pekare,u nju sipaju corbu.

ajmo malo da podignemo temu , gde se trenutno najbolje jede "napolju " u gradu , mislim na tradicionalnu kuhinju(a moze i ostale ) ,znaci mesina i to ? koliko znam Balkan je jos uvek zatovren ,Frajla vise nije ko sto je bila :( sta jos preostaje na repertoaru ? :D

Treba mi preporuka za neki restoran italijanske kuhinje... Naime, dolazi mi krajem sledece nedelje neko drustvo pa bih ih izveo u neki dobar restoran gde su cene normalne... Na pamet mi je pala Lanterna (gde inace cesto jedem jer su jako dobri i povoljni) ali mi je jedan drug preporucio Pomodoro Rosso i Terasu na tvrdjavi... Jel neko bio u tim restoranima? Kakva je tamo klopa i kakve su cene?

Pomodoro Rosso je odlican , drze vrhunski kvalitet jos od osnivanja do danas i po meni je najbolji italijanski restoran u gradu , mada u ovim Batovim gore na Djavi nisam nikad jeo , tako da nemam pojma
jedino sto znam da su cene solidno visoke u oba

Back