DOC HOLLIDAY
Legenda
- Poruka
- 73.855
Alaska barka nije loša, mada, "pileći paketić" na salašu 137 preporučujem.![]()
![]()
eeeeeeeeeeee
ovih salaša ko pečuraka posle kiše
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Alaska barka nije loša, mada, "pileći paketić" na salašu 137 preporučujem.![]()
![]()
hm,u dva andjela je lepo!valjda sam potrefila ime restorana![]()
Polovinom oktobra 2009. godine otvoren je prvi ruski restoran - Rubljovka u Novom Sadu. Nalazi se na Telepu, ul. Petefi Sandora 30. Hrana je odlicna, kao i ambijent. Za vikend tamburasi... Probajte!
Molim vas za sto hitnije savet! Treba da izvedem devojku na neku romanticnu veceru, sutra nam je 2 godine. Dajte mi neki predlog, neki romantican restoran, imam jos samo 24 casa!!!![]()
Molim vas za sto hitnije savet! Treba da izvedem devojku na neku romanticnu veceru, sutra nam je 2 godine. Dajte mi neki predlog, neki romantican restoran, imam jos samo 24 casa!!!![]()
Najbolja klopa je u Meditreaneu, nema sanse da se setim imena ulice, al u centru grada je. Malko je skupo, al kolicina hrane koju dobijes, kao i kvalitet sasvim opravdava cenu.
Evo ukratko, bio sam prosle nedelje sa drustvom, ja sam jeo Pilece belo meso na rostilju, u tanjir ti stave dva velika parceta belog mesa preko kog imas sunku i topljeni sir, jedno 200gr pirinca sa pecurkama, pomfrit i jos salatu. I to je nekih 830dinara....
Nas cetvoro je islo i cena je bila oko 3500dinara. Sa picem naravno. Drug je jeo lazanje, jedan neki grcki specijalitet a treci neko jelo sa sosom od sira i jos nekih stvari.
Ako ikada odete necete zazaliti. I obavezno uzmite male hlebice. Mislimda su oko 60dinara al su fenomenali...
ajmo ljudi,gde smo zapeli/jel valja klopa u marini?
e vidi ti odgovorio,a ja izbrisala pitanje.Svi kažu da je OK. Nisam bio u gradu u Marini. Bio sam u Futogu u dve svadbe i bogme extra!
Ako su iste i ako drže iste kvalitete, onda je i ova u gradu prva liga!
(sad kad si rekla roštilj, meni u glavi pečenje, setih se restorana Trojka iza sajma... Kol'ko smo jagnjetine tad stukli... To je bio zločin protiv jaganjaca)...![]()
na tvrdjaviNa koji restoran "terasa" mislis?Ja cesto idem u "Alasku Barku/Terasu" na ostrvu i mogu ti reci da im je hrana izvrsna,a porcije obilne-da puknes...
Na koji restoran "terasa" mislis?Ja cesto idem u "Alasku Barku/Terasu" na ostrvu i mogu ti reci da im je hrana izvrsna,a porcije obilne-da puknes...
Ko se radi ne boji se gladiVidi ti buržuja sa Deteline .![]()