pomoc pri izboru restorana

Najbolja klopa je u Meditreaneu, nema sanse da se setim imena ulice, al u centru grada je. Malko je skupo, al kolicina hrane koju dobijes, kao i kvalitet sasvim opravdava cenu.
Evo ukratko, bio sam prosle nedelje sa drustvom, ja sam jeo Pilece belo meso na rostilju, u tanjir ti stave dva velika parceta belog mesa preko kog imas sunku i topljeni sir, jedno 200gr pirinca sa pecurkama, pomfrit i jos salatu. I to je nekih 830dinara....

Nas cetvoro je islo i cena je bila oko 3500dinara. Sa picem naravno. Drug je jeo lazanje, jedan neki grcki specijalitet a treci neko jelo sa sosom od sira i jos nekih stvari.

Ako ikada odete necete zazaliti. I obavezno uzmite male hlebice. Mislimda su oko 60dinara al su fenomenali...

Najbolja klopa je u Meditreaneu, nema sanse da se setim imena ulice, al u centru grada je. Malko je skupo, al kolicina hrane koju dobijes, kao i kvalitet sasvim opravdava cenu.
Evo ukratko, bio sam prosle nedelje sa drustvom, ja sam jeo Pilece belo meso na rostilju, u tanjir ti stave dva velika parceta belog mesa preko kog imas sunku i topljeni sir, jedno 200gr pirinca sa pecurkama, pomfrit i jos salatu. I to je nekih 830dinara....

Nas cetvoro je islo i cena je bila oko 3500dinara. Sa picem naravno. Drug je jeo lazanje, jedan neki grcki specijalitet a treci neko jelo sa sosom od sira i jos nekih stvari.

Ako ikada odete necete zazaliti. I obavezno uzmite male hlebice. Mislimda su oko 60dinara al su fenomenali...

Meni posla voda na usta....Cim dodjem u Srbiju idem u taj Mediteraneo...

Ako hocete tradicionalu kuhinju i ambijent , ali u naboljem smislu te reci , uz fenomalanu hranu , preporucujem "Davna vremena " , u "Kineskoj cetvrti" na Limanu 3 , u onom redu gde su Route 66 i RST , poslednji lokal iz pravca mosta Slobode prema studenskim domovima ... a sto se tice egzoticnijih mesta nemam pojma , mozda 2 stapica , Pomodoro Rosso i noviji restoran Zak u Safarikovoj 6 koji je verovatno bas ono sto trazis neobican , vrhunska kuhinja i ambijent , samo stonije bas jeftino , kao i ova druga dva pre njega nabrojana .

ajmo ljudi,gde smo zapeli/jel valja klopa u marini?

Svi kažu da je OK. Nisam bio u gradu u Marini. Bio sam u Futogu u dve svadbe i bogme extra!
Ako su iste i ako drže iste kvalitete, onda je i ova u gradu prva liga!

(sad kad si rekla roštilj, meni u glavi pečenje, setih se restorana Trojka iza sajma... Kol'ko smo jagnjetine tad stukli... To je bio zločin protiv jaganjaca)... :mrgreen:

Svi kažu da je OK. Nisam bio u gradu u Marini. Bio sam u Futogu u dve svadbe i bogme extra!
Ako su iste i ako drže iste kvalitete, onda je i ova u gradu prva liga!

(sad kad si rekla roštilj, meni u glavi pečenje, setih se restorana Trojka iza sajma... Kol'ko smo jagnjetine tad stukli... To je bio zločin protiv jaganjaca)... :mrgreen:
e vidi ti odgovorio,a ja izbrisala pitanje.
u medjuvremenu sam se setila terase na tvrdjavi,pa reko da ne gnjavim ljude.
ali hvala :)

samo da vam kazem da hrana bas i nije nesto u restoranu terasa,
porcije jesu obilne,ali rizoto nikakav,kinesko,piletina sa kikirikijem nikakvo,salata od kupusa slatkog,vec kisi,posto stoji verovatno od juce
dimljena rebra su super i pice su dobre.
eto,ako nekom pomogne

Back