Pomereni parametri....

Hm...:aha:...da, ja mu dodjem mladji pescani sat...ono 92-61-93, mada su to zimske merke...leti dodje manje...valjda necu biti kao ovaj pescani sat kada omatorim...ajojz:cry:...iako sam svesna da moja gradja mora da se odrzava dosta kako bi bila zategnuta jer bih inace delovala kao visoko, razvejano jedro bljak...samo mi je sada lakse sto su mi noge iste ali iste kao kod Docten Kros, mnogo sam se ismejala, prosto mi je krivo sto nije zatvoren forum pa da vam stavim sliku...mozda je i ona potrosila mladost na trcanje...ne moze se biti bez misica kada se toliko trci, razvije se i list i butina...mada se ja ne bunim...voLem da trcim...noge neka idu u persun:zplez:

e'o, gledam taj pjescani sat.... i na slici je ravna zena bez proporcija z:hm: nesto kao limenka
jednake sirine preko stomaka, dupeta i sisaH

coke_can.gif
vs
hourglass-60-minute-sand-timer.jpg

...OK...Na fotografiji je zena koja ima izvestan visak kilograma, ali ne bih rekla da nema definiciju - Cigla ili Pehar vise deluju 'kockasto' i nedefinisano...Mozda nije najsrecniji izbor, ali nije poenta staviti fotografiju Pamele Anderson kao primer, pa cak ni izuzetno lepo gradjene devojke koju si ti postavila stranicu ranije, vec ilustrovati upravo na zenama koje srecemo u svakodnevnom zivotu, ne na naslovnicama, tipove zenske gradje i pribliziti realnu sliku stvarnosti zenama, posebno mladjim, kojih je i na ovoj temi najvise...Poruka je - upoznajte, volite, prihvatite svoje telo i naucite kako da istaknete ono najlepse na njemu, jer savrsenstva ne postoje...(digested psihologija, pomalo jeftina, ali po svemu sudeci, nije na odmet)...

This **** is good:eek:z:)z:)z:)
tsk, tsk, tsk... toliko godina, toliko malo iskustva :zplez:
...OK...Na fotografiji je zena koja ima izvestan visak kilograma, ali ne bih rekla da nema definiciju - Cigla ili Pehar vise deluju 'kockasto' i nedefinisano...Mozda nije najsrecniji izbor, ali nije poenta staviti fotografiju Pamele Anderson kao primer, pa cak ni izuzetno lepo gradjene devojke koju si ti postavila stranicu ranije, vec ilustrovati upravo na zenama koje srecemo u svakodnevnom zivotu, ne na naslovnicama, tipove zenske gradje i pribliziti realnu sliku stvarnosti zenama, posebno mladjim, kojih je i na ovoj temi najvise...Poruka je - upoznajte, volite, prihvatite svoje telo i naucite kako da istaknete ono najlepse na njemu, jer savrsenstva ne postoje...(digested psihologija, pomalo jeftina, ali po svemu sudeci, nije na odmet)...
tesko je pronaci sredinu... izmedju "izuzetno lijepo gradjene djevojke" i ovih sa kataloga tipa tijela, meni ni jedni ni drugi nisu prosjek
a rodjena sam i odrasla na moru tj nagledala se svakakvih tijela za citav zivot :lol:
tako da bih se ogranicila na ono babino, neka si ti ziva i zdrava
sa akcentom i na zdrava i ziva

To se popularnije zove kruška :)

...Postoji i Kruska u klasifikaciji tipova - Vaza je visa, izduzenija, 'vizljastija' i proporcionalnijeg gornjeg i donjeg dela tela od Kruske, manje zadnjice, uzih bokova (bez 'jahacih pantalona') i vecih grudi - zapravo izduzenija verzija Pescanog sata, sa manje naglasenim oblinama i prelazom izmedju grudi, kukova i struka...Violoncelo je, pak, krupnija verzija Pescanog sata, naglasenih zenskih atributa, nesto duzeg torza/struka i samim tim blazih prelaza izmedju grudi, kukova i struka...Kruska je najsitniji, najnizi tip zene od pomenuta tri, naglasene disproporcije izmedju gorneg i donjeg dela tela i najtanjim strukom (male grudi, uzan grudni kos, tanak struk i naglasena zadnjica i kukovi, sa cestim 'jahacim pantalonama'...Noge mogu i ne moraju biti jace, ali su po pravilu krace u odnosu na torzo...)...;)

kako bre kruska?sa onim grudima?
onim prije... ili poslije? z:mrgreen:

salma-b-2.jpg
salmahayek.jpg

salma-hayek-nose-job.jpg

elem, kod nje mi se svidja sto je samo prepravila dvije stvari i stala tu, niti se navukla na prepravljanje kao neki, niti folira da je skroz prirodna
i to je plus, iz mog ugla, konacno neko normalan u holivudu
Nije nego ne volim mjuz baš mnogo pa ih i ne pratim...Ne mačuj se s mojim muzičkim,i drugim iskustvomz;)z:pz:pz:p
ju! :rumenka:

elem, kod nje mi se svidja sto je samo prepravila dvije stvari i stala tu, niti se navukla na prepravljanje kao neki, niti folira da je skroz prirodna

Upravo se o tome i radi, nije prepravila dve stvari vec gomilu ali priznaje dve, samo je nos dva puta sredjivala koliko vidim, prvi put u gimaziji jer je bilo i vise nego vidljivo drugi put evo na ovim tvojim slikama, negde je siri a negde uzi...ima mnogo normalnih u Holivudu koji nisu imali nijednu operaciju...pa eto...ali to je druga tema a ne ova...

U pravu si, Meksikanci nisu lepi ljudi...moze da se izvuce poneko jer je to ipak zemlja od 80 miliona dusa...neko se lepo slika ali u kompletu, ono na na prvu loptu ne mogu se meriti sa drugima...i Longorija ima nesto oko 150cm...

Upravo se o tome i radi, nije prepravila dve stvari vec gomilu ali priznaje dve, samo je nos dva puta sredjivala koliko vidim, prvi put u gimaziji jer je bilo i vise nego vidljivo drugi put evo na ovim tvojim slikama, negde je siri a negde uzi...ima mnogo normalnih u Holivudu koji nisu imali nijednu operaciju...pa eto...ali to je druga tema a ne ova...

U pravu si, Meksikanci nisu lepi ljudi...moze da se izvuce poneko jer je to ipak zemlja od 80 miliona dusa...neko se lepo slika ali u kompletu, ono na na prvu loptu ne mogu se meriti sa drugima...i Longorija ima nesto oko 150cm...
pa gledaj, jedina razlika izmedju njih i prosjecne zene je u tome sto prosjecna zena ne moze da si priusti estetski zahvat
nego je ogranicena
ne kremice za xy sastojaka za uklanjanje/punjenje/kamufliranje bora, pustanje kose da sakrije klempave usi ili drzanje usta zatvorenih radi zuba etc.
a onda kritikuje one koji si to mogu priustiti

ne bih igrala na moralisanje kod te teme

pa gledaj, jedina razlika izmedju njih i prosjecne zene je u tome sto prosjecna zena ne moze da si priusti estetski zahvat
nego je ogranicena
ne kremice za xy sastojaka za uklanjanje/punjenje/kamufliranje bora, pustanje kose da sakrije klempave usi ili drzanje usta zatvorenih radi zuba etc.
a onda kritikuje one koji si to mogu priustiti

ne bih igrala na moralisanje kod te teme

Mozda ponekom i ne treba...mogla bi da uzmes i tu opciju u obzir...neko nema sta da prekriva a i ako ima bas ga briga da to radi...:cao:

Back