baby jane
Buduća legenda
- Poruka
- 44.496
kako da se pronađem među ovih 12 tipova žena
?
?Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
?
...a opet nije.... bem mu misa... dilema

mozda ima vise od 12 tipova...mene nema nigde..ili ja neznam da se pronadjem![]()

kako onda da se prepoznamo na tabeli?djevojke sa krstarice nisu kao obicne rl djevojkekako onda da se prepoznamo na tabeli?
Ja se dvoumim izmedju pescanog sata i violoncela. Dodje mu na isto...a opet nije.... bem mu misa... dilema

mozda sa nekih dvadeset pet kila vise, petnaestak centimetara vise... ovako, nema me![]()

ja se dvoumim između kruške i vaze...![]()

dobro...ovde su ipak žene u godinama na slikama...![]()

''Oće odmah i oće sve''da cekamo da dodjemo u godine da se prepoznamo u tipu? i to samo pod uslovom da se uz to i udebljamo?
ako su to uslovi,
mene stvarno ne zanima![]()

...Kruska je najcesce nizeg rasta i naglasenijeg donjeg dela tela (kukovi i noge), uzih ramena i manjih grudi od Vaze, koja je izduzenija, duzih, vitkijih nogu, uzih kukova, manje zadnjice i nesto vecih grudi - proporcionalnijeg gornjeg i donjeg dela tela...Kruska ima uzi struk od Vaze...![]()
...al imam uži struk nego žena vaza

...Ne bih se slozila - poslednje tri zene su veoma mlade, na primer...![]()

pa da cekamo ako dodjemo u godine da se prepoznamo u tipu? i to samo pod uslovom da se uz to i udebljamo?
ako su to uslovi,
mene stvarno ne zanima![]()
e pa to...nisam niska,ni zdepasta,imam duže noge od žene kruške i veće grudi...al imam uži struk nego žena vaza
znači, kombinacija...![]()

...Salma Hayek je tipicna Kruska, na primer...Vecina tkzv. 'dzepnih venera' su Pescani sat (uzan struk, proporcionalno naglasene grudi i kukovi, odnosno zenski atributi)...U pitanju su proporcije i oblik tela, bez obzira na tezinu ili godine...![]()
?e'o, gledam taj pjescani sat.... i na slici je ravna zena bez proporcija...Salma Hayek je tipicna Kruska, na primer...Vecina tkzv. 'dzepnih venera' su Pescani sat (uzan struk, proporcionalno naglasene grudi i kukovi, odnosno zenski atributi)...U pitanju su proporcije i oblik tela, bez obzira na tezinu ili godine...![]()
nesto kao limenka
...Da, mnoge ce se pronaci kao kombinacija dva ili vise tipova, iako nas u odredjeni tip svrstava najveci broj karakteristika koje kod sebe pronadjemo a pripadaju upravo njemu...(Npr. 4 karakteristike Vaze i 1 Kruske)......I sama pripadam kombinaciji tipova...
![]()
...sa uzanim strukom...