Pomereni parametri....

Ja se dvoumim izmedju pescanog sata i violoncela. Dodje mu na isto :think:...a opet nije.... bem mu misa... dilema

...Violoncelo je visi, krupniji tip pescanog sata, naglasenijih zenskih atributa (posebno butina, zadnjice i grudi) i nesto blazeg prelaza izmedju kukova, grudi i struka (manja razlika u obimu)...Vaza je takodje modifikovan pescani sat, nesto izduzenija, vretenastija varijanta, duzih nogu, manje izrazenih oblina (manje grudi i zadnjica) i blazeg prelaza izmedju grudi, kukova i struka... ;)

...Kruska je najcesce nizeg rasta i naglasenijeg donjeg dela tela (kukovi i noge), uzih ramena i manjih grudi od Vaze, koja je izduzenija, duzih, vitkijih nogu, uzih kukova, manje zadnjice i nesto vecih grudi - proporcionalnijeg gornjeg i donjeg dela tela...Kruska ima uzi struk od Vaze... :)

e pa to...nisam niska,ni zdepasta,imam duže noge od žene kruške i veće grudiz:lol:...al imam uži struk nego žena vaza:mrgreen:

znači, kombinacija...z;)

razijavelikkkkkkkal.jpg

pa da cekamo ako dodjemo u godine da se prepoznamo u tipu? i to samo pod uslovom da se uz to i udebljamo? :(
ako su to uslovi,
mene stvarno ne zanima :zplez:

...Salma Hayek je tipicna Kruska, na primer...Vecina tkzv. 'dzepnih venera' su Pescani sat (uzan struk, proporcionalno naglasene grudi i kukovi, odnosno zenski atributi)...U pitanju su proporcije i oblik tela, bez obzira na tezinu ili godine... ;)

e pa to...nisam niska,ni zdepasta,imam duže noge od žene kruške i veće grudiz:lol:...al imam uži struk nego žena vaza:mrgreen:

znači, kombinacija...z;)

...Da, mnoge ce se pronaci kao kombinacija dva ili vise tipova, iako nas u odredjeni tip svrstava najveci broj karakteristika koje kod sebe pronadjemo a pripadaju upravo njemu...(Npr. 4 karakteristike Vaze i 1 Kruske)...;)...I sama pripadam kombinaciji tipova...:)

...Salma Hayek je tipicna Kruska, na primer...Vecina tkzv. 'dzepnih venera' su Pescani sat (uzan struk, proporcionalno naglasene grudi i kukovi, odnosno zenski atributi)...U pitanju su proporcije i oblik tela, bez obzira na tezinu ili godine... ;)
e'o, gledam taj pjescani sat.... i na slici je ravna zena bez proporcija z:hm: nesto kao limenka
jednake sirine preko stomaka, dupeta i sisaH

coke_can.gif
vs
hourglass-60-minute-sand-timer.jpg

Back