Pomaganje roditeljima?!

moje drugarice mi kazu da nikad nisu nesto opeglali, da nisu oprali sude, rasirili ves, usisali...
naravno, to su nesposobni kreteni koji misle da ce roditelji za njih rintati citavog zivota...
ja im to kazem i u lice...
oni su sad cool ako nista ne rade, nego samo gledaju tv i sjede za komp...
to je meni odvratno..
narocito kad djevojke nista ne rade..
e to je stvarno divota vidjeti...
e blago njihovim roditeljima kakve nesposobnjakovice imaju za djecu...

boze, a ja mislila da jedina imam problem kada pricam sa drugaricama o tome, pa se, budala, nerviram...

valjda treba da shvatim...blabla...kako ima razlicitih ljudi, koji vode razlicit stil zivota...

npr.nije da se hvalim, ali znam i da skuvam ponesto
i to vrlo dobro
naravno, to ne radim cesto...vec kada nema nikoga kod kuce, ili moji nikako ne mogu da stignu

:)

znam i ja da kuvam...
dosta toga...:D
stvarno, blago mojoj porodici...
al' zato, sta god da im trazim, a da je to u granicama normale, oni ce mi dozvoliti, sve na racun toga...

al' stvarno je bruka, neke djevojke, nisu nikad sude oprale, niti opeglale nesto, kako one misle, ko ce im raditi to kad se udaju... e pa svasta...

a ja nikad sudove retko kad perem(citaj:jednom u 3 meseca)..........nem pojma zashto,al meni je to strashno odvratno....uh,onako masno:stink:
Hehe, ja baš volim da perem suđe... :)
I ja mrzim snobove... :confused:
Pa dobro, cura nije kriva što roditelji imaju dobru platu. :)
E sad, dok si mali, onda zavisi od roditelja, ali kasnije možda počneš i sam da se zapitaš. Moja cimerka, na primer, poprilčno je lovarna, ima neke snobovske crte koje prosto ne mogu da te nerviraju nego da ti budu simpatične zato što je cura inače super i ne beži ni od kakvog posla. Na primer, kuva mi... :mrgreen:

Hehe, ja baš volim da perem suđe... :)

Pa dobro, cura nije kriva što roditelji imaju dobru platu. :)
E sad, dok si mali, onda zavisi od roditelja, ali kasnije možda počneš i sam da se zapitaš. Moja cimerka, na primer, poprilčno je lovarna, ima neke snobovske crte koje prosto ne mogu da te nerviraju nego da ti budu simpatične zato što je cura inače super i ne beži ni od kakvog posla. Na primer, kuva mi... :mrgreen:

Cim kuva super je, a? :lol: :D

ja imam drugaricu koja ima pre pre pre mnogo para ali je bas extra ovako i cisti po kuci i sve obavlja kao i druga deca sasvim je normalna......

ne vidim zasto bi neko ko ima para trebao da bude nenormalan???:dontunderstand:

mada zasvaku je pohvalu to sto ona i radi nesto po kuci posto imam drugarice koje ni prasinu obrisat ne umiju, zato sto imaju osobe koje su placene za to...:thumbdown:........al uvijek ce imat nekog to da radi tako da i ne vidim potrebu da to nauce....ex, blago njima:sad2:

mada zasvaku je pohvalu to sto ona i radi nesto po kuci posto imam drugarice koje ni prasinu obrisat ne umiju, zato sto imaju osobe koje su placene za to...:thumbdown:........al uvijek ce imat nekog to da radi tako da i ne vidim potrebu da to nauce....ex, blago njima:sad2:

zato sto tako obicno jeste...ne ponasa se kao neke npr "ja imam sluzavku necu nisa da radim carica sam" itd

Cim kuva super je, a? :lol: :D
:mrgreen:
Ma stvarno je super. Ne bih prešla da živim s njom da nije.

Neće uvek biti nekog da radi to umesto njih i naravno da postoji potreba da nauče.
Jer, mama i tata će jednog dana otići u penziju, a ako se one ne osposobe da rade jednako dobro i dignu sve četiri u vazduh kad dođu kući - ručak će neko morati da spremi.

Ja sam musko i moram dosta toga da radim po kuci ali mi pranje sudova nije problem jer imamo masinu XP. Ja inace mrzim bilo sta vezano za prljavstinu i perem samo kad moram. Usisavanje i peglanje i nije neki problem. Ja sam 13 samo da znate. Imam polensku alergiju pa neradim nista u basti. Ja se slazem da su ciscenje i kuvanje zenski poslovi osim ako zivis sam. Tako je bilo od prvog coveka i tako je sada i u mnogo razvijenijim zemljama. Zene prave haos od kulture koju smo mi muski zasnovali na pivu i tv-u.
Znate zasto je NASA poslala zenu u svemir?
Zato sto masina za sudove i masina za pranje vesa zauzimaju mnogo vise prostora.

Back