Minnie'95
Ističe se
- Poruka
- 2.976
U prodavnicu redovno idem, operem ponekad sudove, krevete namestim, ne usisavam, jer se kao kad god ja usisavam usisivac pokvari
a na prasinu sam alergicna... Drugi poslovi u kuci i ne postoje...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ma kakvo pomaganje roditeljima ja imam SLUZAVKU ona svaki dan cisti pere moja majka samo ide kod pedikire manikire i jedino sto zaista zna jeste da radi svoj posao(anesteziolog je)a za tatu ni govora on nikad i nije kod kuce i njega samo zanima posao(urolog)a dzeparam mi daju svaki dan,mislim rodjena sam u zlatnoj kolevci,samo sto mi smeta imam sestru bliznakinju ali ne licimo tooooooooooooooooo:super
U prodavnicu redovno idem, operem ponekad sudove, krevete namestim, ne usisavam, jer se kao kad god ja usisavam usisivac pokvari![]()
a na prasinu sam alergicna... Drugi poslovi u kuci i ne postoje...
ja sam roditeljima pomagala da isprazne novcanik,dok me nisu izbacili iz kuce
ja se iskreno nadam................svejedno,ako se ne zajebava,ondak stvaaaaaaarno!!!!!!!!!mrzim snobove........i zar neko moze da bude toliko nadmen da nekog naziva slugom!?fino je to,mama doktor,tata doktor,nemaju vremena da srede kucu(a i zashto bi,ocigledno su puni para),pa fino plate zenu......nije to nishta loshe,svi bi ljudi voleli da imaju takav zivot!
od moje sestre decko(bivsi) ima kevu koja radi kao "kucna pomocnica" i prima platu vecu nego Monikini mama i tata skorom zajedno...zato sto je radila kod predsednika....
i da kazem da je puna para...![]()
ma kakvo pomaganje roditeljima ja imam sluzavku ona svaki dan cisti pere moja majka samo ide kod pedikire manikire i jedino sto zaista zna jeste da radi svoj posao(anesteziolog je)a za tatu ni govora on nikad i nije kod kuce i njega samo zanima posao(urolog)a dzeparam mi daju svaki dan,mislim rodjena sam u zlatnoj kolevci,samo sto mi smeta imam sestru bliznakinju ali ne licimo tooooooooooooooooo:super
kakvi......snobovi?!
mislim i ja bih volela da mi sve sazvacu, da mi stavljaju hranu u usta, da nista ne radim, da se ponasam k'o jedno obicno crevo(izvinjavam se, udje na jednu stranu, na drugu stranu izadje, ako znate na sta mislim)
ma biljka....e to
ali ja mogu da biram...da budem takva ili...
krajnje mi je imbecilski da pustim "mamicu i taticu" da sve sami rade, ako nista makar zbog postovanja prema njima, jer sam ja, boze moj, mamina i tatina kcerkica.
znaci, hvala Bogu, sposobna sam i zdrava, i veoma spretna, da radim sve...
moja sestra i ja delimo poslove sa mamom i tatom....znaci operem sudje, usisam, sredim moju sobicu, sestra svoju, u prodavnicu ko stigne, pruzim ves...ma sta god.
izmedju ostalog, ovo sve doprinosi tome sto sa svojim roditeljima imam odlican odnos
MNOGE moje drugarice ne rade ama bas nista po kuci vec samo blenu u TV...a ja mogu i da zavrsim svoje obaveze(pored skole), da imam vremena za svoj hobi, i da izadjem...
kada ih pitam sta radite...one mi kazu da se smaraju...pa kako i ne bi...
jee, najgore je smarati se![]()