Pomaganje roditeljima?!

pomazem tako sto sredjujem svoju sobu:heart:, odem do prodavnice i tako to. roditelji me stalno kritikuju kako sam mnogo lenja i kako nikad nisam kuci. ja stvarno sad ne mogu rintam po kuci!!! jednput me je zena koja dolazi jednom mesecno da bi kolko toliko kuca bila lepa rekla(romske nacionalnosti) : jel mozes da mi pomognes u pranju terase?, da ne bi ispala nekulturna pristala sam. uzela sam crevo u ruke i nisam oprala nego sam sve nakvasila fotelje koje stoje na terasi. kad je zena videla pala je u nesvest, a roditelji su se drali njoj, ne meni.:heart:

Ja sam bas bas lenja...Soba mi je uglavnom u neredu, moja mama izlazi po hleb i namirnice, usisava.....Mada moram i ja ponekad da se ubacim, zalosno je...:roll: Mada se uglavnom vucem po kuci....:whistling:
Jedino sto non-stop radim jeste to sto odrzavam kavez moje papagajke i sto hranim nju i macu.....!!!!

ja sam fala Bogu vredna samo kad sam primorana-e'o do malo pre sam teglila neki krevet iz moje sobe(na spratu)i sto(sa potkrovlja)u prizemlje-za dobrobit nacije,oke.....famelije.......zamal' bruh da dobijem..........cak sam i usisala i paucinu obrisala

1. Svaki dan po nekolika puta do prodavnice..
2. Spremam moju sobu, a i sobu moje braće... Ništa mi mrznije nego kad vidim njih da spremaju sobu..
3. Često spremam ručak..
4. Usisavam kad imam vremena..
5. Smeće - obavezno..
6. Sude - mašina me odmijenjuje:lol:
7. Širim veš...
8. Peglam..
9. Auto perem..
10. Vozač sam..:D (to mi je najmilije)
Sve živo u prevodu..
E blago mojoj porodici kad imaju mene..:lol:

pomazem tako sto sredjujem svoju sobu:heart:, odem do prodavnice i tako to. roditelji me stalno kritikuju kako sam mnogo lenja i kako nikad nisam kuci. ja stvarno sad ne mogu rintam po kuci!!! jednput me je zena koja dolazi jednom mesecno da bi kolko toliko kuca bila lepa rekla(romske nacionalnosti) : jel mozes da mi pomognes u pranju terase?, da ne bi ispala nekulturna pristala sam. uzela sam crevo u ruke i nisam oprala nego sam sve nakvasila fotelje koje stoje na terasi. kad je zena videla pala je u nesvest, a roditelji su se drali njoj, ne meni.:heart:
zashto ljudi to naglashavaju... :dash:

1. Svaki dan po nekolika puta do prodavnice..
2. Spremam moju sobu, a i sobu moje braće... Ništa mi mrznije nego kad vidim njih da spremaju sobu..
3. Često spremam ručak..
4. Usisavam kad imam vremena..
5. Smeće - obavezno..
6. Sude - mašina me odmijenjuje:lol:
7. Širim veš...
8. Peglam..
9. Auto perem..
10. Vozač sam..:D (to mi je najmilije)
Sve živo u prevodu..
E blago mojoj porodici kad imaju mene..:lol:

e, svaka cast! :) mogli bi neki/e da se ugledaju na tebe. :whistling:

Mene moji rotitelji teraju da radim skoro sve.Bukvalno cim me vide da sedim omah me dizu...E sada pre neki dan ja nisam oprala sudje i mama se izdrala na mene i sada nece da me pusti kod drugarice u Vrsac...Neznam sta da radim,ali ja sta god da uradim moji to neznaju da cene.Samo mi govore od rada niko nije umro i sl.

Ne radim nesto preterano po kuci, nit me moji teraju... Jedino mama kad je nadrndana pocne da mi prebacuje kao sto nisam krevet namestila, sto nisam usisala, sto nisam kupila secer ( otkud ja znam da u kuci nema secera? :confused: ) A kad je nadrndana a ja sam uradila sve sto treba prebacuje mi sto nisam obukla papuce.. :D Brat nikad nista ne radi jer je ona ,,mali'' :confused:

Poslednja izmena:
joj mini sestro slatke,kod mene je isto,al ja uradim cesto svashta neshto........postavljam sto olvejz,usisavam,sredjijem sobu,stepenice,prashinu i paucinu brishem i kao i sto napolju takodjer.....to je moj pos'o,nekad me poshalju do prodavnice!

ma kakvo pomaganje roditeljima ja imam sluzavku ona svaki dan cisti pere moja majka samo ide kod pedikire manikire i jedino sto zaista zna jeste da radi svoj posao(anesteziolog je)a za tatu ni govora on nikad i nije kod kuce i njega samo zanima posao(urolog)a dzeparam mi daju svaki dan,mislim rodjena sam u zlatnoj kolevci,samo sto mi smeta imam sestru bliznakinju ali ne licimo tooooooooooooooooo:super

Back