Transcendental
Buduća legenda
- Poruka
- 29.502
QQ peki, cale ti pomazhe da smuvash ribu na forumu 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma znam da hoce. Samo da ja njega ne slomim pre.![]()
QQ peki, cale ti pomazhe da smuvash ribu na forumu![]()
Pa, ako poludim...Kako to mislis?
QQ peki, cale ti pomazhe da smuvash ribu na forumu![]()
pa ja dosta radim u kuci.....msm bolje reci da u nasoj kuci ja swe radim i najwise radim......owako usisawam skoro swaki dan,sredjujem dnewnu sobu,brisem pasinu,stalno idem u prodawnicu,postawljam sto kada se jede,ranije sam i sudje prala,sada hwala bogu imamo masinu,ribam kupatilo.....maltene swe ja radim....ali me roditelji opet najmanje wole,i uwek gowore da nishta ne radim
O bože. Pa svoju sobu možeš da konstantno držiš u redu i onda se spremanje svodi na brisanje prašine i usisavanje što je petnaestak minuta posla, a isto važi i za dnevnu. Razmaženko.Naravno...Uvek kad dodjem iz skole,moram da spremam svoju sobu,dnevnu...To je previse za mene.![]()
Sve u svemu, ne dobijem maltene nista, za ono sto dajem!![]()
Pa, dobro: jeste blesavo da ti neko naređuje da ideš na spavanje, ali s iskustvom od nekoga ko poslednjih mesec dana sanja otvorenih očiju jedan doooooooooooooooobar san od dvanaest sati i nekog je večito neispavan i izgleda i hoda kao zombi i spava u troli, mogu ti reći da je u pravu.Treba mi pomoc!Stignem tako sto moram sve to da uradim! Njemu kada to padne na pamet, ja moram da mu doletim! Nista drugo ne smem da radim dok to ne zavrsim, osim WC i da pijem vode.
Donekle i jeste tako; ja odem u sobu, uvece, kad se vratim iz skole, i ne dolazim do jedno 23h kada dodje da mi s*re da moram na spavanje, kao da sam mala beba! ***, cekam da napunim 18 i bezim od kuce, samo dalje od njega i pravila!
![]()
![]()
Auuuuu...Pa, ima toliko stvari, da me i mrzi da sve nabrajam... Npr., necu braniti deci da izlaze kada hoce, necu ih terati da rade kao ja nego to malo spremanje po kuci i ovako neka ponasanja koja nisu bas za javnost.![]()
Pa, cisto da znas pare dajem sam sebi. Tata mi ih nikada skoro nije dao, osim 100 din ponekad, a sta sa tim mogu da uradim?????KAKO ništa ne dobijaš?!
Ko tebe hrani?
Ko te oblači?
Ko ti obezbeđuje krov nad glavnom, ko ti daje pare za piće s drugovima/devojkom subotom uveče?!
Pa, ja ne ocekujem nista. Mozda necu otici posle 18., jer ne znam kada mi se draga seli, ali kada god to da bilo, ja idem od njega, DA NE MORAM DA ZAVISIM vise od njega! Sam cu zaradjivati pare, nije ni to tesko, ako radis ono sto zelis!Druga stvar: šta vi očekujete da će se promeniti kad napunite osamnaest?! NIŠTA! Okej, neko će otići na faks u drugi grad, i to je stvarno fantastično, ali u isto vreme vi umnogome zavisite od roditelja, pre svega finansijski, a to povlači za sobom i neke druge aspekte (recimo, ja samim tim što mi oni plaćaju školovanje i život u drugom gradu koji je MNOGO skuplji nego moj, osećam neku obavezu da odrađujem fakultet kako treba. Mislim, zbog sebe pre svega, ali bi me jednako sramota bilo i pred njima ako okinem godinu. Neću to sebi da dozvolim, mislim da je klasično iskorišćavanje i takođe mislim da to moji roditelji nikako nisu zaslužili).
Pa, cerka mi nece biti sponzorusa, pa nece ni biti potrebe da branim. Dobijace u svakom slucaju normalno, koliko treba i vise nego ja!Auuuuu...
Nema šanse, videćeš kad budeš otac, a tek kad budeš otac ženskog deteta...
Ovo se odnosilo na izlaske. I momke i slično.
Auuu...
Ja i moja sestra moramo da idemo u socijalno, u banku, u postu, u bolnicu po neke knjizice, po rezultate...
Pa ja imam da okacim ves, da popeglam, da spremim roocak, uglavnom, ovaj... kantu da izbacim, prasinu da obrisem.....
To se zovu vredna deca bre -.-
Slazem seO bože. Pa svoju sobu možeš da konstantno držiš u redu Spremanje svoje sobe mi je smešno i navoditi. To je nešto što se podrazumeva.
Okej, a odakle tebi te pare? Od majke, tetke, bake? Ako je odgovor potvrdan, onda je smešno što se žališ. Jedino je u redu ako te pare sam zarađuješ. Ali čime sa petnaest-šesnaest godina?Pa, cisto da znas pare dajem sam sebi. Tata mi ih nikada skoro nije dao, osim 100 din ponekad, a sta sa tim mogu da uradim?????
Svaka tebi čast ako već sa osamnaest budeš zarađivao dovoljno da živiš sam, da jedeš i da se pristojno oblačiš, da ne pričam o nekim sitnim ili krupnim zadovoljstvima koja prate život uz roditelje, i tu mislim na materijalno koliko i nematerijalno.Pa, ja ne ocekujem nista. Mozda necu otici posle 18., jer ne znam kada mi se draga seli, ali kada god to da bilo, ja idem od njega, DA NE MORAM DA ZAVISIM vise od njega! Sam cu zaradjivati pare, nije ni to tesko, ako radis ono sto zelis!![]()
Joj, da te pitam nešto: da li su roditelji onih koje nazivaš ''sponzorušama'' želeli ili znali da će im ćerke to biti?Pa, cerka mi nece biti sponzorusa, pa nece ni biti potrebe da branim. Dobijace u svakom slucaju normalno, koliko treba i vise nego ja!![]()
Joj, da te pitam nešto: da li su roditelji onih koje nazivaš ''sponzorušama'' želeli ili znali da će im ćerke to biti?![]()
Ja ne pomazem roditeljima vise...boli mene uvo, ceo dan sam odsutna od kuce
Pa činjenica jeste da se najviše vuče iz porodice, ali ima slučajeva da su roditelji sasvim okej i da su sasvim korektno vaspitavali svoju decu a opet je iz njih ispalo - ništa. To bar u ovoj državi nije teško - pogrešni modeli na sve strane.E, sve je to stvar vaspitanja, ako neko vaspita svoje dete normalno, ono ce takvo i biti, a ti roditelji koji "zele i znaju" da im dete nece biti takvo i takvo, a pritom se ne trude nego se oslanjaju na gene koje su preneli toj deci... mislim...